Neslužbena info iz Dubrovnika: Voda sa Plata i dalje neispravna!
Sto je kralju, da ne bi vodu da imas a?
Neslužbena info iz Dubrovnika: Voda sa Plata i dalje neispravna!
The more things change, the more they stay the same.
Vidim da me cesto ziga stomak![]()
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Al' je neka sinoc ridala u mikrofon... E, a radi li iko kvalitativnu (ne kvantitativnu u dupetu/sisama) provjeru ovih pjevaljki i pjevaca sto su tu po obalama pjevaju sokoleci maloljetnicku raju do ponoci ?
Djes ti u kafani vidio kvalitetnu pjevaljku malih sisa i guzica? :very_drunk:
Ća je život vengo fantažija!
Nisam ovdje, ali nedje drugo jesamDoduse, bila je kvalitetna, ne previse sisata ni guzata...
Maloprije prodjoh pored bivseg C marketa sadasnjeg Roda marketa, i sjetih se one price sa ovog threada dje ste kukali, filozofirali i pizdili kako ono sto su napravili odnosno dodali na vec postojeci objekat na nista nece liciti, cini mi ste da ste ga i bunker prozvali ili tako nesto, i gledam maloprije kako se fino uklopilo, pogotovo sto su napravili ona mala cvijetna ostrva oko stajalista, i napravili onu fasadu tako da se odlicno arhitektonki i urbanisticki nadovezuje sa onim kucama preko puta, niti istice niti strci, odradili su savrsen posao, sa bojama i onim zelenim skurama, kao da je tu otkada sebe, urbanisti su napravili po meni savrsen posao jer ako se sjecate, znate da to sto je bilo tu na nista nije licilo. Svidja mi se ideja sa kioscima, odnosno sto su ih ubacili u sam objekat pa vise ni nema potrebe da kiosci kao posebni objekti stoje na ulici i tim kvare vizuelni kontinuitet koji ostavlja stara gradska jezgra pogoto jer su bili moderno dizajnerski uradjeni sto po meni je cist promasaj a vjerujem i urbanistima, jer su previse odudarali od cijele okoline. Sada prakticno imate cijelu ulicu ako krenete od Tore do Parka koja je prikazuje prvobitan izgled hercegnovskih kuca, sto priznajete daje pravi smek ovome nasem primorskom gradicu na kojeg ste toliko kivni i ljuti i u kojem vam sve smeta.
Da ti pravo recem, nisam prosao evo mjesec dana kroza centar.... Pa nisam ni primjetio. Ali da to sto smo komentarisali je stajalo tako kako je stajalo dugo, jeste. Kako je sada, pojma nemam. A stajalo je preko cijele sezone ako se ne varam. I da, kako ono bjese stane bus tu, pored tih ostrva ?
U svakom slučaju je bolje nego prije. Primjedba ide na izbor cvijeća; posadili su baš ono što ne podnosi sunce i vrućine.
The more things change, the more they stay the same.
Definitivno je bolje sada! Jedino sto nema smisla jeste ona staklena cekaona. Dajte nesto kroz sta ne prolazi svjetlost da ljudi ne umru ljeti cekajuci.
Imagination is everything.
Strpi se jos malo, staklo ce vec neko slomiti.
Ća je život vengo fantažija!
Ovi su i juce naplacivali parking iako je bio drzavni praznik. Ljudi mislili ne placa se praznikom pa dobili kaznu pod brisac. Stvarno sramota sto se cini...
^^ kace i danas kicanke.
Postovanje drzave od strane lokalne samouprave, sto vise reci. A malo je stvarno blesavo sto se radi.
Kad smo vec kod praznika, ovo nije postalo normalno koliko malo (drzavnih) praznika ima, a opet stalno se radi (radnje, restorani, parking servisi). Smisao praznika ? Da radis....
Mi smo na zacelju u Evropi sto se tice tih praznika, tj. slobodnih dana. Pa onda neko kaze da smo lijeni. Poslije t~coma ovaj parking servis mi je najmrznija firma u Cg...
Jutros oko 11 (opet) nestala voda (kod mene ,doduse). /\.
Ovi na SUP/MUP, Dom Zdravlja i etc. imaju.
Nista zato, vazda se na bazen mogu napit ciste hlorisane.
/\
/ \.
Tj. Ako pustaju nas obicne smrtnike.
Kad upale uvece reflektore ima da se vidi sa MIR stanice... A onda nestane struje,BUHAHAHAHHA..
INache cuh od nekih zena sto ljetuju blizu DZeza, da u igalo nedje oko instituta ima neka cijev odakle izlazi ljekovita voda ??!!??!!!???!!? I tu se kao ljudi banjaju !?!!??? (OVO JE VEC IZNAD VRHA-VRHOVA i ne znam kako se crta ASCII grafikom)
IMa li ko sa te bande da potvrdi ovu shprdnjeROLU ???
Gospodine Sabanovicu, zamolio bih vas da ako je ikako moguce, da mi omogucite barem 10 litara vode dnevno jer ja vise ne mogu da se polivam bidonima, ne da jebe oca.
Meni dodje racun od vode za juni mjesec 3 puta veci nego inace a u junu kapi vode nije bilo. Da mi se nekako u Svajcarsku preselit da pocinem od ovog boljeg zivota...
^^Da li su ti sad na slicnom rangu Vodovod i Parking Servis ? Propalo do propalosti....
To ti vazduh iz cijevi vrti sat.
Danu mi sredite da bude vode za vikend ili da donosim boce iz Pg![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks