Originally Posted by
djiha
Evo dobih rjesenje (PODRUCNI ORGAN ZA PREKRSAJE U PODGORICI), osudise me na 60EUR (40EUR kazna + 20EUR sudski troskovi). Sve je to OK, ali nigdje nije ispisan ziro racun niti ista, kako/gdje se uplacuje?
Obrati malo bolje paznju imas sigurno ispisano, tako sam ja otisao onog da pitam dje je to, pa mi se izdrao covjek, poceo da udara po onim papirima: SVE TI OVDJE FINO PISHE..

Originally Posted by
Igi
Juce sam vozio putem PG - CT i primjetio da na nekim mjestima gdje su bile table sa ogranicenjem, nema vise tabli vec samo stubovi... Poslije barutane ima znak za 80... Nakon njega, a poslije restorana Sume je bio znak za 60 i cesto su stojali na vrh uzbrdice kod one kafane dje ima "vuk koji pije pivo" i dje je CG zastava na stijenu... Toga znaka juce i danas tamo nema (stoji samo stub).. Pomislio sam da su sklonili te znakove zbog sezone, da ne bi vatali na mala prekoracenja i ja sam nastavio da vozim 80km/h uzbrdo i odjednom pocese da mi blicaju... Ja na kocnicu na 50km/h (za svakislucajnedajbozedamezaustave), kad policajac naredjao trojicu i svima pisu kazne (u posa' su veliki bili)... E sad ne znam jesu li ih zaustavili sto su vozili preko 80 ili im je fora da te peglaju, a ti nisi svjestan da nema ogranicenja... Svakako nisam htio da stajem i pitam...
Danas sam vozio od CT pud PG i obratim ponovo paznju i tabli nema, dok su stubovi i dalje tu...
Otkad se nisi vozio tim putem? Mislim da je to jos od zimus.. Posle onih velikih snjegova na putu do sjevera jedno 60% znakova nije imalo (stubovi stoje ali onih okruglih nema), a isto ih tako napamet znam
.. Sad sta im se desilo pojma nemam, mozda su ih oni bagerima zakacili il nesto, nisam pametan.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Bookmarks