je li moguce da tako ljudi rade...dodjes da registrujes kola i oni ti fino prikace kaznu za koju i ne znas i nisi je napravio...ccc
z600 nadam se zbilja da shvatas da prica nije ozbiljna?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
je li moguce da tako ljudi rade...dodjes da registrujes kola i oni ti fino prikace kaznu za koju i ne znas i nisi je napravio...ccc
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
kako moz ne znat za kaznu ?
ne drzi to meni vodu, sto je platio ondak ? kako svi obrnu pricu i kao svima iznenadna trka i plate da se ne kutarajufino na sud pa da nadju da vidis sto je muka , i cijela cituacija oko zaustavlja kolko moz vjerovat coeku sto je napisao ?
Kazna za pojas 50e?! Zar nije 20?
Evo ih na semafore kod Toloske Sume, Lada Niva i najgadniji policajac ever, sa KAMEROM.
TAKUMI
zezas da su tu...nisam ih tu vidio ima sigurno koja godina...a prolazim svaki dan...
Tu su evo 2 sata, i zaustavljaju bez palice, bez icega...samo palcem, kao studenti...
TAKUMI
pa treba im se zaustavit i pitat ih jel im treba prevoz...ili da im se pogura ta lada....
Kako sam poludio malo prije.. na parking kod suda ne vidjeh da je numerisan parking i doceka me uplatnica sa 20e za uplatit. Kako ide to sad ocu li ga placat, cini mi se da procitah odje nedje da nije izglasan ustav o naplati parkinga ? jeli moguce to?
I jos jedno pitanje mogu li vozit auto bez tablica na polisu, znaci registrovano nego se cekaju nove table i saobracajna?
po pravilu ne mozes da vozis bez tablica....
policajac ce te odmah zaustaviti ako te vidi bez iste, a njegova je dobra volja oce li te kaznit ili pustiti kad vidi da cekas tablice...
a bez tablica bas ce da te cimaju sa kilometra.napisace ti makar nesto
f6
Meni su "prikivali" kazne koje sam pošteno platio!!! :mad:
SREĆOM kući imam fasciklu u kojoj čuvam sve kazne, i sva dokumenta od vozila koja sam kupio ili prodao.
I nađem jednu od tih koje su se tražile (kazne plaćam u roku od 24h, dobra sam mušterija, šta da Vam kažem) :mrgreen:
I maknu mi to.
S druge strane, da sam je izgubio? Šta bih im mogao? Bez da ih poVUČEM za muraC
NAMJERNO I SVJESNO su napravili sistem da MORAŠ po njihovom.
Evo, ja sam tad mogao batalit da platim već plaćeno, i da se tužim s njima, i dok dodjem na red... Da prodje 2 mjeseca, a za to vrijeme (koliko kilometara prelazim) utumekao bih bar 2000€ na Taxi. (ili, pošto ne mogu regat zbog njih): Bar 3000€ na rent a car
I, što sam napravio? Ništa. Dođem na red, i sudija kaže: Ajde fino priznajte. Nemate nas što na fore hvatati. PLJAS kazna puta tri, i još 120€ za sudske troškove. Hvala i doviđenja, vrata su onamo. :mad:
Napisa mi republička juče kaznu kod Dragalja 20 eura.
Što je najgore čovjek mi blica prije patrole, ja kočim i računam 80 vozim ne mogu me zaustavit. Bup, 60 ograničenje kazna 20 eura išli ste 83.
Maksimalno korektni momci, ljubazni. I to mi rekoše ispred nas je passat nemojte da se opuštate.
Bijo si poziw koi se neodbija
ufatili su te na onu foru 83km na sat xixixi zato su i bili ljubazni![]()
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
A nije, baš sam gledao, vozio sam tu neđe u kilometar ili dva gore dolje, nego ne viđeh znak, pa sam računao ne može ispod 70 ograničenje bit.
Bijo si poziw koi se neodbija
jel ovo realno i tebi je +3, ko da im radari za 3 kradu.. jesi ti pogledao jel im bazdaren radar ?
sent from tabure
ja sam mislio tamo je 150 ;p
eo nesposobni narod opet, bijah po neke papire na carinu na aerodrom, i onamo vidim nema radar kod kalie, ja zviz na zadnji, i idem drzim zadnjaka kad pred kruzni mi izlijece kod volia coek, ja lijevo desno jedva ostah da ne panem, i vrnem i odma reko aloooooooooooo pa ***** mu mater sto je ovo, ol da poginem, ma boli me sto cu ja da poginem, no cu ubit nekog, tako cuvas ljude u saobracaj jeli, jes ti normalan, on veli jes brate izvini aj produzi, ono mslim, mozak, ako me razumijete
Ziva istina sto je momak napisao i nije jedini to sto mu se desilo,a ti ces se cimat zbog 20e i cekat tolko vremena poziv i cuda po sudu a ovamo ne mozes da podignes tablice i saobracajnu,a ne mozes da vozis bez tablica...
Desi se da platis prijavu i da dodjes tamo i da ti recu da nije placeno,i ti moras ili da im doneses uplatnicu da im pokazes ili da sacekas neko vrijeme njihovu procedoru,uglavnom bez toga je ne mozes podici...
to ti se uglavnom desava jer ljudi napisu na uplatnicu marko markovic i 20 eur i zaborave poziv na broj - koji se veze na kaznu.. pa oni em sto ne znaju koji je marko markovic no sve i da znaju tacno koji je ne znaju za koju je kaznu uplatio.. tj program ne moze to da razduzi..
sent from tabure
u onaj s kod toloske iz pravca tolosa, uh ja onamo fik na koljeno jedna pa druga krivina, prodjem bar 210 i ne izadju iz auta
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks