big giant head,nemoj da odustajes,upravo su 3.i 4. sezona mnogo dobre,mozda i bolje od prve 2
Pa dobro, moze bit da sam ja idiot, ali nista od toga nisam primjetio do sad. Akcije je istina bilo, ali bla, nista narocito zanimljivo. A likovi su prilicno dosadni, osim Jesseja, koji je na momente kao karikatura. Blah.
Fire in the hole!
big giant head,nemoj da odustajes,upravo su 3.i 4. sezona mnogo dobre,mozda i bolje od prve 2
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
Najbolja serija trenutno.
rm -rf /
Poslusaj me, molim te. Imao sam isto razmisljanje i vidjenje serije kao i ti. Znaci krajem druge sezone vec pocinje da bude zanimljivo i da valja necemu, prije toga je katastrofa smorna, spora i dosadna, iako ostali nece to da priznaju
p.s. svidja mi se nova serija Men At Work, neka relaksirajuca varijanta... dobar je i Charlie u Anger Management![]()
Meni je još od one skraćene prve sezone BB vrh.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
meni je od prvih 5 min BB vrh (pogledah bas tih prvih 5 min ponovo prije neki dan)
(nečitko)
Ja sam bas htio reci da su likovi toliko "duboki", da mogu bit' predmet istrazivanja. Svi likovi. Toliko obicni, a opet... Neobicni.
Brzo ce nova sezona, vrijeme je da se obnavlja gradivo. Sad cu sve da skinem, i opet da gledam. I mislim da bi valjao posebni topic, da ne spamujemo ovdje, kao prosli put. Pa tamo mozemo razradjivat teorije itd.
DICIOTTO
Interesantno. Ja bas mislim da su likovi i njihov razvoj kroz 4 sezone vjerovatno nesto najbolje sto je uradjeno u nekoj seriji. Posebno Walterova transformacija, koji je po meni uvijek bio Heisenberg, samo mu je trebao podstrek da ga oslobodi i prihvati.
Nadam se da cemo vidjeti vise Heisenberga u petoj sezoni.
Pa po meni tu i nema neke transformacije, Walter je od pocetka bio sebicno djubre, samo se kasnije nasao u privrednoj grani koja njegovom karakteru najvise odgovara.
Nebitno, ne svidja mi se, previse serija pokusava, a malo pruza sto se mene tice. Not my cup of tea.
Fire in the hole!
^ a kad dođeš do ovoga... uh
Kreč, kolica i mešalica.
realno, ova stvar iz BB je bolja od obije gorenavedene
(nečitko)
Da nema neko da mi nareze dr house-a? mada sam ga skoro citavog pogledao kad se emitovao, naislo mi da ga gledam, pa...![]()
Nije loša serija Sanctuary , samo izgleda da neće biti pete sezone.
http://www.imdb.com/title/tt0965394/
Da li je neko gledao ovo?
Jesam ja.
serija je davno završila i nema 5-te sezone.
Iznervirao me je izbor glumca za Teslu
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
I vrijedi li gledati?
Kako sam poceo da gledam Supernatural, pola prve sezone, treba mi nesto pored nje.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Mogu da shvatim da neki misle da je serija spora, ali postaje mnogo napetija krajem druge sezone. A da ne pricam o trecoj i cetvtroj. Svaki trenutak je napet.
Evo jedne od mojih omiljenih scena iz druge sezone.
Sto se pjesama tice
Last edited by VanjaTheMan; 05-07-12 at 23:06.
nakon odgledane i poslednje sezone BB-a, mogu reci da je serija dobra, ali da ne zasluzuje tolike hvalospeve
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Zaslužuje, zaslužuje.![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Serija je ustvari nevjerovatno potcijenjena i cini mi se da nema bas veliku grupu obozavaoca kao LOST ili House itd.
Ja mislim da je precijenjena![]()
Jel ko gledao seriju, mislim da se zove White collar, i jel cemu??
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks