Page 121 of 838 FirstFirst ... 2171111117118119120121122123124125131171221621 ... LastLast
Results 3,001 to 3,025 of 20946

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    863
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Quote Originally Posted by alien View Post
    imam li ja pravo da mu ne stanem u krivinu, na most, tunel ukoliko vidim da je rutinska kontrola? odnosno da li bih se moga opravdat pred sudom kasnije?
    ja sam jednom prilikom ih prosao...nisam im stgao kad su me zaustavljali od CT prema BD...malo prije onih placeva kod benzinske pumpe jugopetrola... i fino su postavili auto prije raskrsnice bd-becici...izvukli me iz kolone...
    pitanje odma ide zasto nisi stao kolegi koji te zaustavljao...
    odgovor je bio...vas kolega je ispred mene istrcao na ulicu dok sam se ja vracao u svoju traku nakon preticanja preko isprekidane linije..nisam ni 80 isao..a on je istrcao iz suprotne trkae, gledajuci da ga ko ne zgazi iz suprotnog pravca...i masuci rukama....iskreno, nisam ni mislio da mene zaustavlja...
    tu se sve zavrsilo..dovidjenja dovidjenja...

a gledao sam ih kad se vracem iz nk.. dje ih na one tri trake naredjaju u krivinu 5-6 na sred ceste...i to u onu jednu traku koja ide iz Nk... i onda svi pretrcavaju ulicu da dodju do kola policije koja su na drugoj strani...
    ne znate kako mi je krivo sto u momentu to ne snimih... jer ako to nije ugrozavanje bezbjednosti saobracaja..onda ne znam sto jeste...

e sad, fora je da budete ljubazni sa njima....ako to ne ide...onda se mozete svadjat sa njim i ubjedjivat...

jednom su me zaustavili jer sam lijevim tockom nagazio punu...i to sam preticao citavih 50km/h..lagano bez gasa...jer nije bilo potrebe...a tu puna pocinej na sred pravca...(kad se od monteka spustate prema kafani sutjesk,a pravac prema danilovgradu)... i sto onda da im kazes..oce da pisu pa oce... a zaustavili su me uz bankinu..dje sam sa 70% auta bio na magistrali... i morah da pretrcavam opet magistralu do kolege koji sjedi i pametuje nesto....

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Z600 View Post
    sto se prevencije tice, jos me nisu zaustavili da mi kazu nesto lijepo... "dobar da, guzva je, klizavo je" i sl kod njih ne postoji.. no odma provociranje i daj vozacku.. A kad prodjes kroz zuto oce da te ubije i da te ubijedi kako si prosao kroz crveno...
    Šta bi ti,
    "Ljubim ruke, da li je gospodin raspoložen da mu dam jedan felacio ?"

Mene uvjek kad su zaustavljali uvjek je bilo
    "Dobro veče/dan, mogu li da vidim vaše isprave. Znate li šta ste uradili" Obično znam i odgovorim "to i to" pa je na njemu da me rebne ili pusti(uglavnom me pustaju jer su prekšaji tipa ne davanje žmigavca pri prestrojavanju i sl.)
    Interesantno mi je kako mene u 15 god. koliko vozim ni jedan nije zaustavio, a da nisam nešto napravio(osim uobičajene kontrole), a vidim svako malo vas zaustavljaju i kažnjavaju ni krive ni dužne .

PS.
    Inače prelazak kroz žuto nije dozvoljen već žuto služi "u slučaju da vozač ne može da se bezbjedno zaustavi"(tj. kad su upali, a ti si 2~4 metra od semafora), a ne da se namjerno prolazi kroz njega.

PPS.
    Joj da imam jedan Pinzgauer lupio bi u svako auto koje mi se nepropisno prepriječi (one koji ne daju žmigavac bih sa osobitim zadovoljstvom krljao)

I nije mi jasno gdje se vi žurite ?? Dostavljate li organe možda ?
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    863
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Quote Originally Posted by Njivice_Orano_Nepreorano View Post
    Niko nije rekao da policija stavlja ogranicenje, ali isto tako zar ti poslije svega vidjenog na putevima CG, i van CG (da ne mislim na srbiju, no recimo Cro, BiH, Slo, AU, DE, IT...) ne pomislis kako MUP indirektno pokazuje i simpatise signalizaciju koja njima odgovara za pecanje ? Objasni ono ogranicenje od 50 kmh na pisti od savnika prema zabljaku, van naseljenog mjesta, sa sirokim kolovoznim trakama i jos puna liniija, a pravina? To i te kako vezuje da je neko iz MUP-a zestoko petljao.... Ili zna da ce put da propadne prije nego li zazivi pa je preventivno stavio nebulozna ogranicenja.
    Jednostavno je implikacija signalizacije i policije da su u bliskim i srodnim odnosima. Lezeci policajci ? Je li iko izbrojao koliko ima postavljenih lezecih policajaca pa jos i na magistrali ? Kao preventivno ? Ma stap reventivno, preventivno bih ja svima lomio kicmu, ocemo li tako ? Umjesto da je policija radila savjesno svoj posao, putari svoj posao, i auto skole svoj posao, mi ne bismo imali kako da pominjemo ove bukete pored puta. Policija nece da radi svoj posao, a i radi ga majstorski traljavo iako i njemci i ameri se ubise da ih pouce dosta toga. I zato ima i da ih prozivamo. Jeste!

ono sto su uradili od puta savnik zabljak je tipican primjer kretenizma... a da ne komentarise policajce iz te dvije opstine (cast svima ostalima)....koji su klasicni medjedi... znaci lakse bi vam bilo uci u maericki konzulat sa 10kila TNT-a nego njima proci bez nekog dijela opreme i sl...koliko samo puta sam se prepirao sa njima... a jedva cekaju da pisu nesto...
    jednom na putu bez bilo kakve vertiklane i horizontalne signalizacije na zabljaku me zaustavljaju i pocinje pricom kako ja volim da preticem...a ja njemu, isto kao i vas sugradjanin koji je bio ispred mene a kome ste mahnuli...
    e onda je poceo da sere i da mi trazi opremu, pa kad mu otvorih gepek koji je bio krcat svega i svacega...reko tu vam je nedje ispod svih ovih stvari... ma kreteni...vecina njih...samo m policija sluzi da pune budzet... a problem koji imamo sa putevima i signalizacijom nikoga se ne tice...i jos nikako da iskoristimo iskustva okolnih zemalja, koje su odavno uradile ono sto mi kao sad ocem oda uradimo...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by alien View Post
    imam li ja pravo da mu ne stanem u krivinu, na most, tunel ukoliko vidim da je rutinska kontrola? odnosno da li bih se moga opravdat pred sudom kasnije?
    Naravno da ne treba da mu staneš u krivinu. To je kreten kakvog nema kad te zaustavlja tako

Thanks Thanks Given 
    863
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post

ja vala i ne zurim...ali voziti ispod 80 na vecin ovih nasih magistralnih puteva je smiejsno...

stave ti ogranicenje 50km/h na put iz razloga jer je tu neka kuca...ili slicno...ili neki magacin...pa meni nije jasno da je ikome dozvoljeno da gradi bilo sto 50m od magistrale...a nama magistrale samo sto kroz dvorista ne prolaze...

napravili su onaj spust od sizine do sutomora kao da ga je dijete od 10g projektovalo....ima vise krivina na ona 1-2km koliko ima onamo...nego na putu savnik niksic...
    prave put od virpazara do sozine..i onamo su napracvili 3 trake...pa sto im je smetalo da naprave 4...a mogli su lagano...i jos ce sad da smanje ogranicenje onamo...bice nisu nikome uzeli vozacku onamo je ne voze ljudi onamo 150...

Thanks Thanks Given 
    863
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

i sto neko rece...penjes se na brajice, neki kamion ili autobus napravi kolonu..i kad dodjes gore ne mozes da preteknes jer te ceka policija koja ceka ko ce prekoracit 50...a sa 50km ne mozes ni da pretekens kamion/autobus...i onda se stvarno dovodi u pitanje postojanje one tri trake??? a ono im je sad postalo omiljeno mjesto za cekanje....

Thanks Thanks Given 
    669
    Thanks Thanks Received 
    619
    Thanked in
    324 Posts

pa policija obavezno stoji dje je najmanje ogranicenje...
    prije neku noc sam isha na primorje i na ct stoje onamo na ulaz dje je 40...
    tuga.
    * Profesionalni detailing vozila *
    Instagram : Tico Detailing

Thanks Thanks Given 
    863
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

a sto ce kukavci...znaju da ce ufatit svakoga makar na 50...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Šta bi ti,
    Ne vala ne mora felacio. Ali baš danas me zaustavlja tip, traži isprave i to. Pita neke gluposti, ja krenem da kažem nešto, on - MOLIM?
    Opet pokušaj povezivanja dvije riječi - KAKO? MOLIM?
    I to naravno maksimalno drčno i bez skidanja naočara za sunce.

Kako neke tuć treba i još da traže, mater im iskompleksiranu.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moram malo ja da se ubacim u pricu,jedna od stvari koje obozavam da radim je ta kad me zaustave naravno napravio sam prekrsaj pa mi kaze pandur dodjite do kolege a ja mrtav hladan kazem necu,onda ide naredjenje izadjite iz vozila pa moje pitanje jesam li lisen slobode,naravno kaze da nisam,e pa onda neka kolega dodje do mene.
    I uvjek dodje kucko sa blokom pa on stoji napolje i pise mi prijvu,to mi je rekao jedan visoki cinovnik policije da po pravilu tako treba da se radi a ne mi kod njih da idemo u kola i ja se toga strogo pridrzavam :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja izadjem i dajem dokumenta samo kad sam kriv, kad napravim prekrsaj, a to je RIJETKO.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Šta bi ti,

PS.
    Inače prelazak kroz žuto nije dozvoljen već žuto služi "u slučaju da vozač ne može da se bezbjedno zaustavi"(tj. kad su upali, a ti si 2~4 metra od semafora), a ne da se namjerno prolazi kroz njega.

PPS.
    Joj da imam jedan Pinzgauer lupio bi u svako auto koje mi se nepropisno prepriječi (one koji ne daju žmigavac bih sa osobitim zadovoljstvom krljao)

Ne zurim ja nidje, al ne moraju ni oni da s**u kad te zaustave na sn-zb s pricom "dje zurite" a ti vozis 70 na onaj uspon, i onda ti pise kaznu 20e za prekoracenje brzine, a onda dok mu ja sjedim u kola (davno je to bilo i bice mi zadnji put da im idem do kola no ce mi na haubu pisat..) prolijecu kola srbijanskih tablica, a njih mu je muka zaustavljat jer bi morao da ih vodi kod sudije a meni prica "a sta cu im.." onda mi, ko sto masu vas rece, trazi dlaku u jajetu, vezan sam, auto registrovano, al eto nemam zalijepljenu vinjetu. Aj dobro moja greska, pokazujem mu je na licu mjesta, pa ne bi mogo imat regularnu saobracajnu da nisam registrovao auto.. al eto, klasicni debilizam, poenta im je samo da ti pisu nesto !!!!!

Evo Rakunu i ostali koji ih branite, ne morami mi odradit felacio, al jel mogo da kaze - u redu je imate vazecu saobracajnu, zalijepite vinjetu, a ne da mi pise kaznu koja je 50-150 eur..

A za prolazak kroz zuto je posebna prica, posebno kad mi kaze da zuto ne postoji u zakonu... ja mu kazem da ne postoji u zakonu al postoji u zivotu i pitam ga koliko semafor ima boja ?? Ako nisam prosao kroz crveno, ni kroz zeleno, za sta me onda kaznjava kad to ne postoji u zakonu ???
    sent from tabure

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    rece covjek koji je bio u novinama jer je bjezao policiji preko 200km/h...ccc
    Vozio je 240+ km/h na par dionica, ali je previše bio udaljen od Pasata da bi ovaj to snimio.

Za sebe tvrdim da sam veći rizik za saobraćaj kad vozim po ograničenjima, nego onako kako procijenim da odgovara uslovima puta (klizavost asfalta, priključne ulice, nepregledne krivine s mogućim odronima i sivonjama koje pretiču preko pune linije, PG-MN džipovi su već posebna kategorija.)...

Kad vozim po ograničenjima, samo što ne ZASPEM za volanom. Dok me normalnija vožnja održava budnim.

Bez teške nevolje i potrebe, po javnim putevima ne praktikujem da vozim do granica svojih sposobnosti.
    To je dio prošlosti :angel:
    Ako Vam išta znači. Ni autom ni motorom kroz CG nikad nisam dohvatio brzinu od 300km/h. Iako se moglo da sam htio

Hvala lepo!

sto se prevencije tice, jos me nisu zaustavili da mi kazu nesto lijepo... "dobar da, guzva je, klizavo je" i sl kod njih ne postoji.. no odma provociranje i daj vozacku.. A kad prodjes kroz zuto oce da te ubije i da te ubijedi kako si prosao kroz crveno...
    Mene jesu jednom oko ponoći u BD poslije kružnog. Dostavljao sam nešto u KO hitno. Vidjeli su me kad sam prošao kružni na ulazu u BD i nastavio prema KO.
    Tek kad sam se vraćao iz KO, kod tog kružnog u BD su me zaustavili. (a ja vozio lagano, jer sam znao dje čekaju). Malo mi i nije bilo svejedno jer sam se pri povratku trkao s jednim likom do ulaska u gradsku zonu :oops:

Uglavnom, policajac koji je bio u patroli svo to vrijeme. Najnormalnije i najozbiljnije ljubazno je porazgovarao sa mnom na temu: "U BUDUĆE NEMOJ OVAKO VOZITI jer smo te vidjeli kako si prošao nenormalno" u trajanju od 10ak minuta, i poželio mi srećan put. Kazne BEZ, ikakve vrste impliciranja ka korupciji BEZ, i svaka mu čast. Više je uticao nego da su mi 300 kazni napisali i 3 auta zaplijenili. Eto toliko.
    LJUDSKOST!

Quote Originally Posted by MimiR' View Post
    Dok Sam cekao u onoj koloni samo Sam mahao vratima da ulovim kojeg motociklistu na njih, ali trt ):
    Eventualno i glavu za vratima izbaci
    Quote Originally Posted by sparco View Post
    eeeee kako bi ti otisao doma sa tim vratima sa ovim mojim tenkom
    Quote Originally Posted by sparco View Post
    cini ti se iz iskustva znam , zadnji put kad me auto pecalo, ja sam popravio par plastika za 100 eur, a auto je otislo na otpad
    Quote Originally Posted by clapton View Post
    jesi na sebe sta popravlja'? pusti motor
    Nosio je moto opremu, slomio je onaj ogromni štitnik za rame... ŽENI JE PREŠEGAO AUTO Suzukijem. Imaš na No limit bikers tu temu... Fenomen je napravio i prošao s smiješnim povredama na sebi (a udar toliki da su najjači štitnici popucali i auto se UNIO žešće) :devil: :lolblue:
    Savjet: S sparcom se ne kačite. ON JE LUD. (i volim ga najviše na svijet)

Hvala lepo!

Quote Originally Posted by tihomirdj View Post
    pa policija obavezno stoji dje je najmanje ogranicenje...
    prije neku noc sam isha na primorje i na ct stoje onamo na ulaz dje je 40...
    tuga.
    PECAROŠI gnjili.

Samo još bungee jump sa smokve glavačke da hvataju - sa sve radarom u ruku.

OK, logika nalaže da policajac neće čekati na očiglednom mjestu, jer im jeste u interesu da uhvate prekršioca na djelu.
    Ipak, krajnje je fukarski kad se "udari" neko JADNO-NISKO ograničenje na BEZBJEDNOJ dionici, i tu se puni državna kasica prasica BY ANY MEANS NECESSARY!

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Ne vala ne mora felacio. Ali baš danas me zaustavlja tip, traži isprave i to. Pita neke gluposti, ja krenem da kažem nešto, on - MOLIM?
    Opet pokušaj povezivanja dvije riječi - KAKO? MOLIM?
    I to naravno maksimalno drčno i bez skidanja naočara za sunce.

Kako neke tuć treba i još da traže, mater im iskompleksiranu.
    Treba bit kockica leda, i smiren kao da si kamen. Mogu ponekad i bit nervozni jer se peku na ovo sunce po 20 sati, a ima i LOŠIH POKUŠAJA mangupa, koji se sprdaju s kim stignu... Pa i to ostavi traga na njima, da se trzaju na svaku rečenicu

BRUTE FORCE policajce već, ne bih komentarisao... Prosvirat im mozak iz službenog pištolja i odrobijati bez žaljenja! Iako su oni ljudi, i mi smo, i nije nam u prirodi da trpimo razna iživljavanja i NEPRAVDU.

Ne zurim ja nidje, al ne moraju ni oni da s**u kad te zaustave na sn-zb s pricom "dje zurite" a ti vozis 70 na onaj uspon, i onda ti pise kaznu 20e za prekoracenje brzine, a onda dok mu ja sjedim u kola (davno je to bilo i bice mi zadnji put da im idem do kola no ce mi na haubu pisat..) prolijecu kola srbijanskih tablica, a njih mu je muka zaustavljat jer bi morao da ih vodi kod sudije a meni prica "a sta cu im.." onda mi, ko sto masu vas rece, trazi dlaku u jajetu, vezan sam, auto registrovano, al eto nemam zalijepljenu vinjetu. Aj dobro moja greska, pokazujem mu je na licu mjesta, pa ne bi mogo imat regularnu saobracajnu da nisam registrovao auto.. al eto, klasicni debilizam, poenta im je samo da ti pisu nesto !!!!!

Evo Rakunu i ostali koji ih branite, ne morami mi odradit felacio, al jel mogo da kaze - u redu je imate vazecu saobracajnu, zalijepite vinjetu, a ne da mi pise kaznu koja je 50-150 eur..

A za prolazak kroz zuto je posebna prica, posebno kad mi kaze da zuto ne postoji u zakonu... ja mu kazem da ne postoji u zakonu al postoji u zivotu i pitam ga koliko semafor ima boja ?? Ako nisam prosao kroz crveno, ni kroz zeleno, za sta me onda kaznjava kad to ne postoji u zakonu ???
    Postoji stara ulična lekcija: POLICAJAC JE UVIJEK U PRAVU. Dakle, ako ti kaže da voziš SIVI auto, iako je on ZELENE boje. Policajac je u pravu, i tu nema rasprave. UVIJEK, ali UVIJEK MOŽE da nađe neku nepravilnost AKO ŽELI DA TE KAZNI. Pa makar to bio nedostatak duple igle u prvoj pomoći, ili rezervne H4 sijalice. To je tako.
    Pusti što škola uči da je: ZAKON UVIJEK U PRAVU.

Dok ti ućeraš svoju pravdu, pa pukneš po 10 dana života vucaranja po trulim sudovima s papirologijom koja se nikad ne da završiti. Pa platiš 200 izmišljenih troškova...
    Pola života izgubiš, i na kraju ti se sudija posprda i zaštiti državni interes
    Ili eventualno pobijediš i dokažeš da nisi kriv, i sjutri dan ti opet isti policajac napiše kaznu :lolblue:
    Last edited by cvxcomputers; 03-07-12 at 20:54. Reason: Prokletstvo dugog POSTa, brzo ga iskucam, pa me forum izloguje. EDIT=SPAS

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    stave ti ogranicenje 50km/h na put iz razloga jer je tu neka kuca...ili slicno...ili neki magacin...pa meni nije jasno da je ikome dozvoljeno da gradi bilo sto 50m od magistrale...a nama magistrale samo sto kroz dvorista ne prolaze...
    1.bi li ti pomoglo da su kuće 300m od magistrale ?? I onda bi ljudi morali prelaziti ulicu ili se uključivati u saobraćaj isto kao da je na 50m. Niko nije uveo ograničenje jer misli da će neko kolima ući u dnevnu sobu nekih ljudi, već iz jednostavnog razloga što i te kuće imaju izlaz na put kojim neko pametni hoće da juri 150 na sat
    2. Magacin se po praavilu gradi što bliže glavnom putu i tako je svugdje u svijetu, da se ne radi tako ne bi služio apsolutno ničemu. Do magacina mora da postoji prilaz šleperu što ne može ako nije blizu glavnog puta (za amortizaciju glavnog puta magacini i veleprodaje plaćaju krvničke poreze )

Thanks Thanks Given 
    3,201
    Thanks Thanks Received 
    3,240
    Thanked in
    1,571 Posts

Jel' po novom vozači ocjenjuju koja je bezbjedna brzina ?
    ako je kroz Njegosevu bezbjedno 50 onda je onamo bezbjedno 250, ne treba ti doktorat saobracajnog fakulteta da bi to zakljucio...i dozvoljene brzine se stavljaju prema najboljim uslovima na putu, ako je po suvom bezbjedno 50 onda je po kisi bezbjedno 30, e zamisli da se svi gegaju tako putem, mnogo vece zagadjenje + po zivota ode ljudima na put, dvoje ljudi x po zivota = 1 oduzet zivot mislite o tome
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Ma vi ste sve u pravu.Određujte dozvoljenu brzinu prema mogućnostma koje MISLITE da imate, Pičte 200km/h, ubijte nekog, zakoni su tu da se krše. Neće se prorijediti buketi pored puteva.
    Sparco nek si mi ti zdravo, ali onaj kod Volija u tološe je imao opremu pa...

Vidimo se na druge topic-e jer nemam napona da čitam kakvi profesionalci sjedaju za volan i kako su ti policajci đubrad, a očigledno prave razlike kod zaustavljanja jer mene za ovih 15 god. ni jednom ne zaustaviše a da nisam napravio prekršaj bez obzira da li sam vozio Toledo star 10god. Audi B4 star 16 god. ili Auris svježe izašao iz salona. A i kad su me zaustavljali uvjek su me puštali. Ali meni je očigledno zvijezda na čelo jer vas na svakih 100km maltretiraju bez razloga dok mene za 15 god. ni jednom.

Unsubscribe

Thanks Thanks Given 
    800
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Evo jedan prost primjer genijalnosti pandura.
    Trebinje-HN ja i prijatelj sa A6 karavan...
    Prosli taman granice ove nesretne...
    Blizimo se Trebinju na onu dugacku ravnicu,sve prema ogranicenjima,ali eto djaola iskacu...

Dobar dan
    -Dobar dan..
    Gepek da otvorite
    -Nema problema...
    Nemate sajlu za vucu?
    -Nemam...
    To je ozbiljan prekrsaj...Kod kolege da pise kaznu...
    -Nemam sajlu jer nemam gdje da je zakacim.Izvolite nadjite gdje se na ovo vozilo kaci sajla i ja cu da potpisem prerksaj...

Nakon toga 2 mangupa u plavom obilaze 5 minuta auto i tragaju...Naravno nisu nasli jer preko golfa 4 sluzbenog gledali nisu bez na slike...

Vracaju dokkumenta zbunjeni i zele srecan put...

Caka je sledeca.Podize se zadnja registracija i ispod je dio koji se izvlaci i tu se kaci kuka....
    Toliko o svemu sto oni rade...

Opet ponavljam glupljih ogranicenja nema nego PG-HN preko NK kad se ide...To kao da su dva osnovca postavljala...
    Nego dobro tu smo da punimo drzavnu kasu jer na pravinu u sred vukojebine vozimo 80 a ogranicenje je 50...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    3,201
    Thanks Thanks Received 
    3,240
    Thanked in
    1,571 Posts

Ma vi ste sve u pravu.Određujte dozvoljenu brzinu prema mogućnostma koje MISLITE da imate, Pičte 200km/h, ubijte nekog, zakoni su tu da se krše. Neće se prorijediti buketi pored puteva.
    Sparco nek si mi ti zdravo, ali onaj kod Volija u tološe je imao opremu pa...

Vidimo se na druge topic-e jer nemam napona da čitam kakvi profesionalci sjedaju za volan i kako su ti policajci đubrad, a očigledno prave razlike kod zaustavljanja jer mene za ovih 15 god. ni jednom ne zaustaviše a da nisam napravio prekršaj bez obzira da li sam vozio Toledo star 10god. Audi B4 star 16 god. ili Auris svježe izašao iz salona. A i kad su me zaustavljali uvjek su me puštali. Ali meni je očigledno zvijezda na čelo jer vas na svakih 100km maltretiraju bez razloga dok mene za 15 god. ni jednom.

Unsubscribe
    u americkoj drzavi Montani studije su pokazale da je manje nesreca bilo kad nije bilo ogranicenja nego kad su ih postavili, sto je sasvim logicno jer spora voznja uspavljuje svakoga i slabi mu reakcije, ja mogu da drzim oci otvorenim ali ako vozim 50 na pravac duze vrijeme meni nekad treba par sekundi da skapiram situaciju i da reagujem...

Thanks Thanks Given 
    9,726
    Thanks Thanks Received 
    6,024
    Thanked in
    2,298 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    u americkoj drzavi Montani studije su pokazale da je manje nesreca bilo kad nije bilo ogranicenja nego kad su ih postavili, sto je sasvim logicno jer spora voznja uspavljuje svakoga i slabi mu reakcije, ja mogu da drzim oci otvorenim ali ako vozim 50 na pravac duze vrijeme meni nekad treba par sekundi da skapiram situaciju i da reagujem...
    Ili što se kod nas često dešava kad idu ljudi po 20 ispod ionako niskog ograničenja, pa se napravi kolona od par desetina vozila, i uvijek se nađe neko nestrpljiv ko će krenuti sve da ih obrije...

Mada međugradska vožnja je divna kad je uporedimo sa gradskom u Pg... Ne čudi me što većina taxista potpuno ode sa živcima...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Eo skoro 2 mjeseca od kako mi je istekla registracija. Vozio sam 10-ak puta do mora nisu me zaustavljali, kroz grad vozim bez problema nego kako idu kazne kad te "ufate" sa neregistrovanim autom?

Thanks Thanks Given 
    863
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Kroz grad se sad vozi brze nego na otvoreno...nazalost, ali je tako....

I kao sto neki rekose, ja se prvi uspavam za volanom kad vozim u koloni ili po propisima...nevo kad vozim makar 20-30 preko ogranicenja....

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk
    Last edited by E_K_V; 04-07-12 at 00:33.

Thanks Thanks Given 
    863
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Skinuce ti tablice..i napisat kaznu...

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bronx-PG View Post
    Eo skoro 2 mjeseca od kako mi je istekla registracija. Vozio sam 10-ak puta do mora nisu me zaustavljali, kroz grad vozim bez problema nego kako idu kazne kad te "ufate" sa neregistrovanim autom?
    Samo pazi prekrshaj da ne pravish i nece da zaustavljat dok se sezona ne zavrshi, vise nema rutinskih kontorola , sad samo zaustavljaju ove shto ih oderu po dzepu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    u americkoj drzavi Montani studije su pokazale da je manje nesreca bilo kad nije bilo ogranicenja nego kad su ih postavili, sto je sasvim logicno jer spora voznja uspavljuje svakoga i slabi mu reakcije

Tebra, mojne na tonbe.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,201
    Thanks Thanks Received 
    3,240
    Thanked in
    1,571 Posts

Quote Originally Posted by Loshmi_Pg View Post
    Samo pazi prekrshaj da ne pravish i nece da zaustavljat dok se sezona ne zavrshi, vise nema rutinskih kontorola , sad samo zaustavljaju ove shto ih oderu po dzepu.
    mene sinoc rutinski zaustavise pored Cepuraka dje nijesam ni sanja da mogu bit...jos par dana imam dok ne dobijem vozacku pa mi oprostise

Page 121 of 838 FirstFirst ... 2171111117118119120121122123124125131171221621 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)