Page 120 of 838 FirstFirst ... 2070110116117118119120121122123124130170220620 ... LastLast
Results 2,976 to 3,000 of 20943

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Njivice_Orano_Nepreorano View Post
    Dao sam ti tipske razloge zbog cega neko psuje te patrole, a koje sam izvukao iz onog konteksta o voznji 150 na sat (ni sam ne znam dje bi to u ovoj CG moglo, ali ajd).
    Licno, ja sam uvijek za patrole, ali jasno obiljezene, sa uniformnim pristupom (kao bilo gdje sjeveroistocno od hrvatske kad podjes), da kad te iskljucuju s puta rade to po propisima (a ne da mi izlece iz zbunja sa papirima u ruci umjesto palicom), da ne stoji na sred raskrsnice i u sred raskrsnice ti gleda dokumenta dok razmislja za sta da ti pise kaznu a ti razmisljas o cemu on razmislja, da ti se uvijek predstavi, kaze zasto te zaustavio i upozori te da drzis obe ruke na volanu dok on pored tebe gleda dokumenta, ako postoji osnova za prekrsaj da ti sacini spisak na licu mjesta a ne da ide da se ulogori u svoj auto, i tako dalje i tako dalje.
    Moraš priznati da je do zla boga glupo označavati gdje se nalaze patrole. Po toj logici možeš da voziš 200 km/h i pošto vidiš znak usporiš dok ih ne prođeš pa nastaviš 200km/h dok ne ubiješ nekog
    Oni su tu zbog nas, nismo mi tu zbog njih. Ionako obrcu teze i propise...
    Naravno da je policija tu zbog nas.
    Kažnjavajući tebe koji voziš 150km/h KROZ CRNU GORU (U KOJOJ BI SVE DA SU PUTEVI KAO TRKAČKI NE BI BILO MOGUĆE NEMOGUĆE VOZITI PREKO 100 NA 80% DIONICA) i pretičeš na punu sačuva nekog ko vozi ~60 da ga ti ne bi ubio.
    Kakvi god da su ko zna koliko su života spasili

I naravno, gomilu PG CG/PG MN vozila sa neukljucenim rotacionim svjetlima. Negdje jednom rekoh, kad bih imao kameru u vozilu, reklo bi se "Da tako je na putu, ali cek, ko tebi dade pravo da snimas ?" a ja kameru htjedoh staviti preventivno, ako se ne daj boze sto desi, da postoji nesto kao crna kutija....
    To niko ne bi mogao da ti kaže, mog kolegu je spasilo ti što je imao kameru u kombi. Imaš da kupiš GPS sa kamerom, LEGALAN JE
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Loshmi_Pg View Post
    Shto je tolika muka se tigla ako se na dragalj vozilo 150km/h. PO mome bezbjedno jes. Nidje nikog na put, vidi se po km ispred sebe, nov put, prav ravan, nidje zive dushe od ljudi, dobro auto. Nije to nikakvo probanje koliko auto moze ic, jednostavno kupili smo novo auto shibnuli ga u sedmu i gledali potroshnju, koja je bila pri 150km/h 6.3L, i to sve u ruke vozacha koji ima iza sebe 30godina vozachkog iskustva. Veca su tragedija ovi momci shto ne znaju vozit niti ih je ko uchio, pa poloze vozachki(a znamo da te u auto shkoli ne nauche da vozish nego da polozis) uzme juga 45 i buka se kroz grad. A i 150km/h sa novim autom nije neka brzina na dobrom putu. Na toj dionicu ko god oce da se vozi sa mnom i da idemo 150km/h, ako se bude istraumirao ja njemu auto poklanjam.
    Čuješ ti kralja, koja je muka I PO TVOME JE BEZBJEDNO !!!!!!!
    Određuješ li možda ti koliko možeš da voziš na nekom putu ?
    Uporedi puteve u Hrvatskoj i naše. U Hrvatskoj je najveća dozvoljena brzina 130km/h. A ti se nađe zakon da odrediš kolika brzina treba da bude

Thanks Thanks Given 
    9,726
    Thanks Thanks Received 
    6,024
    Thanked in
    2,298 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Moraš priznati da je do zla boga glupo označavati gdje se nalaze patrole. Po toj logici možeš da voziš 200 km/h i pošto vidiš znak usporiš dok ih ne prođeš pa nastaviš 200km/h dok ne ubiješ nekog
    Po tvojoj logici ti on može iskočiti u krivini dok ti voziš 200 na sat, pa ubiješ i njega i sebe i možda još ponekog... Zna se đe policija treba da stoji, na ostalim dionicama kamere i sve ok...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Po tvojoj logici ti on može iskočiti u krivini dok ti voziš 200 na sat, pa ubiješ i njega i sebe i možda još ponekog... Zna se đe policija treba da stoji, na ostalim dionicama kamere i sve ok...
    Pa ne bi bili u krivinama, nisu ludi. A u krivini ne može ni da te zaustavi
    Last edited by Rakun; 03-07-12 at 12:08.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Čuješ ti kralja, koja je muka I PO TVOME JE BEZBJEDNO !!!!!!!
    Određuješ li možda ti koliko možeš da voziš na nekom putu ?
    Uporedi puteve u Hrvatskoj i naše. U Hrvatskoj je najveća dozvoljena brzina 130km/h. A ti se nađe zakon da odrediš kolika brzina treba da bude
    Druze po mome je u tom trenutku bilo bezbjedno vozid 150km/h sa ovim autom, pri tome bash niko nije bio niti u sustret niti ispred mene u tom trenutku, takodje pjeshaka nidje nije bilo. I sad ispadosmo huligani ishli 150km/h. Vjeruj mi da je bezbjedno itekako. Shto je moglo bit, svemirski brod mi je mogao pas na krov. Nije 150km/h u svakom autu shto se tiche osjecaja i sigurnosti isto. Neko mi pravda nasa ogranichenja a ne moze nikako bit dobra kad su postavljana kad je poljak bio najjache auto u cg. Tu je ogranichenje 60km/h a nidje zive dushe, ako su put sozine stavili 100km/h mogu i tu lagano, al oni to namjerno stave da se poseru na nas, imash na izlazu iz nikshica prema podgorici punu liniju na pravini, ne moze biti bolja za preticanje, a nidje kuce u blizini i shto se ona nalazi tu? 40km/h na bioche, chemu to? i onuda moze lagano 60km/h, na 40km/h bukvalno stojis. Al ti brani nasu bracu policajce kako oni savjesno rade posao, i kako su ogranichenja bash onakva kakva trebaju da budu. Kroz hr nema potrebe da se prekorachi ogranichenje, ni kroz srb nisu losha, mjesto kao bioche samo josh naseljenije ogranichenje 80km/h. Na autobahn u njemachkoj smo ishli 240km/h i uopshte nije neka strasna brzina kako se chini. Nije isto vozit 80kroz grad i 80 na otvorn put.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

imam li ja pravo da mu ne stanem u krivinu, na most, tunel ukoliko vidim da je rutinska kontrola? odnosno da li bih se moga opravdat pred sudom kasnije?

Thanks Thanks Given 
    1,741
    Thanks Thanks Received 
    609
    Thanked in
    459 Posts

Kamere, kamere i samo kamere. Onda nece biti potezanja veza i korupcije.

Ne znam zasto to nisu uradili na bulevaru revolucije umjesto onih raspalih lezecih policajaca/ostrva.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Nije 150km/h u svakom autu shto se tiche osjecaja i sigurnosti isto. Neko mi pravda nasa ogranichenja a ne moze nikako bit dobra kad su postavljana kad je poljak bio najjache auto u cg. Tu je ogranichenje 60km/h a nidje zive dushe, ako su put sozine stavili 100km/h mogu i tu lagano, al oni to namjerno stave da se poseru na nas,
    Pa idi ti 150 na sat i želim ti da te svaki put zaustave (za tvoje dobro i dobro svih učesnika u saobraćaju
    Aj' malo uporedi kvalitet i godište automobila sa onim koji ginu. NEMA STARIH I RASPALIH OSIM AKO IH NE POKUPI NOVO (I UBIJE SVE UNUTRA)
    imash na izlazu iz nikshica prema podgorici punu liniju na pravini, ne moze biti bolja za preticanje, a nidje kuce u blizini i shto se ona nalazi tu? 40km/h na bioche, chemu to? i onuda moze lagano 60km/h, na 40km/h bukvalno stojis.
    Na izlazu iz NK NEMA KUĆA!!!!!!!!!. Od kad to ??
    Na svakih 100m drugo selo
    Kroz hr nema potrebe da se prekorachi ogranichenje, ni kroz srb nisu losha, mjesto kao bioche samo josh naseljenije ogranichenje 80km/h.
    Al' ti je logika, Zagreb - Beograd put kao staklo sa ko zna koliko traka(mislim 6, ne sjećam se) pa je ograničenje 130km/h.
    Ako te u Srbiju (od BG do Surčina)zaustave na 200km/h(dozvoljeno je 80~100) rebnuće te ~1000 €
    Na autobahn u njemachkoj smo ishli 240km/h i uopshte nije neka strasna brzina kako se chini.
    Na Njemačke autoputeve ne postoji ograničenje
    Al ti brani nasu bracu policajce kako oni savjesno rade posao, i kako su ogranichenja bash onakva kakva trebaju da budu.
    Živo mi se hebe za policajce, ali bi divljacima na putevima odirao kožu sa leđa. A pijane vozače bi doživotno banovao sa ulica
    Last edited by Rakun; 03-07-12 at 12:39.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa idi ti 150 na sat i želim ti da te svaki put zaustave (za tvoje dobro i dobro svih učesnika u saobraćaju
    Aj' malo uporedi kvalitet i godište automobila sa onim koji ginu. NEMA STARIH I RASPALIH OSIM AKO IH NE POKUPI NOVO (I UBIJE SVE UNUTRA)

Al' ti je logika, Zagreb - Beograd put kao staklo sa ko zna koliko traka(mislim 6, ne sjećam se) pa je ograničenje 130km/h.
    Ako te u Srbiju (od BG do Surčina)zaustave na 200km/h(dozvoljeno je 80~100) rebnuće te ~1000 €

Na Njemačke autoputeve ne postoji ograničenje

Živo mi se hebe za policajce, ali bi divljacima na putevima odirao kožu sa leđa. A pijane vozače bi doživotno banovao sa ulica
    Pazi ja ne pravdam u ovu situaciju sebe, niti bilo koga ko prekrshi zakon. Kaznu pishi i zdravo, i ja bi divljacima odrao kozu, ali ovih nashi 150km/h na tom mjestu nije neko divljanje, vece je divljanje vozit korz grad nekog juga od 100eura i nagazit ga 80 :P Normalno je da nas policija kazni za 150km/h i nemam nishta protiv toga, ali ispade da smo mi sa tih 150km/h mogli chudo uchinjet, istrijebit pola crne gore, ja tvrdim da se i ti osjecao bezbjedno na ovih 150km/h na onome mjestu u onome trenutku. Bitno je auto al je bitan i vozac, iskreno mislim da nije bitno sto ko vozi, nego kako vozi, i koja budala cheka da ga ubije, konkretno evo ti sluchaj iz srbije na ibarskoj magistrali sedmoro poginulo u opel kadet, sve je do vozaca malo je do auta.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Nisam rekao oznacavanje, nego propisno pozicioniranje patrolnog vozila i pripadnika patrole. Dakle, to nije iza zbuna i ispod puta. On mora da stoji da bi ga svi vidjeli, jer kad ga svi vide niko ni ne divlja, a onaj koji divlja je stvarno ****, i treba ga pecnuti da mu ne padne na pamet da ikad vise sjedne za volan sa takvom logikom.
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Nasa ogranicenja nemaju veze s vezom, kako moze ijedan magistralni put da ima ogranicenje 40km/h, dalje maksimalno ogranicenje (osim Sozine) je 80km/km, ali nije problem vozit 80, problem je sto su putevi puni krntija koji nidje u normalnom svijetu ne bi prosli na tehnicki pregled, nego bi isli u presu, i onda sa tim autima, rijetko se vozi i preko 50-60 prosjecno, naprave se kolone itd... Ne vidim zasto se ne bi ukinula ta ogranicenja u naseljenim mjestima na otvorenom putu, da isto bude 80km/ dozvoljeno (Brajići,Bioče,Radanovići,Lastva)... garantujem da bi bilo manje udesa...

A druga stvar je to se ne događaju udesi kad neko vozi brzo (120/130km) ili kako vi to kazete da neko 'divlja', najcesece se udesi desavaju u toku preticanja, u slijepoj krivini, ili sa slabim autom e to je za mene divljanje.

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    989
    Thanked in
    533 Posts

rece covjek koji je bio u novinama jer je bjezao policiji preko 200km/h...ccc
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

ja tvrdim da se i ti osjecao bezbjedno na ovih 150km/h na onome mjestu u onome trenutku.
    Vjerovatno i bih (na moju žalost sam avetinja koja se ničeg ne plaši) ali se ostali učesnici u saobraćaju definitivno ne bi osjećali bezbjedno, a i oni imaju pravo da voze. Ako imaš dobro auto nisi ništa bolji od onoga koji vozi raspad.
    Ja vozim Auris koji ima gomilu skraćenica(kao da skupiš sve stranke Crne Gore) koje mi povećavaju bezbjednost ali ne mislim da treba da budem povlašćen u odnosu na neku staru zastavu
    Bitno je auto al je bitan i vozac, iskreno mislim da nije bitno sto ko vozi, nego kako vozi, i koja budala cheka da ga ubije, konkretno evo ti sluchaj iz srbije na ibarskoj magistrali sedmoro poginulo u opel kadet, sve je do vozaca malo je do auta.
    To što se vozača tiče je činjenica ali si zaboravio nešto, mogu ja bit Šumaher ako je onaj koji mi dolazi u susret Miško. Ti nekog ko ulazi u makazice ne možeš izbjeći ako voziš 150 pa da možeš da uzletiš.
    Nije za džabe onaj epitaf "ovdje leži onaj koji je imao prednost"

A što se tiče kvaliteta automobila ponavljam pogledaj kakva su kola učesnika u teškim saobraćajnim nesrećama. Zašto, zato što ljudi kao što si ti koji uz to imaju žešće makine misle da su nedodirljivi
    Last edited by Rakun; 03-07-12 at 13:26.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    Nasa ogranicenja nemaju veze s vezom, kako moze ijedan magistralni put da ima ogranicenje 40km/h, dalje maksimalno ogranicenje (osim Sozine) je 80km/km, ali nije problem vozit 80, problem je sto su putevi puni krntija koji nidje u normalnom svijetu ne bi prosli na tehnicki pregled, nego bi isli u presu, i onda sa tim autima, rijetko se vozi i preko 50-60 prosjecno, naprave se kolone itd...
    Činjenica, treba maći sva kola starija od 20god.

Ne vidim zasto se ne bi ukinula ta ogranicenja u naseljenim mjestima na otvorenom putu, da isto bude 80km/ dozvoljeno (Brajići,Bioče,Radanovići,Lastva)... garantujem da bi bilo manje udesa...
    Eto vidiš,
    kroz Srbiju koju svi uzimaju kao poređenje(ne znam zbog čega) i pored toga što je veliko prostranstvo i preglednost u pitanju dozvoljena brzina van grada je 80 dok je na autoputu 120
    A druga stvar je to se ne događaju udesi kad neko vozi brzo (120/130km) ili kako vi to kazete da neko 'divlja', najcesece se udesi desavaju u toku preticanja, u slijepoj krivini, ili sa slabim autom e to je za mene divljanje.
    Za mene je idijotski gdje su sve stavili isprekidanu liniju. Na nekoliko mjesta put primorja je isprekidana linija i ograničenje 80 U POTPUNO NEPREGLEDNOJ KRIVINI. Da i ne pominjem krivine koje je nepreglednim učinila priroda, u zadnjih 20 god. je niklo po neko drvo tako da je nekad pregledna krivina potpuno nepregledna. A u sred Podgorice na svakom ostrvu podigli ogradu sa živicom(po***** im se u estetiku) tako treba da gledaš u pasulj kad možeš da skreneš u lijevo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bash zbog tih iz susreta sam rekao bitno je kakav je vozac i koja budala ceka da ga ubije, ponovo ponavljam vi me napadoste kao da smo ugrozili nekog u saobracaju a nismo ugrozili ama bash nikog, jer ponavljam niko nije bio u blizini, dakle ni ispred nas ni u susretu ni od pjeshaka ni od zivotinja, znachi pustinja, jedino taj sa motorom shto nas je pretekao al je taj odletio da ga vise nismo vidjeli. Vozim preko ogranichenja, lagao bi kad bi rekao da ih poshtujem, al vozim sigurno. Udarala su me auta na trotoaru, bio sam u vozu 2006, i ono glavno shto sam nauchio iz tih nesreca gdje sam imao srece je, chuvaj sebe al vishe chuvaj druge od sebe. Da nisam bio 100% siguran da se necu nikom u zivot posrat ne bi ishao 150km/h. Ne misle svi koji imaju jache mashine da su nedodirljivi, shta vishe mislim da ce ti mislit i u nekoj krntiji da su nedodirljivi, sve je to do mozga. Meni samo zasmeta shto svi skochiste kao da je neko ubio nekog, te 2 godine pauze od voznje te ponovo polagat vozacki , te kazne od po nekoliko hiljada, shto je muka, nisam ugrozio nikog osim sebe.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Ja mogu rec da se apsolutno slazem sa Kedownom i da su ogranicenja presmijesna za auta koja se sad voze.
    Ako je ogranicenje na brajice 50, koja je poenta 3 trake? Valjda da bi tu mogli da zaobidju kamion koji je uz onu pedencu napravio kolonu? Kad dodjes na brajice ne smijes ga zaobic jer te odma zaustave: aoooo 80 vozis na ovako nepreglednom mjestu daj vozacku.
    Ja kad vozim pg-bd najcesce se drzim toga da vozim na granici oduzimanja tj od +30 do +50 i ako neko misli da je to divljanje to je voznja od 80 do 110-120 i to je za onaj put sasvim bezopasno.
    I pri takvoj voznji ne preticem kolone, postujem punu liniju i ne preticem u krivinama.
    Veca su opasnost ovi koji to rade nego svi ostali vozaci, i potpuno podrzavam postojanje presretaca koji ce loviti ove koji ugrozavaju druge svojom gluposcu (najcesce su to likovi sa golfovima 2GTI opel suza i sl.) a ne one kriju po zbunova kod neregelije i na brajice dje ce prosipat svoju filozofiju sa 2 razreda osnovne i knjigama od treceg.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni samo nije jasno ko je vama rekao da policija propisuje ogranicenja?! Policija samo sprovodi preventivne i represivne mjere kad neko ne postuje zakon bas zato da bi nekome spasila zivot ili ga bar spasila od povreda.
    Jedino je problem sto se u ovom slucaju nikada ne moze ispitati koliko je prevencija bila uspjesna, jednostavno ne postoji nacin da se sazna je li policija spasila nekoga jer ga je zaustavila (ili nekoga iz suprotnog pravca).
    Sjecam se prije godinu ili dvije neko je poginuo na putu CT-PG i bila je prica kako je policija bila blizu i nije zaustavila ovoga sto je izazvao udes, da ga je zaustavila vjerovatno bi pisao odje kako su stoka jer ga zaustavljaju a on ne vozi preko 80 ali bi onaj iz drugog auta bio ziv.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

i vidis ovaj sto vozi 150 moga sam ja naic 200 motorom ne bi me vidio, a ugrozi me, strasno ;p
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto se prevencije tice, jos me nisu zaustavili da mi kazu nesto lijepo... "dobar da, guzva je, klizavo je" i sl kod njih ne postoji.. no odma provociranje i daj vozacku.. A kad prodjes kroz zuto oce da te ubije i da te ubijedi kako si prosao kroz crveno...
    sent from tabure

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    i vidis ovaj sto vozi 150 moga sam ja naic 200 motorom ne bi me vidio, a ugrozi me, strasno ;p
    Dok Sam cekao u onoj koloni samo Sam mahao vratima da ulovim kojeg motociklistu na njih, ali trt ):

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

eeeee kako bi ti otisao doma sa tim vratima sa ovim mojim tenkom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bi ni tenkic ti predaleko (:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

cini ti se iz iskustva znam , zadnji put kad me auto pecalo, ja sam popravio par plastika za 100 eur, a auto je otislo na otpad

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    cini ti se iz iskustva znam , zadnji put kad me auto pecalo, ja sam popravio par plastika za 100 eur, a auto je otislo na otpad
    jesi na sebe sta popravlja'? pusti motor

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Tynna View Post
    Meni samo nije jasno ko je vama rekao da policija propisuje ogranicenja?!
    Niko nije rekao da policija stavlja ogranicenje, ali isto tako zar ti poslije svega vidjenog na putevima CG, i van CG (da ne mislim na srbiju, no recimo Cro, BiH, Slo, AU, DE, IT...) ne pomislis kako MUP indirektno pokazuje i simpatise signalizaciju koja njima odgovara za pecanje ? Objasni ono ogranicenje od 50 kmh na pisti od savnika prema zabljaku, van naseljenog mjesta, sa sirokim kolovoznim trakama i jos puna liniija, a pravina? To i te kako vezuje da je neko iz MUP-a zestoko petljao.... Ili zna da ce put da propadne prije nego li zazivi pa je preventivno stavio nebulozna ogranicenja.
    Jednostavno je implikacija signalizacije i policije da su u bliskim i srodnim odnosima. Lezeci policajci ? Je li iko izbrojao koliko ima postavljenih lezecih policajaca pa jos i na magistrali ? Kao preventivno ? Ma stap reventivno, preventivno bih ja svima lomio kicmu, ocemo li tako ? Umjesto da je policija radila savjesno svoj posao, putari svoj posao, i auto skole svoj posao, mi ne bismo imali kako da pominjemo ove bukete pored puta. Policija nece da radi svoj posao, a i radi ga majstorski traljavo iako i njemci i ameri se ubise da ih pouce dosta toga. I zato ima i da ih prozivamo. Jeste!
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Page 120 of 838 FirstFirst ... 2070110116117118119120121122123124130170220620 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 34 users browsing this thread. (0 members and 34 guests)