zato sam ja fulao tu kolonu ka manit svu do centra golubovaca levom stranom ajde mars
a bice stoji neki na onaj pravac pa javlja....ne vjerujem da je pasat mogao nesto snimit....
zato ja onamo preticem vise kola, al se svaki put kao fora vratim..pa nastavim
i tako je i bilo dok se zaalo nismo svi naredjali kad su poceli da koce i ovi u kolonu i ovi sto preticu....
zato sam ja fulao tu kolonu ka manit svu do centra golubovaca levom stranom ajde mars
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Nekoga su trazili pa su sve provjeravali..Pocele su kradje po primorju i to uveliko..
pa se jedan dan vrati i ne nadje auto (a dje je auto ? eno ga kod sportskog)![]()
![]()
prije par dana kod telekoma preko morace slicno se jedan parkirao i vidim pauk ga dize i pa pa...
inace da se ko ne zezne i onamo preko puta Masinske skole i ispred nose kola svaki dan (koje god je parkirano na trotoar)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
i onamo kod gimnazije![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
kako god 1000 eura kazne vozacku i auto bi vam oduzeo
U zatvor nas poshalji zato shto smo skakavca mogli ubit.
cuo sam da 3 pasata nemaju bazdaren radar..ne znam znate li?
Last edited by Z600; 03-07-12 at 08:40.
sent from tabure
Ako je to bilo oko 20h, tj. malo posle 20h bio je udes, nije nikome nista bilo ali se cekao uvidjaj, kolona je bila do skretanja za Sozinu, sve se to desilo u 30-40min.
Kasnije su zaustavljali ove kao Sparca sto su bili pametni pa preticali kolonu a pustili kolonu iz suprotnog pravca i onda su oni napravili jos veci haos. E tim pametnjakovicim sto preticu kolonu od 20km bih direktno u zatvor i oduzimanje vozacke dozivotno. Stoka nevaspitana.
cuti mala najbolje motorm da cekam kolonu zbog nesposobne policije i njihovog uvidjaja , dakle stojali su u naselju sva auta pomjerena, rotacija upaljena, nema nikog iz suprotnog smjera i oni uspore saboracaj i naprave 20 km kolone
a maloto ti je trećina telefona
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Jel' po novom vozači ocjenjuju koja je bezbjedna brzina ?
Nešto mi se čini da se u saobraćaju fizika ne ocjenjuje brojevima već buketima koji su na svakih 500m kroz CG
Što mi je uvjek bilo interesantno, svi se žale na vozače i kulturu u saobraćaju a u isto vrijeme tjeraju patrole u pi*du materinu što su ih zaustavili jer su vozili po 150.
Ubjedljivo je najgluplja stvar što bi ja kao vozač išao u zatvor kad bi pregazio pješaka i da mi se namjerno bacio pod točkove. Degene koji pretrčavaju na crveno bi tačno namjerno zgazio i olakšao planetu za jednog retarda. A posebno bi se koncentrisao na dobre ribe koje misle da su boga za bradu ufatile jer imaju dobro dupe pa prelaze gdje hoće, ne gledaju na semafor jer je to zaboga ispod njihovog nivoa. KAKO BI IH SA ZADOVOLJSTVOM NATAKAO NA BRISAČE STAKLA
Last edited by Rakun; 03-07-12 at 09:44.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
i prskalice za stakla upalio usput.
Sto nisu zaustavili onoga sto me preteka dok sam ja picio 150 km/h ?
Sto oni pice 150 kmh tamo dje su mene kaznili za 80 kmh ?
Sto oni iskacu na put da im krv pustim koliko sam legao na kocnicu i mogao zavrsit u jarak ? (A iskocio je jer se propisno sakrio u ladovini ispod drveta iza zbuna na izlazu iz krivine)
Sto oni pustaju svakakve jarane da mi krv piju izljetanjem ispred mene sa sporednog puta ?
Ocemo dalje ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Što je Drina kriva?
Bijo si poziw koi se neodbija
dje je soba?
Pa normalno, prvi ga je probudio pa si onda naišao ti i zatekao ga budnog.
Ko hoće da isprobava kola neka fino zapuca put Sozine i damo razvije i 200 ako hoće. A ne gdje im se učini da mogu.
Ako zaustavljaju svaka čast onome ko zaustavi, ja bih svim divljacima koji voze 150(potez od skretanja do tunela Sozina ne računam) povećao kazne za 5 puta pa bi se prorjedili buketi cvijeća, a one koji kroz grad idu 80 bi odrao novčano(1500 minimum) i poslao da ponovo polažu vozački
Da li si ti išao 150 km/h DA ili NE ?
Ako je DA odrao bi te 1500 € minimum i poslije 1-~2 godine zabrane voženja bi morao ponovo polagati vozački
Last edited by Rakun; 03-07-12 at 10:45.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Što se toga tiče možda je i sigurnije na Dragalj voziti 150km/h nego put Sozine... Pravina, novi put, vidiš kilometar oko sebe...![]()
#fakenews
Zato pred Sozinu svako malo neko pogine, za Dragalj ne čuh nešto... Bar 5 puta je manji promet puta Nk-Risan, a ako ti nijesu sigurne 2 trake i par km pravine, još si većinom sam na putu, ne znam šta je sigurno...
#fakenews
Dao sam ti tipske razloge zbog cega neko psuje te patrole, a koje sam izvukao iz onog konteksta o voznji 150 na sat (ni sam ne znam dje bi to u ovoj CG moglo, ali ajd).
Licno, ja sam uvijek za patrole, ali jasno obiljezene, sa uniformnim pristupom (kao bilo gdje sjeveroistocno od hrvatske kad podjes), da kad te iskljucuju s puta rade to po propisima (a ne da mi izlece iz zbunja sa papirima u ruci umjesto palicom), da ne stoji na sred raskrsnice i u sred raskrsnice ti gleda dokumenta dok razmislja za sta da ti pise kaznu a ti razmisljas o cemu on razmislja, da ti se uvijek predstavi, kaze zasto te zaustavio i upozori te da drzis obe ruke na volanu dok on pored tebe gleda dokumenta, ako postoji osnova za prekrsaj da ti sacini spisak na licu mjesta a ne da ide da se ulogori u svoj auto, i tako dalje i tako dalje. Oni su tu zbog nas, nismo mi tu zbog njih. Ionako obrcu teze i propise... Iako se trudim da budem odgovoran vozac, imam svu opremu u kolima po propisima svih zemalja u komsiluku, i vozim po signalizaciji na putu, nerijetko imam priliku da opsujem bas te patrole kako rade to sto rade.
I naravno, gomilu PG CG/PG MN vozila sa neukljucenim rotacionim svjetlima. Negdje jednom rekoh, kad bih imao kameru u vozilu, reklo bi se "Da tako je na putu, ali cek, ko tebi dade pravo da snimas ?" a ja kameru htjedoh staviti preventivno, ako se ne daj boze sto desi, da postoji nesto kao crna kutija....
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Shto je tolika muka se tigla ako se na dragalj vozilo 150km/h. PO mome bezbjedno jes. Nidje nikog na put, vidi se po km ispred sebe, nov put, prav ravan, nidje zive dushe od ljudi, dobro auto. Nije to nikakvo probanje koliko auto moze ic, jednostavno kupili smo novo auto shibnuli ga u sedmu i gledali potroshnju, koja je bila pri 150km/h 6.3L, i to sve u ruke vozacha koji ima iza sebe 30godina vozachkog iskustva. Veca su tragedija ovi momci shto ne znaju vozit niti ih je ko uchio, pa poloze vozachki(a znamo da te u auto shkoli ne nauche da vozish nego da polozis) uzme juga 45 i buka se kroz grad. A i 150km/h sa novim autom nije neka brzina na dobrom putu. Na toj dionicu ko god oce da se vozi sa mnom i da idemo 150km/h, ako se bude istraumirao ja njemu auto poklanjam.
There are currently 37 users browsing this thread. (1 members and 36 guests)
Bookmarks