Pozlatile im se.
aha oni su problem a ne ti sto vozis 150 ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Pozlatile im se.
ne no je striko faca...bože sačuvaj
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa ogranicenja su takva uglavnom zbog prazne kase, vise ce para uzet od vozaca ako ostavljaju ogranicenja kao sto su sad, tj. kao sto su bila prije 40 godina kada su vozaci vozili Spačeke, Folcike, Lade, Zastave...nego da podignu sve za 10-20, mada, hand on heart, putevi su užas, vozači i kultura su užas i mislim da bilo kakva promjena bi bila kobna.
TAKUMI
kakvi su nam putevi, ogranicenja su taman tacna.. na vecini dionica.
u petak iz grada se vracem, 4 patroloe sam sreo, 2 su me zaustavile...uzgred jel imaju oni pravo da me pitaju gdje ja radim?
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Ima, ali kad ti piše prijavu
A u protivnom je jednako opravdano i pravilno da te pita isto kao mene što pita gdje sam krenuo u 5ipo ujutro.
I kažem mu fino da idem za Niš, a on kaže zajebavaš ti malo a?
Što da mu radi čovjek![]()
Last edited by hercules; 02-07-12 at 12:38.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Prije 10 dana sam sa drugom bio do zabljaka novim putem naravno... Sreli smo sigurno 4-5 patrola,dosta smo imali srece vise puta (tek bili stali pa nisu izvadili radar i to)
I mene pitaju cesto dje radim i tako to ne znam sto ih boli tuki...
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Pitaju te dje radis da bi znali koliko da te osegaju sa kaznom, zato je moj odgovor vazda: Ja sam vjeciti student![]()
ili kad ides na neki "parking" sa curicom...a pandur te zaustavi i pita:
"jeste li umorni" ?
kazes mu : "ne, sad smo krenuli"![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
juce pg bd naravno nidje patrole. 13h. kad dje su zmijarnici, dje su stali da doprinesu bezbjednosti saobraćaja. na brajiće dje onaj mrco prodaje med. i to stoje u sre krivine.dje narod niz onu stranu uspori dje su ti trake.ali te cekaju da pretices na punu. naravno svi blicaju braca stoje i smaraju se.
f6
Ako je Dragalj, a vjerovatno jeste, tamo bi se avion mogao spuštit bez problema...
#fakenews
Momci placate li parking ili...
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...69335719_n.jpg
Ja ne placam djavolju, pa sto mi bog da....![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
ja se nikad ne parkiram duze od 15 minuta
She is only here to annoy herself!
Pljunes 25 000 za golfa shes i roknes ga ovako preko ivicnjaka pokraj kontejnera da ustedis 40 centi..
Kasnije kad se upraznilo mjesto bio je jedan sa novim pasatom![]()
Ja nikad...
TAKUMI
Ne bi ti ni prifatili SONYD poruku![]()
Jesu jesu, platio sam u HN kad su uveli to, 1 put...
TAKUMI
ja ga nikad ne penjem preko ivicnjaka, vazda imam trip da se pomjerila reglaza, a i 2 puta sam sredio ležaj, najvjerovatnije od toga jer pazim preko rupa...
juce na pravac od vranjine kad se ide prema pg..pa na onaj kad se prodje zelejeznicka stanica...odjednom kolona....
svi mile, ja reko, ili ce biti do golubovaca ova kolona, ili je bilo nesto....kad na kraj onoga pravca, u sred krivine stoji policajac na sred ceste, parkiran pasat pored, i bukvalno kao na rampu propusta jedngoa po jednoga, a neke izvlaci iz kolone...
blago nama kad nam policija sluzi da napravi kolonu i ometa saobracaj...
To sam i ja vidio 3-4 auta je izvadio iz kolone tacno kod onog pruznog prelaza sto vodi u njive.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks