Ma V8 rula, vrtis na somu giri a ides 50 na sat.
Banja!
pa da im se lase utekne, kao recimo kedown
She is only here to annoy herself!
Ma V8 rula, vrtis na somu giri a ides 50 na sat.
Banja!
TAKUMI
znas ti kolko kosta oglas na naslovnu stranu vijesti?
Meni nista ne treba da me kunu i pljuju normalni ljudi, dok mi se dive napaljena dječica, ko uživa u tome, neka se juri sa njima...
e a sve one tinejdzerke sto je poslije prevrnuo u toga golfa...
+1 Na jedevite jade ga ubjedih da mi dadne peticu, i tinejđerkama sam se predstavljao kao M.K. sa Cetinja (oni s naslovne Vijesti te drži rekord).
Uspješnost "prolaza" je bila 90%!![]()
Lici malo na naseg profesora Uskoka, a?
![]()
TAKUMI
no sta bi s ovim oduzimanjem dokumenata, jel ustavno ili nije? i kome se salje to ?
sent from tabure
sve i da nije ustavno, svaki put bi mora da se sudiš, i da plaćaš advokata... jer drzava sama nece nista da uradi sebi na štetu, čak i ako se utvrdi da je postupala nezaknoito, e sad ne znam, isplati li se ići na sud i dobija li se kakva novčana odšteta...
ako dobijas, jer ustavom sud mora da sudi na tvojoj strani kao okrivljenog, odnosno da se postavi na tvoju stranu i nadje najbolje rjesenje za tebe ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Danas sam bio do dubrovnika preko budve a vratio se preko niksica.
Do tamo sam se tako frcio patrola jer mi se ne daje to na 2 mjeseca stvarno i smorio sam se kao strazar. Vozio sam trecom dobar dio puta jer nema potrebe 4tu i petu saltat' sa ovakvim ogranicenjima. Bile su 2-3 patrole do tamo, nazad niiiiiiiiijedna!!
Nisam mogao da vjerujem, posle mi bi krivo sto sam polako vozio![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Jutros oko 2AM sam krenuo za KO, tri patrole do tamo!
TAKUMI
Zanima me sledeca stvar, stigla mi je kazna za neki prekrsaj, bio sam kod sudije prije 3-4 mjeseca, sve je to okej. 85e
Kaze tamo uplatiti u roku od 15 dana.
Sto se desava ako ne uplatim u tom roku?
Ako uopste ne uplatim?
Placam li istih 85e kad budem podizao saobracajnu?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Nisu normalni.
Danas PG MOSTAR PG (preko NK)...u BiH samo jedna patrola, i to cisto iz zajebancije, nikoga ne jebu, a ovamo - 4 patrole ukupno.
TAKUMI
Prije 3 dana PG-HN preko NK...Haos...
4 patrole sam sreo.
Jedna me i upecala.
60 ogranicenje ja taman spustio na 80,imao sam srece...
20e...
Strasno je kakva su nam ogranicenja na putevima.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Juce mi stricu uzese vozacku na grahovsko polje, chini mi se da je 60 ogranichenje mi ishli 150km/h, sakrili se iza nekog shljunka, samo radar vidi preko ivice i kad vide da su upecali nekog izlijecu. Toliko o onome da se ne smiju grit vishe.
Bookmarks