sad federer lagano osvaja wimbledon...vec se sali sa protivnicima..
Kakvih slucajeva ovdE ima.
sad federer lagano osvaja wimbledon...vec se sali sa protivnicima..
Ajmo sad svim srcem za Fedexa, jedan doctor za liječenje kompleksa je 'ispanuo'
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ja od sad navijam za No1eta.On mi je novi idol.
bog ti zdravlje da' Rosol xD
istrajan budi.
Upropasti ovaj Rosol pola Wimbledona ni kriv ni duzhan![]()
Deserve's got nothing to do with it.
ali pazi ti to kad pored ova dva virtuoza na centralnom terenu "servis za proizvodnju halucinacija" prenosi one dvije sjeverno-americke bukve, sa sve manitim sofrancem.. show![]()
ah mene...
Ko je ova?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
gnjida....
Da bas kakvih slucajeva ima, Crnogorcine ponosne koje navijaju protiv Novaka! Ne znam na koju foru mozete navijati za Nadala, ili Federera protiv momka koji je iz ovih krajeva. I to prije svega dobar momak, sportista, osoba..Steta sto Federer nije iz Crne Gore, ne bi se moglo zivjeti od vas fanova njegovih, koji bi rodjenu majku prodali da on dobije Djokovica u polufinalu...Sto se Nadala tiche, zao mi je, on je odlican igrac ali imao je los dan, protivnik je imao fantastican...Desava se u sportu, nista strasno. Osvojio je zadnjih 4 mjeseca skoro svaki turnir, ukljucujuci i GS, tako da nema sta da mu se zamjeri.
Under wandering stars I've grown..
..Always Out Numbered...Never Out Gunned...
APSOLUTNO se ne slazem sa tobom seTh,ja sam okoreli navijac Rogera Federera,imam 17 god,pratim ga od svoje 8-9 godine,svaki turnir gledam,kao npr sad Wimbldon,evo nekih razloga zasto navijam za njega:ZATO STO NIJE DVORSKA LUDA KAO NOVAK DJOKOVIC,ZATO STO SE NE NOSI I NE PONASA KAO KLOSAR KAO RAFAEL NADAL,ZATO STO JE NA TERENU GOSPODIN I FER IGRAC ISTO KAO I U PRIVATNOM ZIVOTU,ZATO STO JE JEDAN OD NAJVECIH AMBASADORA UNICEF-a NA SVIJETU,ZATO STO NIJE LJUBOMORAN KAD IZGUBI TURNIR KOJI JE BIO NJEGOV KAO NOVAK I RAFA I ZATO STO JE NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA KOJEG NIKO nece stici!!!Mislim da sam objasnio ZASTO.I da dodam,ja nisam jedan od onih koji navija samo za svoje,SRAMOTA me je kad vidim da neko moze da navija za timove iz ove bijedne i zalosne lige naravno mislim na fudbalsku kao sto je crnogorska,ja navijam za CZV mada i srpska liga nije daleko od bijede,i naravno klub za koji navijam je CHELSEA...PATRIOTA sam,ali ne i u sportu..![]()
Je li to onaj fer igrac, koji nije ljubomoran kad izgubi turnir, koji je prosle godine posle poraza na US Openu od Djokovica rekao na press konferenciji - "...Ja uopste ne bih trebao da sam ovdje sa vama, vec na onoj drugoj konferenciji (pobjednickoj). Nije mi jasno kako neko moze da odigra onakav return pri mech lopti - ja to nisam nikad radio u svojoj karijeri jer vjerujem da se samo naporan rad isplati, a ne sreca - mozda je Novaku to normalno...". I pri svakom pitanju pocetak odgovora mu je pocinjao sa "..OMG, are you serious?.." Je li to onaj igrac koji je plakao na Australian Openu posle poraza 2009 te, kada su kamere to snimile ??Pogledaj malo taj press conference od prosle godine, vidi svog idola kako plache za pobjedom koju je imao u rukama tada. U sustini, nemam nista protiv nijednog igraca na ATP touru, osim Mareja, koji mi je zaista odvratanFederer i Nadal su predobri igraci, medju najboljima koje je ovaj sport ikad izrodio, ali svi imaju mana. I Novak, i Roger i Nadal, i Kurta i Murta.
Last edited by seTh; 29-06-12 at 19:57.
Under wandering stars I've grown..
..Always Out Numbered...Never Out Gunned...
Nekad je ova tema i licila na nesto, a sad je glavna fora okaciti zadnjicu neke teniserke, prebrojavati se po nacionalnoj osnovi... Ovaj sport, mozda i najzahtjevniji, sport gdje i gladijatorstvo pobjedjuje, ali mnogo cesce mozak i cojones, to ne zasluzuje...
Nisam gledao do sad, jednostavno se zalomilo, a onda danas saznam da je "tamo neki" Lukas Rosol izbacio Nadala. Tip je iznenadjenje samo onima koji ne znaju tenis. Kada on lupa po loptici, na travi se malo igraca moze suprostaviti tim udarcima. I tako se momku dogodio mec dje je lupao cijelih pet setova...
Evo ce Beneto da namuci Rodzera, ali mislim da nece dobiti. Vodi 2:0, ali Žulen je neko ko nema cojones da dokrajci Fekicu.
e, ako i fedex ispane (ne daj Boze) ovaj turnir ce da se pretvori u jednu smijuriju...
no, iskreno se nadam da ce fed ovo rijesit....
ajdeeeeeee
Pa pravi sportista i treba da place kad izgubi,to je znak da voli to sto igra,a ne zbog para da igra!
dobro je....
mislim da su i organozatori boli iglama lutku sa likom benetoa samo da ne izbaci feda!![]()
6-1 paaff,finale bih volio fedex-djokovic,i da fedex vrati ukradeno
![]()
Zaradio je 75 miliona,tako da ne place zbog para budi siguran...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks