ne diraj japance -__-
jutros na semafore stojim kad nekakvi bijeli gadluk pored mene, ja reko wtf aaaaaaaaaaaaaaaa ocu da padnem sa motora , ono UP jebeni, boze ka da su ga japanci pravili, grdan da grdji ne mere biti
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ne diraj japance -__-
ni stapom ih ne bi takao............
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Srednja zalost sto se izgleda tice.
![]()
niujedne mi gace lastike nema
Superb je bolji od Passata, jer Passat VI je koma.
TAKUMI
Uopste nije ruzno ovo auto, jel' ovo u klasi pola? Tj. manji od octavie?
U klasi je sa VW UP-om.
Sa Jettom je u klasi ja mislim
Sent from my digitron
Pozicionirana je izmedju fabie i octavie po ovom sajtu : http://www.worldcarfans.com/11206194...led-for-europe
Toledo je ljepsi
enterijer isti..
![]()
niujedne mi gace lastike nema
sve isti ****
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Seat je ljepsi, ali Skoda bi trebala da bude bolje napravljena.
TAKUMI
Kako nije? Pa sa kim je onda octavia???
Skoda Superb je radjena na produzenij sasiji Passata B5. Tacnije, sasija je produzena u zadnjem redu sjedista za 10 cm i dobijeno dosta prostora za putnike pozadi. Inace to je zadnja sasija (kod VW Passata i Skode Superb) u kojoj je motor postavljen uzduzno kao kod Audia, u generacijama posle motor postavljaju poprecno.
TAKUMI
najnoviiii
![]()
najmilija kola. e da mi je jedna ovakva
Superb I je radjen na produzenoj platformi Passata V, tacno, ali Superb II je radjen na platformi Octavije, PQ46, a to ti je ustvari ista platforma koju koristi Passat i Passat CC, sto je totalni fail.[/QUOTE]
Da, tu su vec poceli da koriste jednu te istu platformu za vise modela (potpuno razlicitih po velicini), ne znam kakva je u voznji jer nisam imao priliku da se vozim nesto duze i ne mogu da ocjenim realno ali nesto mi je ipak milija bila ona sa uzduzno postavljenim motorom (barem kad haubu otvorim nekako imam vise pristupa nego li kod ovih sa poprecno postavljenim motorom).
Ostao tuzan volan...
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks