Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
nisam gledao al mi brat rece da je alonso objasnio neke stvari kolegama u gridu! :-)
ufatih ispad fetela, "vjekovima" ih prati sreca! jednom mu okrene ledja i odmah je pokazao pravo lice!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
TAKUMI
Reche ti i osta zhiv. Zashto bih ti odgvorio kad te ovdje svi redom pitaju poslije svake trke evo dvije sezone a ti i dalje izmishljash izgovore. Zadnji stint Rozberga je maestralan. Da je Shumi ovako vozio kao on danas, tj da su im pozicije razlichite velichali bi mu vremena shto ste radili a u to smo se uvjerili.. Preloshe se kamuflirate, instant turbo navijachi.
Ima ovdje puno navijacha Shumahera, samo mi nijesmo trolovi kao vas dva
Last edited by hercules; 24-06-12 at 19:10.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ja ne priznajem navijace kao ti. Kad pratis nekog, pratis svaki detalj o njemu. Branis ga i kad ga svi napadaju. Odje se pljuje nekad po Alonsu danima pa te nema. Nema te ni kad odvozi lose.
E kad odvozi dobro ti dodjes da filozofiras sa nekim timingom, koji je ponavljam samo tebe smijesan.
Sve sto smo govorili o timingu se moze provjerit, to su zabiljezeni podaci.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
@massa i petronas evo ono za pelene sto sam pominjao..
http://www.gizmodo.co.uk/2012/03/the...of-f1-drivers/
She is only here to annoy herself!
Znaci SHUMI kenja u gace.
LPGTECH 067 854 548
Koji KRALJ.
LPGTECH 067 854 548
Kako ide ona, Ne beje lijep nego uporan...
Jao kako dobra slika, steta sto ne mogu da dam vise od jednog rep-a ...
Petronas, evo, zavrsene kvale kod mene (jos malo ide i trka)...
Reci mi, zasto mrzis Vettela toliko? Frajer je odradio odlican posao, od pocetka, od prvog dana. Pogledaj mu krug u Q3.
TAKUMI
Mnogo sam se nasjekirao što ne priznaješ navijače kao ja
Zato što su vam postovi presmiješni da bi bili dostojni komentara.
A što se tiče timing nije problem provjerit, svakako je Rosberg imao brže krugove kad je promijenio gume, što ti i Fabia veličate kod Sumahera redovno. Obrni okreni mlatite praznu slamu redovno.
trka bolja nego sto je bilo ko mogao da ocekuje...alonso odvozio vrhnski...par preticanja i odlicna voznja...
malo mi bezveze kad slusam da neko komentarise kako je alonso dobio zahvaljujuci sreci... odustao ovaj, pa onaj, pa ovi pogriejsili u boxu...pa trtevrte... iz istih razloga je i sumaher zavrsio treci....i raikonen drugi...
najvise razloga za zadovoljstvo alonso ima jer nisu trku zavrsil direktni konkurenti kao vetel i hamilton..
ove godine definitivno ce sampion biti vozac sa najmanje kikseva...ne mora pobjedjivati, ali da je u vrhu konstantno...cini mi se da to za sada najbolje ide alonsu...al sezona je duga....
kaznjen maldonado
http://f1racing.com.hr/formula-1/vn-...yashi-i-vergne
Alonso vjerovatno jeste odvozio vrhunski al bez obzira na to da je trka isla nekim normalnim tokom, ne bi stigao do podijuma. ALi trkanje predvidja i odustajanja i razna *ranja, tako da je njegova pobjeda cista.
Gledajuci dosadasnju sezonu, Alonso se istice kao najveci miljenik srece (ili kako god je zoves) jer su ga sva *ranja koja trkanje donosi zaobilazila, sto se ne moze reci i za ostale.
Ovo ne govorim da bi umanjio njega kao vozaca (po meni apsolutno jedan od najboljih vozaca), nego kao realnu ocjenu rezutata.
Release Yourself
A ti si svu pamet svijeta popio, pa drzis predavanja i na ovaj i na ostale topice. No i tamo vidim da si svima tezak ka crna zemlja.
Naravno da je imao brze kad je usao u poslednji pit kasnije nego NAJVECI, novije gume, i samim tim je u zavrsnih 5-6 krugova bio brzi.
A ti nisi ni navijac... reci samo zasto nisi dolazio na forum posle Kanade, kad su se izredjali na Zalosnog redom svi i na stazi i odje ??? Aaaaa trt... Navijac kad pobjedjuje... To je zalosno.
Last edited by Petronas; 25-06-12 at 09:55.
meni samo nije jasno zasto vas dvojica(ako ste dvojica) fabia/petronas, za sve vozace imate neke da kazem pogrdne nadimke...i sve ih uglavnom tako i nazivate...dok suamhera neprestano dizete u nebo... ako vec njega dizete tamo dje je nekad bio, ok, ali bi ste mogli da ispostujete i druge pa da imena vozaca pisete onako kako se zovu, jer alonsno na vasu zalost nije zalosni, no trenutno NAJVECI.... itd itd...
misli, samo provocirate druge da se stalno povlaci neka prica koja nema veze sa ovom temom....
Ne, nismo dvojica, i ne, lojzek nije najveci.
Samo jedan je NAJVECI!!
TAKUMI
a dvojica ste cim je jedan na more...
Ono što nijesam gledao ne komentarišem, za razliku od nekih. Kad pogledam komentarisaću.
Ustvari, kad se malo bolje pogleda, vi stvarno komentarišete nešto što niko nije vidioKad Šumi na isti način napravi bolje krugove onda je to epsko, kad to isto uradi Rozberg onda to ne valja. Objektivno nema što :roll:
Nastavi da gledaš F1 na Sony Play Station.
Interesantnan podijum juce za Stellu koji je Alonsov inzinjer, a prije je bio Kimijev i Schumijev.
Fabia/Petronas je li tacno da se juce Schumi popeo na podijum tacno 100 trka nakon zadnjeg njegovog podijuma. Vjerujem da vam je lako to provjerit... pretpostavljam da imate neki kalendar gdje trku prektizite sa X kad ga nema na podijum.
Release Yourself
a sledeca je jedna od najboljih u kalendaru...
![]()
![]()
slika nakon kvalifikacija, ovakve su im face sigurno bile i nakon trke![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks