pa znam osnovno naravno,ali nikakvo ozbiljnjije pricanje mi ne ide bas.
znaci mogu sve da narucim sto ne pise bill me later?
Nije tesko, zainteresuj se malo, ne treba ti nikakvo posebno znanje engleskog, dovoljan ti je nivo ja tarzan ti dzejn...Probaj, neces izgubiti mnogo - 1 euro!Klikni na buy now, pa vidi dje te dalje vodi, sve je izuzetno logicno, a to da ne znas ni slova engleskog - oprosti, ali ne vjerujem! Bas ti elementarno znanje treba, to imas ako si prosao osnovnu skolu sa engleskim jezikom od petog razreda!
Ko zna zašto je to dobro?
pa znam osnovno naravno,ali nikakvo ozbiljnjije pricanje mi ne ide bas.
znaci mogu sve da narucim sto ne pise bill me later?
Mozes i bill me later, ali ne klikas na bill me later, nego na buy now. Podrazumijevam da znas da mogu da ti stignu samo stvari koje isporucuju u CG, znam da glupo zvuci, al se nadam da si i to provjerio...
Ko zna zašto je to dobro?
stiglo mi je nesto iz kine. ne znam jesu li ove kutije sto sam narucio prije(dva puta) ili jedne naljepnice. ali kina jeste.ako su naljepniec(a bice da jesu) one su od prije 20dana. a ovo vec 3mjeseca
stiglo ovo drugo naravno.
dvije naljepnice za auto.umotane u metar ovog pucketavog materijala,sa karticom nekom i sa zahvalnicom sto sam trgovao kod njih.lol. a paket sam otvarao 10min koliko je to zatvoreno bilo i zalijepljeno naravno sve u debelu kartonsku kutiju..
kasnije kazu kinez...
Last edited by acs; 22-06-12 at 15:24.
f6
gti naljepnice za dizela.
MOZE LOCK![]()
neka su ti kasnile hahahah
Originally Posted by my name is ...
ma nisu one kasnilee da znas sto je kasnilo. hahahhahhahahaahha tj sto kasni
f6
a kako da znam sta je provereno?
samo zelim seme za cvece da narucim,a nista onda da ja narucim pa iako nije dozvoljeno hoce li mi praviti problem tipa zvati me i prijave neke?
Zvace te samo ako ne platiš za cvijeće
Moze li neko da mi potvrdi da li dolaze posiljke na kojoj pise "Yugoslavia"? (Stavio bih za "County/State" Montenegro)
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Sta znaci shiping not specifed?
evo narucio bih ovo i sad mi uzme sa paypala i ista vise samo mi stigne jeli tako? http://www.ebay.com/itm/BLANKET-FLOWER-ARIZONA-SUN-25-SEEDS-ORGANIC-BEAUTIFUL-BRIGHT-LARGE-BLOOMS-/120933779485?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c2837 081d.
Nemojte da porucujete biljke i zivotinje, jer cete morati da platite analize/dozvole i carinske troskove...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Porucivao sam ja sjemenje biljaka, nikakve analize i cuda, stigne regularno.
Mozes i marihuanu porocit, to nko ne otvara
Njak Njak Njak
Sjeme marihuane stize provjereno.
ma porucio bih ja ali mi nigde ne pise shiping free za cg,a pre je pisalo,ali kad sam uveo da sam iz montenegro odma oderu
dali ima neki slican sajt koji je dobar i cak mozda jeftiniji a da nije amazon?
^ Meni je dolazilo, ne sjecam se tacno sa kojeg sajta, ali sigurno znam da jeste...
Kreč, kolica i mešalica.
Stize regularno, provjereno 5-6 puta do sad
Info:
Ako naručite više stvari sa base-a ne pakuju u isti paket
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
sta se desava kada hocu da narucim ovo shiping not specifed?
a kada udjem ispada mi ovo da je prevoz free
i hoce li mi naplatiti prevoz ili ne?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks