Spreman si i na najgore, da odeš tamo i da te natovi ka praščinu i posle te iskoristi i odbaci?
Nemojte me palit odje jer znam dje zivi pa moze svasta bit.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Spreman si i na najgore, da odeš tamo i da te natovi ka praščinu i posle te iskoristi i odbaci?
Bijo si poziw koi se neodbija
Popiždjeh sad krenuh da kvotujem povedilju i da boldujem jedan dio rečenice.P daj pobogu kako ću boldovat već boldovano.Zašto me bačaš na muke čovječe piši kao svi mi.
Tu treba izmislit nesto novo npr boldovano na kvadrat ili daleko bilo kub.Ako te kvotujem boldovanog neka izlazi font 26.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Executor vazi
Ostatak price cu iskulirati
A sto se boldovanja boldovanog tice, mozda da se proba sa promjenom boje, ono reda radi :devil:
I ne dira'te mi povedilicu da vE ne pospremim u vas lokal :devil:
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
Dominantan poltronski mentalitet, posebno izražen kod mlađe populacije :mad:
In vino veritas
Mislio sam da neki nabildani tip, sa gej bradicom da pjeva.. ovako nesto
Sve u svemu, je*ava majku.. ka' i ovi klosari sto je slusaju i pjevaju..
Kad me ljudi ozbiljno ne shvataju.
Da li se to meni čini ili je zbilja tako, da su žene napredovale u poslednjih par decenija samo sa veličinom stražnjice..pih
Last edited by Beli vuk; 21-06-12 at 18:21.
a ne bi ga trpio pa da mi je najblizi,pi!
http://sport.blic.rs/euro-2012/vesti...stavicom-video
1993-2020
Nevira me kad mi upadne u sobu neka velika, gadna leteca buba. Kao sad npr. ne mogu je iscerat' iz sobe, sve se nesto navadila, oca joj poganog.
Nevaspitanje, arogantnost, bezobrazluk, još kad se sve to nađe u jednom čovjeku, pi!
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
uki$eljavanje na ovu vrućinčinu...pih...
Sell the Vatican, Feed the World!
ja ne pamtim da sam se toliko preznojio ka juche,pjeske od vektre do pozorista...i josh podjem na morachu oko 7 i nesto,i nista!slapovi niz mene,uzas!kako nema neki ljetnji raspust za zaposlene,jul i avgust![]()
1993-2020
Непринципијелност код других
finansijsko stanjeeeee
I respect your wrong opinion.
Lukaj
superlativi
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Kad mi šalju pp na FB i pričaju o prednostima osiguranja - sad i wiener :hammer:
Augmentativi.
kad licemjeri, idioti podjebavaju a nisam u mogucnosti da odgovorim... mada bolje da ne odgovaram jer ne umijem da takoreci 'peckam' i vratim istom mjerom, nego bi odma mrsnuo pa bi se lose zavrsilo.
nije los materijal za neki novi topic.
taman da ga otvoriš.
nothing comes from violence and nothing ever could
ljeto
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks