Kad ste već potegnuli Dr. Who-a prije par strana. Gledajući "A bit of Fry & Laurie" kojeg skinug prije par dana nalećeh na ovo. Bilo mi dsadno pa sam isjekao i uploadovao
ne znam je li ko gledao ovo:
http://www.imdb.com/title/tt0387764/
vr'unska komendija,prevedena je nedavno i komplet treca sezona.6eps.per sizon,nije mnogo pa probajte,ionako se nema sto gledat...
1993-2020
Kad ste već potegnuli Dr. Who-a prije par strana. Gledajući "A bit of Fry & Laurie" kojeg skinug prije par dana nalećeh na ovo. Bilo mi dsadno pa sam isjekao i uploadovao
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ne znam da li znaš, ali recimo u Star Trek TNG, koji je masu noviji, pola svemirskih brodova sporednih je rađeno bukvalno od bočica i modela tenkova i podmornica.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Nisam uploadovao isječak da bih omalovažavao seriju nego da vas častim
Last edited by Rakun; 22-06-12 at 08:21.
Nisam ni ja postovao kao napad, nego onako, podsjetilo me.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
hahahaahahahahahaahahahahahahahaha
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
15.07.2012.
Last edited by Interpol; 23-06-12 at 19:48.
I am the one who locks.
\\OFL•GIC
Wilfred, druga sezona, počelo prošlog četvrtka.
Wanna watch a DVD?
Poceo i Louie, treca sezona. Odlican, ka vazda.
Last edited by Interpol; 01-07-12 at 23:05.
I am the one who locks.
Moram nesto da kazem, sto ce naici na negodovanje, da ne kazem pljuvanje od strane vecinskog dijela naroda. Breaking Bad, na pola druge sezone, mi je prilicno nistaposeban, a na momente dosadan, toliko da nisam uopste siguran da mi se gleda dalje.
Da li zbog ogromnih ocekivanja ili sta vec, ali nije me narocito odusevio. Ne kapiram ogroman hype oko ove serije, osim ako se naglo i muchki ne popravlja kasnije.
Fire in the hole!
MOLIM?!?!
BURN THE WITCH! :lolblue:
DICIOTTO
ista takva je bila i moja reakcija, ali sam rekao bio sebi da cu odgledati do kraja tu drugu sezonu makar me to ubilo. onda sam dosao do desete ili jedanaeste epizode sezone i mogu ti reci da uopste nije dosadna posle toga. kao sto ti rece i dalje ne kapiram ogroman hype, ali serija je totalno OK
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Znate li neki dobar mkv rip supernatural 6 i 7 sezone?
Na EZTV možeš da skidaš u 720p ali epizodu po epizodu
Ne mogu tacno da se sjetim, ali mislim da pred kraj druge sezone pocinje tek da bude zanimljivije, jer je prije toga, bar meni, bilo kazna za gledanje, dosadna do bola, ali bas... nisam se usudio nikom od drustva da je preporucim zbog toga, bukvalno na silu gledanje prve dvije sezone, cupanje kose, grickanje noktiju, toliko mi je dosadna bila
BrBa najbolja serija ikad. Jbg Wire dobra si i ti ali ne kao Hajzenberg![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ne kapiram ni poredjenje sa Wireom ni po kojoj osnovi, serije nemaju nista zajednicko osim sto su i jedno i drugo serije. Ovo me najvise potsjeca na Dextera, s tim sto je ipak neuporedivo kvalitetnije.
Ne znam, sumnjam da cu nastavljati, makar ne uskoro. Nema nista sto me narocito privlaci. Niti su mi likovi zanimljivi, niti ima nesto puno akcije, niti je duhovita... Ne kazem da je losha, ali prosto mi ne lezi. Jedino sto mi je stvarno super u seriji je gluma.
Fire in the hole!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks