to nije dobro ni jedni ni drugi sto vrijedjaju dvije zemlje, to je za osudu... a to da meni neko kaze da sam kreten ili budala,slobodno,nece me uvrijediti,samo mi moze laskati jer znam da nesto vrijedim čim smetam nekim miševima![]()
Hahaahha kakva nonsens teza, sacuvaj boze. Znaci to onda nisu uvrede jer - ja nisam to sto pjevaju. Ja tebe sad da nazovem budalom i kretenom, to nije uvreda jer se ti tako ne osjecas. Neka coce, kakva ti je to prica... Treba bit realan i rec ono sto jeste i ja sam vec rekao - ja ne branim te likove sto su to pjevali niti to podrzavam ni u kom slucaju, ali ovo gnusanje i zgrazavanje srpskih navijaca mi je totalno degutantno upravo zbog toga sto su oni to isto cinjeli nebrojeno puta. Kad se pjeva "Crna Gora zemlja mala..." - je li ta pjesma sustinski drugacija od ove sto su pjevali na Cetinje?
to nije dobro ni jedni ni drugi sto vrijedjaju dvije zemlje, to je za osudu... a to da meni neko kaze da sam kreten ili budala,slobodno,nece me uvrijediti,samo mi moze laskati jer znam da nesto vrijedim čim smetam nekim miševima![]()
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
Hahaaha nije nego si mi prejak sa tim foricama iz osnovne skole momak, svaka cast. Drago mi je sto to mozes da shvatis kao laskanje, to je pravi duh. A jos mi je milije sto si priznao da je uvreda ipak bilo sa obije strane, iako vidim da su te zaboljele samo ove od prekjuce. Da te nisu zaboljele te pjesmice ne bi se ti javljao na ovaj topic. Makar ostani pri svojoj prici, ma koliko pogresna bila. Pozdrav
E kretenu jedan![]()
U Beogradu su protiv Bosne citave tribine u jedan glas pjevale:"Noz,zica,Srebrenica".Samo razmislite i zapitajte se moze li preko ovoga,moze li se sta odvratnije smislit i sta bjednije uradit?Ovo na Cetinju nije trebalo da se desi,ali moralisanje onih kojima ovo prethodno navedeno nije smetalo je suvisno,da tako kazem.
mogu zamisliti kako je njegosu sad,sigurno se prevrce
Žao mi je što i ja doprinosim tome da se ide off topic, ali ne mogu da izdržim da ne pomenem jedan detalj
Na stranu to što je tvoja "logika" smiješna i već si ismijan zbog toga pa nemam potrebe da bilo što dodajem jer mi nije do ismijavanja. Ali baš me interesuje tvoje mišljenje idući tvojom naopakom logikom.
Naime, u finalu play-offa nekadašnje Winston Yuba Lige u košarci 2000 godine igraju Partizan i Budućnost. U punom Pioniru nekoliko hiljada gledalaca (a ne tridesetak kao na Cetinju) uzvikuje
"Liberali, braćo mrska, sudiće vam kama srpska"
Pošto sam tada ja bio jedan od tih liberala (idući tvojom naopakom logikom) ne znam koju ćeš mudrost sad smislit.
Dick Laurent is dead!
Izasao spisak za kvalifikacije : http://portalanalitika.me/sport/kosa...k-koarkaa.html
Plejmejkeri:
Nikola Ivanović (Budućnost)
Tejlor Ročesti (Le Man - Francuska)
Brion Raš (Krasnije Krila - Rusija)
Ivan Koljević (Čerkasi - Ukrajina)
Bekovi:
Suad Šehović (Budiveljnik - Ukrajina)
Boris Bakić (Radnički Kragujevac)
Vladimir Mihailović (Budućnost)
Ivan Jelenić (Mornar)
Krila:
Miloš Borisov (Teramo - Italija)
Sead Šehović (Oldenburg - Njemačka)
Aleksa Popović (Budućnost)
Marko Popović (Budućnost)
Krilni centri:
Vladimir Dašić (Olimpija)
Vladimir Dragičević (Spartak Sankt Peterburg)
Ivan Maraš (Deksija Mons - Belgija)
Centri:
Nikola Peković (Minesota)
Nikola Vučević (Filadelfija)
Milko Bjelica (Kaha Laboral)
Blagota Sekulić (Mursija - Španija)
Bojan Dubljević (Budućnost)
-----------------------------------
Ne shvatam sto ce Nikola Pekovic na spisku jer je rekao da nece igrati ovog ljeta za reprezentaciju. Takodje i Vucevic je sporan, ako ne bude ni on igrao ne pise nam se dobro. Nema ni Jeretina, Golubovica, Vranesa. Mislim da je pametno sto smo "zamijenili" Kuka, jer realno nije donosio kvalitet koji se ocekivao, a sa mladim Ivanovicem koji je nagovijestio velike mogucnosti pametnije je uzeti stranca koji moze da odigra i na dvojci.
Marko Popović pozvan. Ivan Maraš? Da faq? :shock:
Ne sviđa mi se ovo. Tanki smo na svim pozicijama osim petice.
In vino veritas
Nema Bojana Bakića?
http://www.eurobasket.com/player.asp...PlayerID=24882
Čudno.
Dick Laurent is dead!
Znaci bekova bez, ovo je nevjerovatno. Pa dje cemo ljudi sa ovim, bez jedino da pokusamo da idemo kao treca najbolja repka.
Samo neka su zdra'o , makar da znam da se ne nerviram za dzabe.
Last edited by Tz-ObeLiX; 19-06-12 at 23:04.
I sto je vrlo moguce, bez centara, ali bukvalno. Pekovic, koliko je meni poznato, nece igrati, a i Vucevicevo igranje ce zavisiti od odluke celnika Filadelfije. Dakle na petici ostaje samo Dubljevic jer Bjelica sigurno nije pravi centar a Sekulic to vjerovatno moze odigrati po potrebi, iako je i on po vokaciji cetvorka. Nisam preveliki optimista, da budem iskren.
Vi ka da vam je neko kriv sto bekova nemamo..Dje ce? Koga da zovnu? Ima li nas? Koji je to dobar bek te ga nisu zvali?
mozda je ovako bolje.
malo ko ce od njih ocekivat bilo sto (jos ako ne budu igrali pekovic i vucevic) tako da nas MOZDA sve iznenade i izbore to EP.
realno, najbolja treca pozicija je vise nego osvojiva i izostanak za ovog takmicenja bi bio veliki poraz saveza!
Bekovi :
~ Sehovica ove sezone nisam pratio tako da ne znam u kakvoj je formi mada ne vjerujem da on moze da uradi nesto neocekivano .
~Bakic je imao dobru sezonu u Radnickom , protiv Zvezde u polufinalu u 3 utakmice sutirao je trojke ja mislim 15/20 . Fenomenalno je igrao i u odbrani i u napadu .. Ali opet da se cijela nasa igra osloni na njega , nesto mi ne ide .
~Mihailovic svi znamo dobar igrac u odbrani , agresivan , brz , pozrtvovan ali sut mu je ocajan ..
~Jelenic je imao odlicnu sezonu u Mornaru(ali to je nasa raspala liga) , izraziti je suter i fenomenlni 'trojkas' ali ne moze da bude veliki igrac jer koristi samo lijevu ruku .(desni dvokorak polaze ''bukvalno'' u 50% navrata lijevom rukom) uzgred nije neki odbrambeni igrac .. Ali posto ga poznajem , volio bih da se nadje na uzem spisku selektora ..
BISOGNA VINCERE !
Dubljević potpisao za Valenciu, ugovor na tri godine, javljaju Vijesti.
In vino veritas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks