Page 256 of 2536 FirstFirst ... 1562062462522532542552562572582592602663063567561256 ... LastLast
Results 6,376 to 6,400 of 63386

Thread: [AUTOMOBILIZAM] Pitajte...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    al pazi, ovo sto zapekne rucna razumijem...posto je instiktivno povucem kad se parkiram jer mi nije ravno dvoriste.
    Ali ovo tacno drobi nedje na prednje... evo danas ga malo 'iskocih' i povuche se.
    Ne znam, vidjecu moze li mi auto ufatit nedje 100 na sat pa cu zakocit par puta

Ma samo skini prednja klijesta, uzmi brake cleaner i ocisti ispod gumice cilindra, ocisti vodjice i stavi malo masti, i cao.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,793
    Thanked in
    1,600 Posts

Quote Originally Posted by Loshmi_Pg View Post
    koja je procedura prevoda auta sa firme na fizicko lice?

losmi otvorio je neko bio temu prevod i punomocije tamo ima skenirano kako onaj dokument treba da izgleda gdje dolje pise da moze naplata stete, upravljanje vozilom i PREVOD. onaj papir sa potpisom ovlascenog lica i pecatom firme a ovamo tvoji podaci.i naravno podaci o vozilu .to ce biti dovoljno.

naravno ostaje isto pitanje,ako je neko radio ovo
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default BMW E30 djelovi

Zamilio bih vas da mi preporucite /mjesto, broj mob,lokaciju / gdje se najpovoljnije mogu naci polovni djelovi za E30 318i 87 god.
    Naravno ne racunajuci Vukc.. zabjelo i onoga na zlatici, to znam. Ako jos i majstor utoliko bolje bi bilo.
    Vozim ga, ima tu dosta da se popravlja,motor u jako solidnom stanju/osim protokomjer to obavezno ne valja/, zdrava karoserija,ali ostalo , znam da se ne ispalti ili da micem to u staro gvozdje.
    Pozdrav svima ...

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Aj da probam i ovdje

Da mi neko od forumasha da savjet.. Ove CARRE felge su mi zanimljive (i ima ponuda na forumu) sa tim da su 15ice, i trenutno niskoprofilne gume na njih 195/45/r15.. Mislim da bi to nikako izgledalo na golfa4 jer bi razmak izmedju ruba i gume bio masu jer auto nije spusteno.. A dosta nisko bi doslo kacio bi svudje.. Ja bih stavio gume 195/65/r15.. E sad kako bi to izgledalo na ove felge, ta duboka guma? Promjer rupa je 5x100 i to bi mi odgovaralo, e sad za ostalo ne znam..
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Zna li ko gdje mogu da sredim manja oštećenja na farbi auta (od kamenja itd..)?
    Primjetio sam da se ponedje počela javljati površinska rđa pa da to sredim što prije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Uhh.. jutros mi je dan fino počeo... Planirano je bilo da iskoristim neđelju i da povedem porodicu danas na more. Prvo sam kasnio s kretanjem(svi smo se uspavali), pa kad sam konačno ustao (oko 10), rekoh sebi "valjalo bi da malo opereš tu šoferšajbu od prašine, čeka te duži put"... (naslućujete kuda priča vodi?)...Samo što sam je prsnuo crijevom čuo se kratak tup zvuk. Kako sam stajao iznad krova nijesam mogao da vidim šajbu (a ni na kraj pameti mi nije bilo da zvuk ima veze s njom) već sam pomislio da je zvuk od udarca lopte ili nečeg sličnog. Kad sam krenuo oko auta, imam što da vidim - linija/pukotina preko cijele šoferšajbe i to s kraja na kraj!
    Stojim posle ispred auta ko idiot, ćutim i gledam. a očima ne vjerujem (koga je ovo nasmijalo, nek zna da mu ne zamjeram)...
    Uglavnom, od puta sam odustao (ne znam ni da li bi bilo bezbjedno voziti sa takvim staklom) i sad razmišljam: đe, što, kako?.. Posebno me nervira upravo to što je neđelja, pa ne znam ni koga zvat danas.
    Inače, auto je Peugeot 308 SW (jes, onaj isti što sam falio ovđe prije mjesec dana), pa ako ko zna đe bi bilo najbolje da tražim staklo (da'l uzimat originalno ili ne?), i koliko će to zadovoljstvo (sa ugradnjom) da me košta, biću mu zaista zahvalan na pomoći...

Thanks Thanks Given 
    820
    Thanks Thanks Received 
    716
    Thanked in
    538 Posts

archi ,na gume 195-65-15 je ok ali i to je premalo da rasuces karter koji je na 4ku bas nisko a reljef puta ti ide na ruku da nabacis niskoprofilne gume...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Uhh.. jutros mi je dan fino počeo... Planirano je bilo da iskoristim neđelju i da povedem porodicu danas na more. Prvo sam kasnio s kretanjem(svi smo se uspavali), pa kad sam konačno ustao (oko 10), rekoh sebi "valjalo bi da malo opereš tu šoferšajbu od prašine, čeka te duži put"... (naslućujete kuda priča vodi?)...Samo što sam je prsnuo crijevom čuo se kratak tup zvuk. Kako sam stajao iznad krova nijesam mogao da vidim šajbu (a ni na kraj pameti mi nije bilo da zvuk ima veze s njom) već sam pomislio da je zvuk od udarca lopte ili nečeg sličnog. Kad sam krenuo oko auta, imam što da vidim - linija/pukotina preko cijele šoferšajbe i to s kraja na kraj!
    Stojim posle ispred auta ko idiot, ćutim i gledam. a očima ne vjerujem (koga je ovo nasmijalo, nek zna da mu ne zamjeram)...
    Uglavnom, od puta sam odustao (ne znam ni da li bi bilo bezbjedno voziti sa takvim staklom) i sad razmišljam: đe, što, kako?.. Posebno me nervira upravo to što je neđelja, pa ne znam ni koga zvat danas.
    Inače, auto je Peugeot 308 SW (jes, onaj isti što sam falio ovđe prije mjesec dana), pa ako ko zna đe bi bilo najbolje da tražim staklo (da'l uzimat originalno ili ne?), i koliko će to zadovoljstvo (sa ugradnjom) da me košta, biću mu zaista zahvalan na pomoći...
    zovi otpad - mijo na marezu 069018223
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

308 SW...u shit. Ogromno staklo, imam feeling da ce da te kosta...
    Probaj u Glass service...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Cek, ne razumijem... Od cega je sofersajbna pukla?
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Cek, ne razumijem... Od cega je sofersajbna pukla?
    od ledne vode na vrelu shofershajbu

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

probaj kod toskica na konik, ima i novih i polovnih sofersajbni, svakako su jeftinije neko nedje drugo, ali ne znam da li neko od njih to moze postavit ali ti povedi nekog dobro majstora bolje
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Toskici vrse i prodaju i ugradnju iste Zovni pitaj pa uporedi cijene..

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

AKo je školjka baš zdrava. Greota ga je u staro gvožđe :mrgreen: E30 zaslužuje da živi.

Imaš Vuksanovića otpad BMWa u Zagorič, tačno pod Goricu. Neko će znat da ti preciznije objasni i da broj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hvala svima koji su pokušali da pomognu... Staviću novu pa nek košta kol'ko košta... A da će da košta već sam čuo, pošto je staklo ogromno (viđeh u priručnik 3.14 m2. Sreća da nije pukao i stakleni panoramski krov koji je skoro čitavom dužinom istog... Čuh se prije s onim Nešom iz Dalmatinske i kod njega je s ugradnjom oko 250 eura. Vidjeću sjutra još kod Toskića i u Glass...
    Još sam u nevjerici da mi se ovo desilo... Pa bilo je tek oko 10h ujutru zaBoga. Računao sam da se nije staklo imalo kad ugrijat,..ma uopšte o toj mogućnosti nijesam ni vidio potrebu razmišljat. Međutim potcijenio sam podgoričko sunce...No, da smo zdravo..
    Možda neko iz ovog mog baksuza današnjeg izvuče pouku. Ja svakako jesam... Ubuduće ću radije ić da polivam TEP ormare, nego li stakla na auto...
    Last edited by El Re; 17-06-12 at 19:12.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by JUAN View Post
    od ledne vode na vrelu shofershajbu
    pa je tako ossjetljivoo? sto treba vodu toplu iz bojlera da donosim? :P

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala svima koji su pokušali da pomognu... Staviću novu pa nek košta kol'ko košta... A da će da košta već sam čuo, pošto je staklo ogromno (viđeh u priručnik 3.14 m2. Sreća da nije pukao i stakleni panoramski krov koji je skoro čitavom dužinom istog... Čuh se prije s onim Nešom iz Dalmatinske i kod njega je s ugradnjom oko 250 eura. Vidjeću sjutra još kod Toskića i u Glass...
    Još sam u nevjerici da mi se ovo desilo... Pa bilo je tek oko 10h ujutru zaBoga. Računao sam da se nije staklo imalo kad ugrijat,..ma uopšte o toj mogućnosti nijesam ni vidio potrebu razmišljat. Međutim potcijenio sam podgoričko sunce...No, da smo zdravo..
    Možda neko iz ovog mog baksuza današnjeg izvuče pouku. Ja svakako jesam... Ubuduće ću radije ić da polivam TEP ormare, nego li stakla na auto...
    Probaj i u steam-trade, na put ka Marezi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hoću. Hvala metabond...
    Cure i momci, ovo što sam ja uradio je stvarno glup način da sredite auto. Zato ne potcjenjujte Sunce ljeti. Ako vam je auto bilo izloženo i grijalo se. izgleda da zaista samo malo igre vodom treba da ovako prođete. Nijesam neko s puno gnijevnih dušmana, ali sam smatrao prije vjerovatnim da mi neko bejzbolkom ili krampom razvali šofferšajbnu nego ovako da je sredim. Osjećam se danas vazdan tako blesavo...A kad je pukla, Boga mi, toliko mi je mrak pao na oči da mi je malo falilo da se u auto iskačem ko ovaj ovđe dolje..

No, neđe sam se dozva u pamet pa reko' sebi - nije siroto auto krivo što ima magarca za vlasnika...
    Last edited by El Re; 17-06-12 at 20:15.

Thanks Thanks Given 
    1,200
    Thanks Thanks Received 
    1,982
    Thanked in
    1,083 Posts

Ja sam cuo neke price o bekim kineskim staklima, neka neko objasni i kako da ih razlikujemo. Zlu ne trebalo....

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

067 466 808 otpad za bmw u KUCE.VELIZAR u NIKSIC 068266668
    LPGTECH 067 854 548

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    321
    Thanked in
    81 Posts

samo original uzmi.
    bolja ti je 100 puta polovna original nego kineska iz steama!
    the World's leading dance event
    Sensation

Thanks Thanks Given 
    2,096
    Thanks Thanks Received 
    1,078
    Thanked in
    431 Posts

Polovnu original probaj da nadjes. TO je najbolje mada i najteze resenje. Probaj kod Toskica, Uzelca, Vratnice. Zovi i Office centar, Glass servis i Knezevica. Raspitaj se prvo dobro.
    Drugo ja na 307sw imam tu kinesku, 150e cini mi se da je bila. Kod lika u dalmatinskoj ugradjena. Evo godinu-dvije sasvim regularno zavrsava posao. Ne razlikujem je od originalne koja je bila prije nje. Tako da......
    Meni su trazili za originalnu 350-400e
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,793
    Thanked in
    1,600 Posts

mislim da sam kod vratnice u tolose vidio prednji kraj od sw-a.podji do tamo
    f6

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Mome ocu je isto na pezoa pukla sofersajbna kad je posle duzeg stajanja auta na suncu ukljucio klimu u auto. Bilo okrenuto da duva na sofersajbnu. Francuska auta... s*anje malo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Meni je pukla na Mazdu 6, temperatura vani je bila mozda -15, ja da prskam sajbnu i cao.
    TAKUMI

Page 256 of 2536 FirstFirst ... 1562062462522532542552562572582592602663063567561256 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)