Pazite kako Zalosni gleda Kmicu na ovu sliku u retrovizor...
To su oni momenti agonije, kad je vidio da nema gripa i da su gume propale, i da ce ga ovaj uskoro obici...
Pazite kako Zalosni gleda Kmicu na ovu sliku u retrovizor...
To su oni momenti agonije, kad je vidio da nema gripa i da su gume propale, i da ce ga ovaj uskoro obici...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Totalno se posrao u njega...dobro on, nego i Perez i ostali...
TAKUMI
bitno je da vama najsrecniji momenat trke bio to sto je alonso izgubio koju pozicijutako je to kad kraj trke docekate ucrnjaceni vazda...pa se radujete tudjoj nevolji
![]()
Samo se zezaj.
A nije sam.
TAKUMI
U BENZU su imali juce sastanak, i rekli su da je NAJHITNIJI prioritet tog tima resavanje problema sa bolidom NAJVECEG, i da mu se opet izvinjava u ime svih.
Znaci i prije od posla oko W03 i inovacija, ide resavanje ovih problema. Mada su nesto slicno rekli i prije Kanade pa opet.
ON je takodje rekao da nije izgubio vjeru u tim, da je to sastavni dio trka i da je mehanicarima i trkackim inzinjerima vjerovatno gore nego njemu...
Bio je ljut u Kanadi. Kad je izasao iz bolida malo je pricao sa mehanicarima, i otisao PRAVO na aerodrom i kuci kod porodice, nije cekao da se trka zavrsi. Vec je bio u avionu kad je proglasavan pobjednik.
Shvatam ga, ima pravo.
Ja bih uzeo motornu segu i jebao bih mater svima!
Ja sam maksimalno siguran da je u pitanju neka saboraza, jer ovo je prosto nemoguce.
Ovoga nije bilo u 62 godine F1.
TAKUMI
Kenjas bezveze. NAJVECI ne moze jer nema pouzdan bolid.
Lojzek tvoj posrani imaju drugi najbrzi bolid, a u isto vrijeme imao je 7 trouble free trka.
TAKUMI
Pogle o kome se prica najvise, i koliko je ovaj mali poznat:
TAKUMI
jebiga...on je mozda sam sebi kriv...a ne kao sumaheru svi krivi...od tima do staze preko horoskopa do ne znam cega....
covjek je odlucio da rizikuje...zeznuo se... a kad pogledas kako je reno vozio sa gumama skoro isto starim, onda ti je jasno zasto je covjek pokusao...
Schumacher je najavio da ce na kraju sezone izabrati i nagraditi redara koji ga je najbolje prevezao na skuteru od mjesta odustajanja do boxa. Izbor je neizvjestan i u Valensiji se redari uveliko pripremaju.![]()
Release Yourself
Sto se sad niko ne smije i ne provocira???
Isprobali su 6 razlicitih varijanti sistema za upravljanje Rajku, i nijedan mu se ne svidja. Sad su mu dali odjeb.
zato sto niko ne dize rajka tamo dje mu nije mjesto...a i nema ko da puno pati ako bi se zezali i provocirali... razumes???
![]()
Mozda se Kimipg bude zivcirao.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks