Ja ne znam kako da ne postavljam kad je on definitivno NAJVECI.
ja mislim fabia da ce sumaher pocet da dobija kad ti i petronas prestanete da pisete kao sto pisete i postavljate A3 slike po forumu...![]()
Ja ne znam kako da ne postavljam kad je on definitivno NAJVECI.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
kako je luis odvozio.... bruka.............. 15-ak krugova prije kraja čašćava protivnike 21-22 sekunde i opet stiže..
ja mislim kad je vidio da alonso neće u box, da ga nije stigao zakucao bi bolid u nekoga!
još kad mu poručiše preko radia - možda bi trebao da se pripremiš da alonso neće u pit..
samo se opametio, i vetela i alonso sačekao je u drs zonu, nije htio da rizikuje..
Koji bi Schumi zavrsio da nije imao kvar?
Release Yourself
Jel to opet palo neko "objašnjenje".
Možda da to neki pop prekadi, da se maknu maleri.
mozda bi skupio treci bodali mozda...
NAJVECI tesko da bi uzeo bodove uopste juce i da nije bio problema sa DRS-om.
Ne brine me ta klapna od DRS-a uopste, koliko brine da BENZ nije mogao nista da uradi. Ni ON ni Nico, obojica su se mucili sa kolima. Ove nedelje su sve dali na brzinu, setup bolida radikalno promijenjen sa par novina, da bi smanjili drag, i opet veliko NISTA.
DDRS promasaj sezone, taj sistem definitivno ne pruza ono za sta je namijenjen. Da valja, ne bojte se, iskopirao bi ga davno neko od konkurenata. Svi su rekli da ce prvo dobro da razmotre koristi od toga. To su uradili, i opet ga niko nije napravio na bolidu, sto znaci da koristi nema.
KAISER juce indisponiran, nevoljan, bez agresivnosti. Ono na treningu, plus bolid kojim nije mogao parirati nikom.
Ovo je trka na kojoj su trebali da pokazu najvise, tako da ovu sezonu mogu polako da zakljucuju. Bice cetvrti u poretku konstruktora, kao i svake godine, nikakav pomak nije napravljen.
Sad slijedi najdosadnija Valensija, a tamo tesko da ce moci da budu u iole ozbiljnoj prici.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Nisam siguran da ce biti cetvrti u poretku konstruktora. Lotus gura dosta dobro i vec je dosta ispred a nije iskoristio sav potencijal. Takodje ocekujem da budu iza Ferrarija jer iako se ocekuje da i Schumacher pocne donosit bodove, i Massa bi trebao da bude malo korisniji.
Release Yourself
opet baba nije uzela ni bod.. Aooo, sto mu je bilo sad? Kako Rosbergu ne crkava tako?
nikad nisam navijao ni za jednog vozaca koji ne vozi za ferrari....al hamilton me iz sezone u sezonu sve vise kupuje...i juce mi je bilo bas milo sto je dobio...iako ne volim ni malo tim za koji vozi![]()
Ovo mu se sve vraca zato sto nije htio da zamijeni MASSU kad je trebalo.Vidio je da je bolid truba pa se pokajao i onda je poceo da se zali na vrat,na ovo,na ono.
LPGTECH 067 854 548
Kazu karma je cudo. Sve se vraca, sve se placa... Mozda je prodao dusu djavolu za 7 titula, pa mu se ovaj sad posprdava.[/QUOTE]malo li je te ga je sreca pratila punih 7 godina e sad shto je to prasica njemacka kojoj nikad nije dosta to je neshto drugo...
kad smo vec na ovom polju "kad bi bilo sto bi bilo" da masa nije imao onu gresku mislim da bi bio negdje oko 4 mjesta, dobrom strategijom (2 zaustavljanja) sigurno ispred alonsa! to bi bilo epic! bili ga smio pretec zaboga?![]()
steta samo sto je masa onako kiksa ima bi dobru poziciju... milo mi je za grozana a i za hamiltona sto je onako doktorski odvozio
a sumija prati neki maler 1000%
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks