Fabia, Petronas, evo idealnog tekst za vas:
http://totalf1.com/full_story/view/4...g_title_chase/
Informisi se. BENZ je rekao da su oni krivi samo. Drzali su ga u box, i kaze da su previse otezali sa odlukom jer su htjeli da ga puste kad nema saobracaja, i to otezanje je preslo granicu. Sami to kazu.
NAJVECI je stisnuo i u warm up lap da bi stigao da odveze brzi krug, ali nema stopericu u bolid... I posle zelenog svijetla je kasnio samo. 0.04 sec. Nijansa.
A u Monaco niko nije rekao da imaju los bolid. Bio je briljantan.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Fabia, Petronas, evo idealnog tekst za vas:
http://totalf1.com/full_story/view/4...g_title_chase/
Release Yourself
Mi to znamo odlicno, i govorimo, nego ti dobro procitaj![]()
I juce mu niko nije zasmeta ,sam je naprvio gresku.
Last edited by massa; 10-06-12 at 17:04.
LPGTECH 067 854 548
Pa on je odvozio izlazeci krug i onda jedan brzi krug i tek je onda krenuo u svoj najbrzi krug za koji je zakasnio. Znaci odvozio je cijela dva kruga prije isteka vremena, tako da je vrlo lako da je te 4 sekunde izgubio ne vozeci dovoljno brzo ta dva kruga.
Rosberg je odvozio warm-up i onda svoj brzi krug koji u je donio P5.
Brawn:
“In the final part of qualifying, both drivers had two sets of options available and completed a single timed lap on their first run. They felt that the tyres were not quite up to temperature, so Nico opted to do a second one-lap run with a more aggressive out-lap, while Michael chose to do two timed laps, with a slower lap followed by a quicker one. This worked well for Nico, who set his fastest time of the session, but we mismanaged Michael’s run and lost too much time while looking for a gap in the traffic. He therefore crossed the line 0.04s after the chequered flag came out, and was unable to complete his final lap – although he had set his best first sector time before he backed off.
Greska tima i greska Schumachera koji je izabrao rizicniju taktiku. Sve i da je stigao da na vrijeme prodje kroz cilj, u tom krugu se nalazilo barem 5, 6 bolida koji su bili usporili tako da je vrlo vjerovatno da bi ga u toku brzog kruga neko barem malo usporio.
Release Yourself
Ja to zaista nisam vidio a pratio sa ga odlicno. Izasao je iz boxa, zavrsio warm up i usao u leteci ali za tu nijansu kasnio.
Gore pise da je trebao da vozi dva, ne i da ih je vozio.
Moguce i da ja grijesim.
Isti tekst se moze napisat i za Hamiltona. I tom slucaju bi Lewis vec imao titulu dzep.
I Grosjean bi mogao biti u samom vrhu kad bi se ovakve kalkulacije pravile. Tipa, bio je treci na startu i udario u drugoj krivini... znaci pisi 15 bodova.
Release Yourself
Nisam ga ja pratio, nego citam Brawnove rijeci. Valjda on zna. Valjda je onaj na koji je zakasnio trebao da bude njegov drugi mjereni krug. To znaci da je morao da izadje barem 2 ipo minuta prije kraja vremena iz boksa. Ne znam kad je tacno izasao? Ako neko ima snimano, neka pogleda.
Release Yourself
ON je trebao da vozi outlap, onda malo brzi lap i onda full attack. Za ovaj full attack lap je zakasnio 0.04 sec i cao.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
TAKUMI
Nije izgubio 4 sec, nego 0,04 sec.
TAKUMI
Ne znam... nisam uopste snimio taj njegov krug prije ovog pokusaja za leteci a pratim telemetriju.
Sky, nije 4 sekunde nego 0.04 od jedne sekunde, sto znaci da se svijetlo promijenilo u crveno u trenutku dok je prolazio ispod njega vjerovatno... jer kaze da je vidio zeleno.
Na kraju krajeva PIT je mnogo vise odgovoran. Ako su vidjeli da nece stic, trebali su da mu jave da ubrza, ON ne moze iz bolida da zna ni koliko vremena ima ni nista.
Na stranu to, danas cemo vidjet realno stanje Mercedesa. Staza po njihovom kroju,svi atributi koji im odgovaraju.
Predvidjam cukanje u prvoj krivini, i bar dvojicu u zid sampiona.
Nadam se da ce imat dobar start...
TAKUMI
Nisam siguran da je...
Tim je trebao da mu kaze da pozuri. ON nije znao jos koliko je ostalo do flag-a.
TAKUMI
jedan stream dobar please
067-572270
takodjejbm ti kad moram gledat kuci :/
She is only here to annoy herself!
Evo jedan odlican.
http://www.thefirstrow.eu/watch/1261...eal,-canada---[main-race].html
Kako je Niko los starter, uvijek :mad:
Da gledaš emitovanje uz pomoć veb plejera, moraš koristiti Internet Explorer.
Osim toga, moraš imati instaliran softver pod nazivom sopcast.
Prati ovaj link da bi gledao/la prenos u drugom programu:
sop://broker.sopcast.com:3912/98534
hvala obojici![]()
067-572270
GAZDI ne radi DRS?
TAKUMI
Eto...
Kakav bolid majku im milu *****!!!
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks