ali ipak stavi hid u duga...neces se pokajat
a blicanje imas kad se napuni balast ...
Ali kad jednom napuni valjda posle moze da blica.. Upalis duga dok se ne napuni balast i valjda posle mozes normalno da blicas?
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ali ipak stavi hid u duga...neces se pokajat
a blicanje imas kad se napuni balast ...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
napuni se balast..ali se i isprazni odma... kako to da radi onda..svako malo da blicam![]()
ada blicas li svake 2 minuta? ahahahah
ne ja...no ono upalis duga...i nista...nista...nista...kad onda lagao pocinje da se pali..i naidje drugo auto i ti ih ugasis![]()
a koliko kosta to prebacivanje motora, pa registracija? mislim samo na dadzbine drzavi. ono masinski i cuda?
Jel' automatik?
Ja sad ne znam za 280, mislim da on ima K glavu ali opet mozes da stavis sekvent, koji je oko 900 eura.
Mozes da ubacis 250TD ili 300 TD 24V od E klase.
TAKUMI
Da li neko zna dje mogu da registrujem auto na 11 - 12 rata bez ziranata
ljudi, zna li ko kako da zamijenim posudu za tecnost od brisaca(stara curi)? u pitanju je audi b4.
koliko ja vidim nista bez brusilice.
hvala...
ahahah je li to bocica od servo ulja preko ? daj sliku pa cu ti objasnit
nemam sliku. jeste bocica od serva gore a ova je upakovana u blatobran vidi se samo cep.
Sorry to interrupt, ali da li razmisljao da skines tocak, plastiku (blataricu) i da je vadis odozdo?
TAKUMI
pola auta se dakle mora rastaviti. hvala svakako..
neeeeeee..........
to se vadi odozgoo....
izvadis to od serva na gore..skines drzac te bocice..imas 3 sarafa 10
onda imas isto 3 cini mi se koja drze bocu i izvadis je prema gore..lagano
stavih eibach pro kit i nove bilstein amortizere .
sad mi se cuju gume kako skripe kad udjem u kruzni po 100...
tico sto da radim ?
the World's leading dance event
Sensation
Promijeni kruzni
Njak Njak Njak
momci...moram vam se zalit..sumnjam da mi ko moze pomoci...al ajde..da probam
od kad uzeh auto, imam problem sa klimom...tacnije, kad sam preuzeo auto, klima mrtva...i ja fino odvezoh da provjerim o cemu se radi, kad sistem otpuno prazan... i onda ga ja dopunih, i sve je bilo super 5-6 dana, kad opet mrtva...opet provjera, i opet sistem prazan, te ja dopunh klimu, usuh boju, dodjoh za koj idan, i utvrdili da na je jedno crijveo suplje i da na njega pusta... te mi fino to crijevo zakrpi onaj iz ac servisa iz zagorica, napunih sistem, i tada pocinju moji drugi problemi...
a sve se manifestuje tako sto ne mogu da upalim klimu, vjerovatno se ne pali kompresor,i pali gasi pali gai, po 10 puta i onda proradi... i tako prodje ljeto, i do ovoga ljeta nisam obracao puno paznju na klimu, ali sam vidio da se palila svaki put iz prve...i onda dodje opet toplije vrijeme...klima se pali bez problema...ali, ali sad ne radi sa 100%...hladi, ali nije to to... i ja opet odem da provjerim freon, kad mi ovaj kaze da je sistem poluprazan... i on mi fino to dopuni...
i cim je dopunio, opet se vratio problem sa paljenjem...nece pa nece...ako se upali onda je to uvece kad mi ne treba..preko dana, nema sanse da mogu da je upali...sto puta pali gasi i nsita...kompresor se ne cuje uospte da se pali...
ima li ko kakvu ideju sto moze biti problem... meni neko nekad pomenu da ovo sa paljenjem moze da bude problem kad se sistem prepuni... ako je tako, da li ja kako sam mogu da ispustim malo freona![]()
i na kraju, kod koga da vozim auto...kod onoga iz zagorica??? no ce me odrat![]()
Jesi dobio kakav popust kad vec svako malo punis freon
A sad ozb, koliko kosta punjenje freona?
Njak Njak Njak
pojma nemam...nisam platio nijednomi ne pitajte me kako
al sad cu morat...pa da vidim sto da radim
![]()
ja mislim da je 35-50..kako dje...
nece te kazo odrat coce..
kazo - igor kalezic...
odlican majstor..objasni mu sto je problem
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks