Page 480 of 831 FirstFirst ... 380430470476477478479480481482483484490530580 ... LastLast
Results 11,976 to 12,000 of 20766

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja sam mislio da je to klasicno pucanje veze samo sad imamo i interfejs obavestenje.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam kuci 2 resivera jedan u sobi jedan u dnevnoj, na ovome u dnevnoj radi sve ok a na ovom drugom od skoro je pocelo da mi po malo secka sliku svakih nekih 20 sec i kad prebacam kanale prvo stoji crna slika jedno 3-4 sec pa tek dodje, pocelo je strasno da me nervira, zna li ko sta u vezi ovoga??? slomicu resiver ako ovo ne rjesim ili da zovem 1500???

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Prijavi na 1500.

p.s. Procitaj ugovor prije nego slomis risiver

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    7 Posts

Sta je sve novo u ovom updateovanom firmwareu Sale? Ako bi mogao napisat changelog..

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Zasto ne mogu zakazati snimanje preko web strane extratv.me ? Izbacuje mi gresku "doslo je do greske prilikom logovanja". Dakle sifra je ispravna, jer sam probao isto za vise extra tv korisnickih naloga.
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prenose li Arene ovo Evropsko?

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by slope666 View Post
    Prenose li Arene ovo Evropsko?
    http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Eu...casting_rights

ovdje nema Arene
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Htio da uzmem televizor u t-com i ovamo mi kaze na salter imali ste iskljucenja ove godine pa ne moze a ja ove godine ni jedno iskljucenje nisam imao

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Onda neku uplatu posta nije proknjizila na vrijeme. Neka ti u t-shopu vide za koji mjesec, pa pronadji taj racun/uplatnicu...

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Klinci i klinceze samo za vas dva nova kanala Duck TV i Disney Junior Uzivajte!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

A uboli ste ih Sale,svaka cast,upravo oni koji su nedostajali i sad imamo u ponudi sve djecje kanale svijeta.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da Extra Tv nema niti kvalitete niti tako povoljnu cijenu kako marketing obradjuje.
    Evo ide prvenstvo u fudbalu pa cemo vidjeti kako podrzava ukupan sistem.
    Bice zaledjivanja slike ,ispadanja resivera i drugog kao i na proslo evropsko prvenstvo u kosarci
    prosle godine.Nakaceno neprimjereno veliki bropj uredjaja bez prave podrske.
    Ukoliko vam ne radi 7 dana za redom Extra TV ne morate platiti racun a ako ne radi 6 pa radi 1
    pa ne radi 6 pa radi1 i tako redom plati ili iskljucujemo.

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

To nidje veze. Gledanost nema nikakvog uticaja na kvalitet slike. Ne znam da li si cuo za multicast...

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    To nidje veze. Gledanost nema nikakvog uticaja na kvalitet slike. Ne znam da li si cuo za multicast...
    od momenta upadate-a firmaware imam cesto gubljenje signala sa upozorenjem ..LOST SIGNAL CONECTION.. i tada cekamo 5-10 min pa se signal vrne........

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    A uboli ste ih Sale,svaka cast,upravo oni koji su nedostajali i sad imamo u ponudi sve djecje kanale svijeta.
    kako ces psovati krajem mjeseca
    hahahaha
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    716
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Ponosni sam korisnik Extra Trio Flat 5 paketa Telekoma i to zadovoljstvo plaćam 44,95€.
    Evo viđoh danas aktuelna srbijanskog SBB-a:
    ''U MIX paketima odabrani FlatHome paket interneta (S, M, L, XL) zajedno sa Start paketom D3 digitalne televizije obezbeđuje vam uštedu u periodu od najmanje 24 meseca korišćenja obe usluge.

MIX PAKETI FlatHome
    internet u MIX paketu
    BRZINA
    (download / upload)
    CENA
    MIX S S 10 Mb/s
    (10240/1024)
    1.490
    MIX M M 16 Mb/s
    (16384/1536)
    2.090
    MIX L L 24 Mb/s
    (24576/2048)
    2.790
    MIX XL XL 40 Mb/s
    (40960/204
    8)
    3.590
    D3 Start paket je uključen u cenu MIX paketa.''

Samo da se zna, nikad ne bih zamijenio moj ''Extra Trio Flat 5, najmoćniji do sada'' za neki od ovih, jer što bi rekao Kvarni: ''Ja sam Crnogorac, i to onaj starog kova, i postujem tradiciju svojih predaka...''
    Trust me, I know what I’m doing.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Orlando kids, OK Bambino novi djeciji kanali uskoro!!!!

Za četiri i po godine koliko je dostupan na crnogorskom tržištu Extra TV Crnogorskog Telekoma stekao je veliku popularnost o čemu govori i podatak da je broj korisnika ovog servisa premašio 50.000, prenosi Analitika.

O popularnosti i funkcionalnoj nadmoćnosti Extra TV servisa govori i podatak da je u prvom kvartalu ove godine broj Extra TV korisnika porastao za 8.700 (20.1%), u odnosu na isti period prošle godine. Uz to je Extra TV servis učvrstio vodeću poziciju na crnogorskom tržištu TV operatera, sa tržišnim učešćem od 42% tokom marta.

Marjan Popović, menadžer za digitalne platforme, naglasio je će od danas do kraja juna svi Extra TV korisnici moći besplatno pratiti nove dječije kanale - Orlando Kids, OK Bambino, Duck TV, Disney Junior i već postojeći Baby TV.

U ponudu Extra TV platforme uvršten je i novi kanal - CNBC, vodeći biznis kanal u svijetu. Ovaj kanal emituje 24-satni program, finansijsko - poslovne informacije posvećene svjetskim korporacijama, finansijskim centrima i investicijama.

CNBC prikazuje svjetska poslovna dešavanja, sa direktnim prilozima i uključenjima sa terena: Cash flow, Capital Connection, Squawk Box US, Europe Tonight i stručnim pregledima analitičara. Pored toga, CNBC prikazuje jedinstvene dokumentarne filmove o trendovima, ljudima i institucijama koje pokreću svijet.

U mnoštvu Extra TV interaktivnih servisa, jedan od najpopularnijih je Extra TV Videoteka, u kojoj je od početka godine iznajmljeno oko 80.000 filmova. Videoteka, inače, broji preko 600 naslova svih žanrova, a spisku Universal hitova nedavno su dodati i najznačajniji filmovi filmskog studija Walt Disney.

Također, veoma je popularan i Extra TV servis koji omogućava besplatno snimanje TV programa o čemu govori i podatak da se mjesečno snimi preko dva miliona emisija.
    Inače, Extra TV je digitalna televizija nove generacije koja korisnicima omogućava uživanje uz bogati televizijski program od 60 TV kanala, videoteku i interaktivni vodič. Extra TV nudi 6 paketa kanala. Mini paket košta 5,95 eura mjesečno, Start paket sa 57 kanala košta 9,95 eura, a u ponudi su i dodatni paketi Plus, HBO, HBO Premium i Arenasport po cijeni od 4,90 eura mjesečno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Orlando kids, OK Bambino novi djeciji kanali uskoro!!! Samo do juna a onda u dodatni paket Duck TV, Disney junior

Za četiri i po godine koliko je dostupan na crnogorskom tržištu Extra TV Crnogorskog Telekoma stekao je veliku popularnost o čemu govori i podatak da je broj korisnika ovog servisa premašio 50.000, prenosi Analitika.

O popularnosti i funkcionalnoj nadmoćnosti Extra TV servisa govori i podatak da je u prvom kvartalu ove godine broj Extra TV korisnika porastao za 8.700 (20.1%), u odnosu na isti period prošle godine. Uz to je Extra TV servis učvrstio vodeću poziciju na crnogorskom tržištu TV operatera, sa tržišnim učešćem od 42% tokom marta.

Marjan Popović, menadžer za digitalne platforme, naglasio je će od danas do kraja juna svi Extra TV korisnici moći besplatno pratiti nove dječije kanale - Orlando Kids, OK Bambino, Duck TV, Disney Junior i već postojeći Baby TV.

U ponudu Extra TV platforme uvršten je i novi kanal - CNBC, vodeći biznis kanal u svijetu. Ovaj kanal emituje 24-satni program, finansijsko - poslovne informacije posvećene svjetskim korporacijama, finansijskim centrima i investicijama.

CNBC prikazuje svjetska poslovna dešavanja, sa direktnim prilozima i uključenjima sa terena: Cash flow, Capital Connection, Squawk Box US, Europe Tonight i stručnim pregledima analitičara. Pored toga, CNBC prikazuje jedinstvene dokumentarne filmove o trendovima, ljudima i institucijama koje pokreću svijet.

U mnoštvu Extra TV interaktivnih servisa, jedan od najpopularnijih je Extra TV Videoteka, u kojoj je od početka godine iznajmljeno oko 80.000 filmova. Videoteka, inače, broji preko 600 naslova svih žanrova, a spisku Universal hitova nedavno su dodati i najznačajniji filmovi filmskog studija Walt Disney.

Takođe, veoma je popularan i Extra TV servis koji omogućava besplatno snimanje TV programa o čemu govori i podatak da se mjesečno snimi preko dva miliona emisija.
    Inače, Extra TV je digitalna televizija nove generacije koja korisnicima omogućava uživanje uz bogati televizijski program od 60 TV kanala, videoteku i interaktivni vodič. Extra TV nudi 6 paketa kanala. Mini paket košta 5,95 eura mjesečno, Start paket sa 57 kanala košta 9,95 eura, a u ponudi su i dodatni paketi Plus, HBO, HBO Premium i Arenasport po cijeni od 4,90 eura mjesečno.

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    24 Posts

od momenta upadate-a firmaware imam cesto gubljenje signala sa upozorenjem ..TV SIGNAL TRENUTNO NIJE DOSTUPAN . i tada cekamo 5-10 min pa se signal vrne........
    ZVAO 1500 nema neke velike pomoci sta da radim

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

To je novi feature koji u slucaju prekida korisniku objasnjava sto se dogodilo, ta poruka se prikazuje nakon 3 sekunde od prekida... a ne crni ekran ili smrznuta slika kao u startoj verziji. Ako se taj kanal ili sljedeci kanal ne vrati prebacivanjem na P+ / P- onda je doslo do prekida na liniji (routeru). Provjeri kucnu instalaciju i pozovi 1500 da provjere paricu.

5 djecijih kanala (Orlando kids, Bambino, Baby TV, Duck TV i Disney Junior) do kraja mjeseca u start paketu.

Cartoon i Boomerag zauvjek u start paketu
    Last edited by Sale; 08-06-12 at 09:37.

Thanks Thanks Given 
    1,095
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    368 Posts

Kada ćete "konačno" da sredite da se lista kanala ne razdesi prilikom ubacivanja nekog kanala?

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Srecan 12000. post

Bice rijeseno to oko organizacije liste, ali ne tako brzo.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Sale, ne bi bilo lose da castite @instituciju sa mjesec dana besplatno adsla, zbog ovog jubilarnog posta
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    535
    Thanks Thanks Received 
    619
    Thanked in
    353 Posts

To je novi feature koji u slucaju prekida korisniku objasnjava sto se dogodilo, ta poruka se prikazuje nakon 3 sekunde od prekida... a ne crni ekran ili smrznuta slika kao u startoj verziji. Ako se taj kanal ili sljedeci kanal ne vrati prebacivanjem na P+ / P- onda je doslo do prekida na liniji (routeru). Provjeri kucnu instalaciju i pozovi 1500 da provjere paricu.

5 djecijih kanala (Orlando kids, Bambino, Baby TV, Duck TV i Disney Junior) do kraja mjeseca u start paketu.

Cartoon i Boomerag zauvjek u start paketu
    S obzirom da se trenutno Baby TV nalazi u Plus paketu, da li će nakon što ovaj kanal bude prebačen u dječji paket biti snižena cijena Plus paketa, ili će on biti pojačan nekim novim kanalom? Ili ni jedno od toga? :-)

Da li je formirana cijena dječjeg paketa?

Page 480 of 831 FirstFirst ... 380430470476477478479480481482483484490530580 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)