citizen pg... momak sa polaroid naocarima. dosao po dogovoru, rasirio sve fino i ja izabrala :triumphant:
svaki li je milos fin :angel:
Dutch sve najbolje (saradjivali vise puta) momak je tacan i korektan, ispostovao me maksimalno.
Milina s njim poslovat moje preporuke.
citizen pg... momak sa polaroid naocarima. dosao po dogovoru, rasirio sve fino i ja izabrala :triumphant:
svaki li je milos fin :angel:
nothing comes from violence and nothing ever could
eo da stavim + za Komandira i njegovog prijateljamislim da će sa mnom složiti još jedno 4, 5 forumaša koje pozdravljam ovom prilikom i zahvaljujem na strpljenju i izdržljivosti
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
uhhhh ne pitaj......pohvale i za goozicu
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
niitro - sve pohvale za momka ;D
- Konstatin - maximalno korektna saradnja, iz HN iskoordinisao da sve uredno stigne BG-PG, sve pohvale!
"This is Spartaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!"
sasa.mne - korektna saradnja, sve pohvale!
antispin-dobro momce za saradnju, bio strpljiv, trgovah kod njega motorolu milestone, cak i spustio cijenu, sasvim dovoljno da recem, posten momak.
Tu es mon héro!
Tyler,
tacan, brz, sve po dogovoru - preporuka.
one step at a time don’t be living on the line
i don’t need a friend i got morbid on the mind
Hvala. Preporuke za no-mercy
Lako smo se dogovorili. Tacan u sekund :P
nemam obicaj da ovo radim ali posto gospodin desert di lieo aka ocean soul aka mynameis... ne smatra da zasluzujem bar odgovor tj iskrenost s njegove strane, no me ignorise i ne odgovara na poruke a je svakodnevno prisutan na forumu, moram i ovako da izjavim svoje nezadovoljstvo...
narucio je telefon prije 2 i vise mjeseca i to ne bilo koji nego galaxy NOTE novi bijeli od 500+ eura...s obzirom da je vec 2 puta bez problema kupovao kod mene na isti nacin, narucio sam telefon, ali od kad je stigao telefon, pocelo je kako prvo mu je ujak trebao poslati pare ali nisu stizale, pa onda je dobio na kladionicu pa ima problem s bankom koja nece da mu isplati pare, msm... pa onda kako ovo, kako ono, onda kako je pozajmio pare od druga pa ce mi dati pola pa onda kad mu stigne ostalo... onda prije nego sto sam krenuo na put sam pitao, brate ako ne uzimas ovaj telefon reci da ga ponesem sa sobom i da trazim nedje drugo da ga prodam, s obzirom da mu je pala cijena i ne samo sto mi stoje vezane pare, pocinjem i da gubim novac, on kaze da ga ostavim u PG da ga uzima obavezno, cak sam mu ostavio broj moga oca da to zavrse ...nista... i sad mu je inbox pun vec mjesec dana, na visitor messages ne odgovara uopste... tako da samo nek je zdravo, al stvarno nisam ocekivao ovo..
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
nije uopste sramota ako je ostao bez para, desava se... mogao je makar da ti kaze pa da ga na vrijeme prodas nekome, a ne da gubis novac na takav nacin... u buduce gledaj pola da ti daju prije a pola kad im das telefon... nema vise iskrenosti medju ljudima.... o.O
Sent from Galaxy GT N-7000
GOCETR25....radim ozvucavanje lokala i objekata vec nekih 20 godina...zadnjih 12 -tak godina bas VRLO,VRLO OZBILJNO.medjutim kad su u pitanju poslovi /sto se tice nove tehnike/i od 500e i od 5000e...i saradnja sa ljudima koji su vec uzimali od mene,bez nekog malog avansa ipak ne radim...cisto radi posla.ocu da ti kazem,bez nekog avansa,nemoj druze da radis...jer samog sebe malerises,vjeruj da je tako.
Kod sutona uzeo graficku, sve je kako je i rekao, ok momak za saradnju.
Tu es mon héro!
e...zaboravih pohvalit...nitra iz niksica...filipa fankypresident/ako se dobro sjecam nika/...aleksu007....uh ko ce ih se sve sjetit.uglavno svi momci sa kojima sam saradjivao...svaka cast,skidam kapu.aleksa nadam se da si nastelovao volan....pozdrav svima.
vala nema vise toga, dosad svako ko je tako narucio-uzeo je, bez kapara , bez icega...a nije stvar u tome...da je narucio i odmah rekao da nemoze da ga uzme ili da otkaze ok, ali on 2 mjeseca je pricao price te jedno te drugo, da ne navodim vise muka me od citave price, da bi se na kraju pravio lud i uopste ne odgovara na poruke..al dobro, nek je sa srecom, ja cu izgubit 100eura, al bar mi je obraz cist
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
cvxcomputers - moja prva trgovina s njim, sve pošteno, po dogovoru. Dobar momak, nema što.
Webmaster, prvi put saradjivali, sve u najboljem redu. Preporuka.
IvanPg - sve pohvalepreporucujem
Da pohvalim cvx-a, brz, tacan, posten![]()
djaki71 POZITIVAN FEEDBACK. Teško se može opisati nivo korektnosti i jednostavnosti dogovora. Odavno mi nije bilo veće zadovoljstvo sarađivati s nekim.
MorellaPraga - tačna, lak dogovor, korektna. Samo što mi je zaprijetila da će me naćerat da progutam napajanje ako ne bude završilo posao :oops:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks