Evo se Fedex vrati posle 2:0 Kakava je to legenda ,a Djokovic se dobro drma dns laganica moze da ispadne , u slucaju da ispadne postoji li mogucnost da se bodovna razlika spusti ispod 1000 poena
Ada, cim se desi nesto malo neocekivano, to je odmah namjestanje, kako da ne...
Ne znam zashto gledate sport uopste, bilo koji. Gledajte kvote i teletext i kulirajte.
Deserve's got nothing to do with it.
Evo se Fedex vrati posle 2:0 Kakava je to legenda ,a Djokovic se dobro drma dns laganica moze da ispadne , u slucaju da ispadne postoji li mogucnost da se bodovna razlika spusti ispod 1000 poena
Da Del Potru nije ovakvo koljeno, znas kad bi se Fedex vratio, koliko god da ga volim..
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Sto mu je sa koljenom ne gledam no sam to rekao jer pratim preko livescora rezultat, u svakom slucaju del potra su bas povrede unistile pogotovo posle US opena , kad je osvojio imao je godinu dana pauze.....
Djoka ili se drogira ili se loži na meč lopte...
Djoković pravi gladijator što god da bude na kraju![]()
deuscroix
zao mi je delpa sto mu koljeno nije izdrzalo,da je sve bilo ok dobio bi ga bez sumnje,al dobro...
a No1e,pa suvisno je ista reci...DOKTOR !pobijedio je i publiku i congu...nadam se da ce u petak publika biti neutralna,a ne kao i prosle godine kad se nije moglo podnijet koliko su sramotni bili!
No1e !
Jes jadni Nole. :frown:
Svi su protiv njega. :cry:
I don't get lucky. I make my own luck.
kako ce fedex da opere nolicu! pa to ce poslastica da bude! jedva cekam!
no, momku iz spanije ove godine ne moze niko pri*mrdjet!
finale: nadal - federer
kao u stara dobra vremena...
Federer in press (in French): "I'm very disappointed for Jo. I would have loved to have played him here."
prpa?
sasvim normalno da je vise volio da igra protiv conge nego protiv djokovica![]()
Who let the dogs out
Znam samo da su danas bila dva ludacka meca.Medjutim ko god dodje u finale sa Rafom mislim da nema sanse.Ipak je on kralj sljake, ako ne vjerujete pitajte Monaka...![]()
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Bravo No1e!!!
gledam sad ovaj cetvrti set. kako je pacerski djokaj igrao sve je smijesno!
conga uzasno neiskusno na trecu mec loptu napada svom snagom umjesto samo da mu prebaca loptu i ceka sansu! bas neiskusno.... ne mogu da vjerujem da mu neko nije iz tima rekao da stane malo na loptu! rezultat u petom setu je posledica totalnog pada psihickog...
steta, trebao je da pobijedi sa laganih 3-1!
Last edited by nickname; 05-06-12 at 21:17.
jos dugo, dugo No1!!!
e ovo sam chekao,da mu opet MISTER pokaze prst i da se zna ko je shefi milije mi je shto Jo nije imao srece,da ne misli stanovnik knezevine da moze stic do RG-a,e ne,nikad
![]()
...
Aha,sreca...ako je iko imao srece to je imao stanovnik knezevine danas,al eto,MISTER opet vraca stavri na svoje mjesto![]()
...
Odlicno, juce nanesen tezhak udarac tenisu "razvali po loptici pa shto bude" od strane Rogera i Novaka
Naravno, Delpo je mnogo suptilniji od Tsonge u tom domenu, zato je i imao vishe shansi da napravi iznenadjenje. Ipak, u kljucnim momentima mislim da ga je vise izdala kondicija, nego koljeno.
Veliki Novak! :barbershop_quartet_
Da ne bude da sam ja neobjektivni Federerov navijac:
http://www.b92.net/sport/tenis/maste...&nav_id=616062
Ovako je bilo 2009 kad je Federer posle toga prvi put uzeo pehar Roland Garrosa
http://www.mister-info.com/?cmd=disp...24&format=html
deuscroix
rafa lagano, kao sto se i ocekivalo....
inace, citam izjavu delpotra danas. kakav gospodin! rekao je da njegov poraz juce nema nikakve veze sa povredom koljena!
da je najveci sin srbije izgubio juce vjerovatno bi mu za poraz bilo krivo sve: losa sreca, linijske sudije, pristrasni navijaci, sunce, sljaka, kisa....
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks