" Ljudska stvar, brate, dani prolaze, a kad me ne bude na nebu cu sarmirati sve andjele (bas sve) "
" zagrljaj: na dlanu imati duboke mekote usana. dodir između dvoje: porama, a ne ušima, slušati večnost postojanja... "
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
" Ljudska stvar, brate, dani prolaze, a kad me ne bude na nebu cu sarmirati sve andjele (bas sve) "
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Last edited by Executor; 05-06-12 at 15:51.
Hocu sad i hocu sve!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
" I'm glad he set you free from sorrow, I'll still love you more tomorrow and you will be here with me still. "
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Ćutanje je teško samo onima koji ne misle -Ivo Andrić
Sell the Vatican, Feed the World!
Bolje ziva ***** nego mrtav junak.
“Osetiš li u sebi plamen, trči! Jer nikad ne znas kad ce se on ugasiti i ostaviti te u mraku!” – Milorad Pavić
Men also have feelings. For example, we can feel hungry.
Izgleda najmanje treba vjerovati ljudima koji stalno stavljaju u prvi plan svoju surovu iskrenost i nesposobnost da uljepsavaju istinu.
Mudar covjek ne kaze sve sto misli, ali misli sve sto kaze.
Dobro došli, braćo Crnogorci!Svagda mi ve milo pogledati,
nagledat se divote momakah,
nagledat se svijetla oružja;
smije vi se nebo pod kojim ste,
smije vi se mjesto na komu ste,
a kamoli vas ljubeće srce,
pa jošt srce vašega vladike.
Al' me dobro čujte i vjerujte,
rad bih bio za što steć ne mogu:
za ovacah mojih tri hiljade,
za mojijeh stotinu volovah -
da vas danas na sakupu nije,
jer se bojim bruke i grdila.
Tajne su kao djevice, s njima se mora njezhno... Bilo bi tako slatko naprosto im strgnuti bluzicu, a opet, charolija je potpuna tek ako ih pustish da se otkriju same.
Muskarci uvijek zele da budu zenama prva ljubav. Zene su u tome malo prefinjenije, one zele da budu njihova poslednja ljubav...
Tu es mon héro!
Roditelji se za sina boje da ne upadne u loše društvo, a za ćerku da loše društvo ne upadne u nju.
"Sad shvatam da bila mi je prva,
Ne smeta mi kada kazu da je *****,
Od gladnih suza, do placanja racuna,
Jedina prava stara ljubav, plava dama Clara Schuman"
![]()
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Sank je covjekov najbolji prijatelj. Na njega se uvijek mozes osloniti.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Može li iko da se sjeti kad to vremena nijesu bila teška i kad novaca nije bilo malo?
"Everybody is somebody's nobody."
I am the one who locks.
"To keep the body in good health is a duty... otherwise we shall not be able to keep our mind strong and clear. "
Buddha
"Thousands of candles can be lighted from a single candle, and the life of the candle will not be shortened. Happiness never decreases by being shared."
Buddha
Bolje bit mrtav pjan nego mrtav trijezan
jedan sa twitera napisa: odem do raskrsnice da vidim koliko ljudi ne znaju sta da rade sa mogućnošću izbora.
Ludilom maskiram dosadu
Može li iko da se sjeti kad to vremena nijesu bila teška i kad novaca nije bilo malo?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks