Dule ostani dule ostani dule ostani :d
Cim ugasih dadosmo go,e *****ti srecu zlu.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Dule ostani dule ostani dule ostani :d
On na klupi drzi sve one sto treba od pocetka da mu igraju. Golubovic i Mugosa obavezno moraju biti starteri.Ja vam kazem da Dusko sam ide, dogovor je da ga ne ceraju jer su jako bliski, nego on sam da ode.Ako ima icega u glavi treba to vec danas da uradi, da ne ceka kraj kvalifikacija.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
mogu od sada zamisliti kakva ce mu biti izjava... odlicno su igrali, cesi su jaca ekipa od nas ali smo uspjeli da im damo jedan gol tako da sam zadovoljan
E a ovaj Bogdanovic je igrac Lovcena, za koga ser Brano tvrdi da je najbolji igrac u ligi...Kao i za jos neke iz Lovcena, a oni se jedva spasise ispadanja...
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ne zezajte ljudi Savic je u ovo drugo poluvrijeme sprijecio makar 2 cista gola.
https://forum.cdm.me/group.php?groupid=47
Ajmo braco da se organizujemo da se nedje pojavimo.
Ovo je najgora solucija za nas. Poraz, ali ne i dovoljan da bi se doticni povukao sa funkcije selektora mlade reprezentacije. Bice prica "Cesi imali vise srece", vec ga cujem.
Nista ova reprezentacija nije gora od ceske,samo je problem u treneru,kao prvo njegov sastav kao drugo njegova formacija =poraz
Ljudi, ne treba se mnogo zavaravati. Sve da je 5:0 za Cheshku ne bi ovaj podnio ostavku, niti bi ga Savez smijenio.
Deserve's got nothing to do with it.
Ne mogu za zamislim da ce Djordjevic, Bakic, Pepic, Boljevic i co doci u Duskove ruke.
Nece,nece Boze zdravlja.
Predlazem da se zavezemo jedni za druge i onda svi zajedno za drvo ispred skupstine i da strajkujemo gladju dok cika dule ne da ostavku.
Maesto i dalje nastavlja uspjesno da unistava talentovane generacije. Cico je bio otpusten zbog losih rezultata, a maestro i dalje hara.
Bravo Dejo. How yes no.
I don't get lucky. I make my own luck.
Czech Republic u21 vs Montenegro u21 - Goals (Euro U21 Qualification 1 maj 2012)
Sve reprezentativne selekcije su Dejova privatna svojina. Ponasa se kao africki diktatori, jos da pocne da ih pece i jede kao Idi Amin...
I nije mi jasno zasto svi pljujemo po Dugousku kad je za sve Dejo kriv.Normalan predsjednik bi ga odavno ometlao, a Dejo ce na kraju Duletovog mandata opet da dovede nekog slicnog njemu.
Last edited by skoljci; 01-06-12 at 18:49.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Evo ja po milioniti put kazem,mrtav ozbiljan, jeste li ljudi za to da se organizujemo da nesto javno kazemo protiv Duska ili vas sve ovo ne interesuje bas toliko?
Sad mi recite pa da ne pitam vise nijednom.
Evo na mene prvoga računaj za svaku aktivnost!
gledaosam utakmicu.......uzas.....ni igru ni sistem igre....katastrofa.......mora nesto menjati...pod hitno.....![]()
Nikakav problem,Dusko,Dejo svako ko je imalo odgovoran.
Naravno da Deja treba prozvati! Reprezentacije mu se raspadaju, kumovi i prijatelji selektori i treneri, liga mu citava namjesta da providnije ne moze, sudije sude kako im se digne...I ko je kriv??? D E J O O O O
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks