Makse,ne moze ovo nikako.Nije toliko los sastav,koliko je trener kreten!
sad cu da brojim koliko puta padne ovaj Balic .
BISOGNA VINCERE !
Makse,ne moze ovo nikako.Nije toliko los sastav,koliko je trener kreten!
Nikac prije Mugose... to samo Dule moze i niko drugi.. a impozantno je kako kod Duska neki provjereno dobri igraci izgledaju kao amateri, u najbolju ruku... ova igra ne da ne lici ni na sto, nego igra uopste ne postoji... pih
Pogle statistiku... Sve je jasno!
bolje bi igrali da nema trenera u opste , a ne onog jada
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Dako promijeni sad u drugo nesto,dako pocnemo da igramo malo bolje,posto ne moze gore od ovog prvog,prelosa igra a i formacija
Apsolutno tačno.
Inače, Češka prosječna reprezentacija iako je maestro Duško pokušavao da joj prida značaj tražeći alibi za poraz jer on za drugo i ne zna osim protiv Andore. Odluka da na klupu ostavi Mugošu koji mu je bio ponajbolji igrač u dosadašnjim utakmicama je već nešto što što samo njegova glava može smislit.
Dick Laurent is dead!
Prije formacije prije icega,mi osnovne stvari ne znamo.Ustvari,ovi igraci znaju ili bi u najmanju ruku trebalo da znaju,sto rece Sokrates,oni kod Dula izgledaju kao amateri.Oni pravi takve greske i tako sramotne i smijesne poteze da je to za nevjerovat.Kao fora neki driblinzi koji nidje ne bi prosli,lagano nonsalantno ulazenje u duele,kunem vam se nista gori od ovih nismo.Kako bi Brano poveo ovu reprezentaciju na euro,mi s foruma bi bolje igru postavili.Ovo nije ni igra nego svi nazad pa dako se odbranimo.Malo morgen.Niko se ne trudi da potrci,da se otvori,pasova nema.Pokusavaju kao Brnini momci od golmana nesto.Uzas jedan.
A Dukina formacija...je Boze pomozi.Umjesto onoga Djidja da gurne malo naprijed da organizuje neku igru.Iz Vesovica ovdje moze da izvuce masu ali on to ne umije.Stavio je Nikaca samoga gore koji nista tamo sam ne moze,umjesto Mugija da je ubacio.
Stalno trcimo za njima,u svakom momentu neki nas ili vise njih jure za ovima.Probijaju nas kao na poligon.
Sramota zivota mi.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ko mu je sve na klupu,zna li se?
Nikac je strasan ne zezaj.Ma on je mudovina! Boze Boze..Mugosa i Buducnost ne moze sansu da dobije,ni u repku..Tuga.
Uh kakav gol primismo. Ne zna se ko je losije reagovao, dvojica u odbrani ili golman Agovic.
Kakav bi ovo bio go da nije savic ukliza sad
Ko je bre ovaj Bogdanovic ? dje igra ? Veze nema ..
BISOGNA VINCERE !
Iz Lovcena cini mi se,ni meni se ne svidja nimalo.
Evo udje Mugosa.
Nije treba Djidja da vadi.Niposto.
Po meni nije trebao djidja da mice,dako ubaci i goluba dako gosjo sto napravi....
Mozete mislit ovako kad odemo na stranu da igramo kako se ovi treneri i menadzeri sto dodju da gledaju utakmicu smiju Dukiju kad nam vide igru i ekipu.
Sto promasi Vesovic. Usao je i Golubovic.
Evo me cuo dusko da ubaci golubajel moguce da je stefana mugosu stavio da mu se vrace ovoliko,kako on misli go da damo.... vidji vesovica kako udara glavom,pa ovo ne mogu da vjerujem......
2:0...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks