Ne ističem ja Vaše poštenje predobri naš Savjetniče,
Vi tvrdite da ste pošteni a ja u to ne želim apriori da sumnjam...
I ne tvrdim da Vi lažete, već izgleda da ste neinformisani, a po svemu što pišete izlgleda sasvim ne informisani. Vi sami naime kažete da je Vaš posao posredovanje u izradi ponude...Zbilja šta Vi znate o isplati odštete kad u tu operaciju niste uključeni ... Il možda jeste ... Ali da ne bi ovde zamarali ljude, a ujedno i da bi ljude uverili a mene razuverili, pa obajvite nam tu kombinaciju da sa 100 evra uplate, porodica klijenta u slučaju njegove pogibije u saobraćaju dobija 100.000 i kusur evra....
Evo ja vam kažem , možda to piše u nekom reklamnom sajtu ili flajeru, ali se ispod nalazi zvezdica koja kaže nešto drugo i istu tvrdnju relativizuje ..
Po Bogu Savjetniče, pa koja bi kuća opstala kada bi se tako razbacivala novcem? Treba podeliti platu od po 10.000 evra članovima upravnih odbora, platiti zakupninu prostora, skupa vozila, platiti reklame, sponzorisati sportske klubove, platiti službenike, režije i svakojake troškove...
Pa jesu li osiguravajuće kuće humanitarne organizacije da se razbacuju novcem? A gde je konkurencija?
Osiguranje uspešno , počiva na velikim brojevima.. što Više ljudi uplaćuje to je veća osnova za usplatu, ulaganje plasiranje.... Mnogo bi jefitinije i uspešnije bilo kada osiguravajuće kuće, u Srbiji kojih ima oko 20, objedinila novac klijenata .. tada bi se smanjili troškovi i pojeftinilie polise ... a šta će jadne u Crnoj Gori, od kojih para da isplaćuju te silne odštete ..
E moj savetniče,
evo vidite kako se isplaćuje odšteta .
I taj čl. 17 ne znači ništa, kao ni bilo koji drugi član u ponudi, jer verovali ili ne, ovi drugi agenti koji nisu pošteni kao vi uglavnom zaboravljaju da ostave ponudu. Meni je konkretno moj Savjetnik rekao da se to ne ostavlja .. Zato pominjem da sam policajac, je se usidio mene da tako slaže .. I nije to početnik, čovek je stariji od mene, jedan od doajena u WVP, od agenture za Wiener i Grave napravio stambenu zgradu i poslovni prostor... Vrlo fin, uljudan i ugadjen gospodin a ne neki početnik, neznalica ..
I da ne dužim dragi Savjetniče, evo vi vidim, ne verujete mi, ne verujete ni sili razoračaranih i prevarenih klijenata koje možete naći po svim forumima na kojim se govori u životnom osiguranju u bivšoj YU ... pogledajte malo te forume, pogledajte, ankete o tome šta ljudi misle o životnom osiguranju, ne samo na mom blogu , već i šire, pogledajte novinske članke, ima ih i na mom blogu, linkova do njih .... stavite malo prst na čelo .. pa recite .. šta fali mom predlogu se suzbije prostor za prevare i manipulacije. pojednostavi procedura, komunikacija svede crno na belo preko sajtova , itd, itd
Bookmarks