Neiskustvo je svakako doprijenilo ovome, jer lijevu stranu je zaboravio da ima.
ne znam jesam li dobro shvatio komentatore na sky-u jer sam se kasno ukljucio...ali ako se dobro sjecam, komentarisali su bas potez alonsa koji se razmisljoa da li da ide ili ne ispred grozana, a da je upravo razlog za udes neiskustvo grozana... opet napominejm kratko sm se ukljucio, pa moze biti da sam se prevario
Neiskustvo je svakako doprijenilo ovome, jer lijevu stranu je zaboravio da ima.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
za grožana bi bolje bilo da uvijek kreće iz boksa, više bi bodova skupio..![]()
Lojzek,Lojzek...Sa "kramom" od bolida vodi u generalnom...
A i oni blavori u Ferrari,za 3 nedjelje uradise sto drugi ne mogu za 3 mjeseca-pih...
Benz ce njima da objasni neke stvari...Samo da "razumiju" problem sa gumama...Brzo ce to,jos samo 4-5 trka...
pretposavljam da ste svi gledali film...ali eto ko nije, moja preporuka...
http://www.imdb.com/title/tt0346946/
Ne razumiješ ti to sky...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
sledecu trku mclaren uzima!!!
i ne vidim kako je ovo alonso sad kriv za bilo sto ovdje?
covjek je skoro prosao bio kad ga kaci grozan u zadnji kraj bolida - sve je jasno!
kasnije grozan NAKON kontakta ide na drugi kraj i udara sumija!
prica oko toga da je alonso trebao biti kaznjen je nepotrebna jer covjek apsolutno nije kriv...
http://totalf1.com/full_story/view/4...nd_best_in_F1/ Hamilton: Alonso dark horse - and best in F1
LPGTECH 067 854 548
Ocigledno nisi prepoznao ironiju u mom postu.
Ako je neko navijac Ferrarija-ja sam-cak sta vise,Benz mi je odvratna ekipa.
A legendarni i unfuckable Michael se mora postovati jer je tata za sve vozace u gridu,i to je svima jasno.
Ima tu neku mitsku auru kojiom zraci oko sebe,i kad se pojavi on,svi ostali padaju u sjenku.
Za Nanda navijam "silom prilika" jer mi se nije svidjalo njegovo ponasanje dok je bio u Renaultu,ali da je vozacina-jeste,i jedini je tu koji moze prismrdjeti Michaelu.
Svi ostali su druga liga...
Lojzek je isao lijevo, htio je da prodje izmedju Kmice i Grosa, preagresivno.
TAKUMI
Onaj kadar kad na kvalama spusta vizir kacige dok izlazi iz boksa-priceless 8)
Ja bih mogao u penziju...vidim da bi topic bio u dobrim rukama.
TAKUMI
Evo jedan sjajan video, ko nije toliko upucen u F1 da pogleda dje se u stvari nalazi menjac, motor, rezervoar sa komorama, u kojoj poziciji sjedi vozac i koliko je samo malo odaknut od poda, usisnici, difuzor, vjesanje, funkcije volana, protivpozarni sistem i jos neki detalji..
Sauberov bolid prekinut bukvalno na pola.
A snimi mu facu i body language....![]()
TAKUMI
ne znam, mene covjek djeluje potpuno normalno!
sad, ako vi imate neke detektore za citanje body language i ostalih "language" na muskarcima, onda vam se izvinjavam...
p.s. fenomenalna stvar na ovom forumu je to sto ako ne navijate za nekog odma morate istog mrzjeti! WTF???
cast izuzetcima!
Ja sam rekao da je bloody vozac, ali ovako je slina, kreten, idiot, lazov, prevarant, and I don't like him.
TAKUMI
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks