Moram priznati da sam zadovoljan ovim rezultatom,odbrana bruka uglavnom..
ajde strućnjaci bar sad ućutiti. Prica kako ce nas razvaliti te pojma nemamo te ovo ono e sad ce poceti prica da nijesu htjeli da nas dobiju.
Moram priznati da sam zadovoljan ovim rezultatom,odbrana bruka uglavnom..
sta da kazem, nisam gledao utakmicu ali rezultat je dobar. sada onik 5 6 o da ce nas dobiti na neciju zalost nije se ostvarilo
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Rezultatom prezadovoljan, igra slaba, moze ovo bolje i bice kad budemo kompletni.. Falio Joveta, Pekovic da kida na sredini.. Nismo izgubili i to je najvaznije..
Inace U19 Engleska-Slovenija 5:0
Brna maestro ucini nam uslugu i daj ostavku!
Bolje smo kod Filipovica igrali. Ovaj pokusaj igranja kratkih pasova je potpuni promasaj. To jedino ne vidi maestro ocigledno.
'Oce co'ek na silu na sramotu da od reprezentacije napravi Barselonu. Razbili su nas. U svim elemntima igre.
Bekova nismo imali. Pavicevic je i neke jade igrao, ali gosp. Jovanovica ne bih zvao vise. Pozicioniranje 0, ovi su ga pretrcavali ka' malo dijete. Basa i Savic odlicni.
Sredina (!?) misaona imenica.
Beciraj se baca na to desno krilo, a loptu nije pipnuo. Kad ce maestro shvatiti da mu to nije pozicija - ne znam. Vukcevic pogne glavu i sibaj. Zabrinuo bih se da poneka pogleda, moze li kome loptu baciti.
Rezultat je fenomenalan u odnosu na igru. Poenta je da necemo imati ovoliko srece kao veceras. I da ce nas prva sledeca ozbiljina reprezentacija lagano dobiti.
I don't get lucky. I make my own luck.
dobar rezultat. ocekiva sam petardu od Belgijanaca. Brna vise srece no pameti. kakva je ovo igra kukala nam majka. treba vidjet u statistiku koliko nam je golman imao dodavanja...
nezadovoljan sa odbranom,prespora i suplja,ukupno gledajuci zadovoljan,ni volkov me nije razocarao.
Rezultat odlican,nema sta.Izgleda nam se oce protiv ovih jacih reprezentacija,mada su i Belgijanci pokazali da nisu toliko strasni kako bi se moglo zakljucit po imenima.
Sve na stranu,samo da Vucinic bude ok,ona reakcija njegova je izgledala mnogo lose.
U drugo im je poništen jedan gol zbog ofsajda koji nije bio a drugi zbog faula koji se sudi nego nije problem sa selektorom toliko igra koliko to van terena i što prati reprezentaciju ... to mu svaki normalni čovjek zamjera ...
Rezultat OK ali igra u odbrani mora mnogo organizovanije izgledat nego ja još od Bataka imam taj osjećaj da će panut neki glupi gol...
deuscroix
Rezultat vise nego dobar, igra jako losa, posebno odbrana. Kad bi imali pravog selektora pa da te nedostatke odmah uoci i ispravlja pa i da se nadamo necemu...
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Posrecio se rezultat a igra je bila vrlo losa..totalna dominacija Belgije ..bice Belgija strasna kad su im svi na okupu..
a zaboravljamo da smo bez jovetica i mi druga ekipa
Igrali smo bolje kod Kranjcara. Kod Cica smo licili na tim. Kod Cica su svi znali ko igra koju poziciju. Kod Cica smo tu srecu zasluzili.
Pogledaj, bre na sta je licila ova igra veceras. Vracanje golmanu kad god se moglo. Neki pasovi koji veze sa vezom nemaju. Pokusaj igra 'ala' Barselona.
Ne razumijem ljude koji brane maestra. Stvarno ne razumijem.
I don't get lucky. I make my own luck.
ja ne branim nikoga, nego samo kazem da nisi realan.
a sjeti se pobjede protiv svajcaraca i velsa u podgorici. imali smo u 2 utakmice 3 suta na gol i dali dva gola . a oni su imali 12 suteva prema nasem golu. i to kazes da su znali kako stoje, znali su kako stoje kao i sto sada znaju. ni mrvicu drugacije
Belgija vs Crna Gora ..snimak drugo poluvrijeme ..
2 poluvrijeme: http://www.filebox.com/yyd0igh3sscu
Meni nije jasno ovo forsiranje pasova od golmana pa dalje. Sa takvom igrom cemo definitivno kiksati u kvalifikacijama.
Dobar rezultat časti mi!! Bilo je tu i dobrih i loših stvari, ali igrat sa Belgijom u goste 2:2 je dobra stvar. Po meni najbolja stvar je igra Simona Vukčevića. Momak ne igra fudbal ko zna koliko već vremena, a noćas je bio najbolji na terenu. Igra kratkih pasova od golmana za svaku osudu
Ali, najjači mi je lepetanac. Nije momak ni gledao utakmicu a komentariše i to kako smo igrali kod Cica a kako sad. Brat
me' se chini e su mogli bolje, neshto mi se ne svidje ni izmjena na poluvrijeme. neke shansice na kraju prvog su se mogle strefit, a onda su se prije drinchicevog gola branili. u svakom sluchaju dobro prodjosmo, kako mogasmo, jer nemasmo naprijed u drugo poluvrijeme nikoga. utakmica mi je, iako sam vatreni navijach, da izvinite ka' svoje dijete bila shto bi reka' brano milachic, parafraziram "to je jedna grupa gradjana koja je doshla da se prosheta po terenu"ili ja mozhda ne volim da gledam bezidejne napade 70 min utakmice.
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
Brnović: Vučinić dobro, Volkov može bolje
Selektor Crne Gore Branko Brnović kazao je nakon meča da je zadovoljan rezultatom, i igrom iz drugog poluvremena.
''Zadovoljan sam rezultatom. Vidjelo se da dosta igrača nije imalo utakmica, da su pojedini umorni, ali kada sve to dođe na svoje, vidi se da imamo dobar tim, i da ćemo u kvalifikacijama pokazati dosta dobrih stvari. Očekujem igru kao u drugom poluvremenu, i to je ono što tražim od njih u buućnosti.''
Je li ovo prava pozicija za Vukčevića?
''Najvjerovatnije jeste, ali to je pozicija na kojoj igra Stevana Jovetića. Kada se on vrati, onda ćemo Simonu morati da tražimo drugu poziciju. Simon je danas pokazao da je veliki talenat. Milim da je danas ovo nagovještaj njegovih dobrih igara.Jednog dana će i on morati da eksplodira.''
''Vučinić je dobio samo udarac, nije ništa ozbiljno. Što se tiče Volkova, on može mnogo bolje. Odigrao je solidno. Kad bude sto posto spreman, mislim da će dati sve ono što ja očekujem od nega'', kazao je Brnović.
http://www.portalanalitika.me/sport/...moe-bolje.html
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks