ono bas sam prijatno iznenadjen...SVAKA CAST MOMCI!![]()
Mozemo poruku poslat i pored kampa, cuce nas dobro, ne boj se. Sramno je, vala, da toliko drze covjeka koji ima znanje o fudbalu manje od Domeneka.
DICIOTTO
Evo ja nadjoh nešto u vezi utakmice http://www.livesoccertv.com/match/33...vs-montenegro/
ps: inače je Canvas na 19 E i mislim zaključan ali može se preko softcam.key otvorit a RTL Club je na više pozicija 9E,39E,0.8W... i slobodan je a FIFA je mislim sajt gledanje...
deuscroix
O kakvom se alibi treneru radi (Brna je u pitanju) govori i njegova izjava da je Belgija favorit u kvalifikacijama ispred Hrvatske i Srbije...Ne nego je favorit za osvajanje sledeceg SP.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Stavih 400 eura na Crnu Goru (kvota 6,5). Jes da vele da je Belgija favorit, ali ne znaci da mi nemamo sansi. Nasi imaju dovoljno kvaliteta da mogu dobit Belgiju ako samo igramo ladne glave i skoncentrisani.
400€ na cgNe zezaj!
Vidji, neki su stavljali pare na Tursku, pa smo ih iznenadili i na Carev Laz i na Grahovo.A, ako budemo igrali ka protiv Ceske u Podgoricu (trebali smo ih napunit 5 golova, no smo bili veliki maleri) ne bojim se za nas.
Uostalom, nijesam domaci izdajnik pa da stavljam pare na Belgiju.![]()
Ja sam igra dwojku na Turke Kosovski boj u pitanje je bio ali mi u kladionici receno da taj stadion nije postojao ka ni taj mec![]()
Ima li prenosa, posto vidim da nema u program na Extra tv ?
Edit: Tek sad vidim da ste 3 stranice unazad pisali o ovome...jednostavno, nasa svakodnevnica...smijesno
Last edited by Nino_pg; 25-05-12 at 19:18.
ljudi da ne zna ko kako se moze nabavit karta za ovaj mec sa Engleskom za u19. Volio bi poci odgledat momke, ali ne znam moze li se karta nabavit kako.
Bravo za mlade momke,dako i ovi stari budu isto tako igrali![]()
Evo nasao sam, ulaznica je svega 3 funte i kupuje se pred mec)) tooooooooo!!! vijorice se nasa zastava
![]()
Ovo je tacno za ovaj poljski program sa Cyfra-e, ali me interesuje dje to pronadjes? Ili "pjesacis" po netu dok ne pronadjes?
Ni ovaj RTL sa 19.2 nesto ne sljaka bas... Ili frekvencija nije kako treba, ili meni nece nesto da ga "ufati"... Ali u svakom slucaju tu je ovaj sto Pumba, slavamuimilos, predlozi... Ne znam dal na neku Al Jaziru bude nesto...
imas 2 sajta www.liveonsat.com i www.sportontv.me ovaj drugi radi jedan momak sa naseg foruma...
Tako sam nesto nervozan da me samo ovi momci mogu orasppolozit.No i dalje ne nadam se nicemu.Samo ono 1% koje moram imat.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ja sam imao sve od 13E ali ne i ovaj Poljski paket Polsat nego nadjoh nešto i za sad radi dobro
C: arbveo.ddns.me 12000 smart63 arbveo.com
C: arbveo.ddns.me 12000 smart55 arbveo.com
deuscroix
Čim neko nađe neki stream, nega bude ljubazan i podjeli ga sa nama...
Pa što bude![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks