od mene helsinki 3+
od mene helsinki 3+
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Santos - Velez Tip 1, Kvota 1.6
U prvom mecu u Argentini je bilo 1:0 za domacina. Velez je poznat kao ekipa koja malo daje i malo prima golova. Santos ima strasnu ofanzivu koju cine Neymar, Ganso i Elano. Ne vjerujem da ce biti kao protiv Bolivara 8:0 ali vjerujem u pobjedu brazilaca i prolaz u narednu fazu takmicenja.
Spremi pjesmu, pa uzmi gusle.
ovaj bi goteborg mogo kecman da uleti (1,60)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
malme 2
lilestrom 1
halmstad 3+
Who let the dogs out
pet 20:45 Belgija-Crna Gora tip 1 kvota 1,75
Sve osim pobjede belgijanaca za mene bi bilo iznenadjenje...Mi smo bez pekovica, novakovica i jovetica, a neki igraci su se prikljucili ekipi tek u belgiji...Iz naseg strucnog staba velicaju belgijance, a kako i nece kad su bas jaki...Ne znam koga ce izvesti njihov selektor, ali prvi tim belgije izgleda ovako http://eurorivals.net/squad/belgium.html
Kvota je u padu, vec je na 1,6 na netu...
Roy Hibbert over 12,5 @ 2.00
nords. 1 (1,55) da uzmu titulu samo im pobjeda valja, jer u slucaju X, a da copenhagen pobjedi imace isti broj bodova ali kopenhgen ima bolju gol razliku...
copenhagen 1id2+ (1,59)
--------------------
esbjerg 3+ (1,65)
skive gg (1,51)
elche gg (1,64)
Naravno
a na drugi tiket igram
Celik 2
Maribor 2
Dinamo Bukurest 2+
i koji sam baksuz maribor dodje 2+ , a Dinamo 2
sub 19:00 Spanija-Srbija 0-2 kvota 2,00 bet365
Spanija u ovaj mec ulazi oslabljena neigranjem igraca koji ce igrati nocas kup za Bilbao i Farsu...Pike, Injesta, Cavi, Busketc, Ljorente i Havi Martines...jos ako na njih dodamo povrijedjenog Pujola i Vilju, to ce sjutra biti drugi tim Spanije...
S druge strane, Mihajlovicev prvi mec na klupi Srbije protiv najjace ekipe u Evropi...Podmladjena ekipa, ali i dalje sa jakom odbranom...
GOLMANI: Željko Brkić, Damir Kahirman, Branimir Aleksić.
ODBRANA: Slobodan Rajković, Branislav Ivanović, Milan Biševac, Neven Subotić, Nikola Maksimović, Duško Tošić, Aleksandar Luković.
SREDNJI RED: Nemanja Matić, Radosav Petrović, Aleksandar Ignjovski, Pavle Ninkov, Dušan Basta, Aleksandar Kolarov, Filip Mladenović, Srđan Mijailović, Ivan Obradović, Ivan Radovanović, Ljubomir Fejsa, Nemanja Tomić.
NAPAD: Boško Janković, Adem Ljajić, Filip Đuričić, Dušan Tadić, Lazar Marković, Dejan Lekić, Stefan Šćepović, Zoran Tošić i Darko Lazović
macedonia u21 1 (1,85)
switzerland u19 1 (1,70)
spain u19 3+ (1,90)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ja bi ovu barselonu probo 1-1i3+.. mislim da ce se usrat u bilbao, kao oprostajni poklon pepu
japan,brej,hrvatska,belgija po 3+ kvota 8.5
ova utakimca za 4 dana Belgija Engleska je isto prijateljska jel?
Ne znam sto bih nocas igrao, mislio sam dvojku na nase, jer je odbrana kompletna a igra Mi$a, ILI MOZDA X?
Mišljenja?
po imenima,Belgija je apsolutni favorit ali prijateljska je prijateljska.
Belgija:Courtois (Atletico Madrid) – Odoi (Anderlecht), Alderweireld (Ajax), Vertonghen (Ajax), Lombaerts (Zenit St P) – Fellaini (Everton), Witsel (Benfica), Defour (Porto)– Hazard (Lille), Vossen (Genk), Dembele (Fulham)
Crna Gora:Bozovic (Videoton) – Pavicevic (Maccabi Tel Aviv), Basa (Lille), Savic (Man City), Volkov (Partizan) – Vukcevic (Blackburn), Drincic (Krasnodar), Zverotic (Young Boys), Nikolic (OFK Beograd) – Vucinic (Juventus), Beciraj (Dinamo Zg)
e pa ovoga malera teskoga...cijela liga dodje 5+ 7+ samo ovi baksuzi 1-1Originally Posted by dr dn;2801632[COLOR=#008000
Torino 2 1.70
Pescara 1 1.60
Last edited by Kotoranin; 26-05-12 at 13:23.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
epinal 2 (1,70)
barca b 3+ (1,55)
poland II2+ (1,85) e ***** im zivot..
----------------
torino 2 (1,85)
pescara 1 (1,60)
edit: sta mislite ove engleze probat 2 (2,05)
edit2: ovo prvo dvoje cu probat ko duble, sad kad me poljaci sjebase
edit3: nadam se da ce ova turska uspjet da izvuce pobjedu....
Last edited by Shadow'91; 26-05-12 at 20:43.
flamengo vodio 3:1 i sad 3:3
(placem)
Slovenia U19 - Switzerland U19 2
Romania U19 - Germany U19 2
England U19 - Montenegro U19 3+
Girona - Recreativo 1
Zna li ko kvotu na 3+ na England u19 vs Montenegro u19? Sporting?
ja danas probavam:
chico 1 (2,20)
kansas city 1 (1,85)
--------------------
i gledajuci medjusobne probo bi takodje
cucuta 1 (2,90)
Last edited by Shadow'91; 27-05-12 at 23:59.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks