njima su mjenjaci rikavela sa fabrickom snagom ako cesto koriste LC, a ne sa 60% vise snage...
njima su mjenjaci rikavela sa fabrickom snagom ako cesto koriste LC, a ne sa 60% vise snage...
She is only here to annoy herself!
ruku na srce , ovo je jedan od najbrzih motora na svijet(makar ovih seriskih koliko sam upucen) i bez obzira na los start trebao je kasnije da ga pojede da je jaci ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
A ovo? Nista bez turba izgleda, v12 i uopste NA motori su odsvirali svoje.
niujedne mi gace lastike nema
Kakva sramota!
TAKUMI
uh kako bih se ja sramotio u ovoga aventadora...
no sto bi se desilo da malo ovoga lamba nasviraju...![]()
i onda ide:Opel Milodarke Marković zapalio se danas oko 14 časova na trotoaru kod Kliničkog centra, dan nakon što je vlasnica sa njim bila kod autoelektričara.
Uvecaj!"Odmah sam istrčala i vidjela auto u plamenu. Juče sam sa opelom bila kod majstora", kazala je Marković, koja kaže da ne isključuje mogućnost da je majstor kriv za nesreću.
TAKUMI
vidjeh danas ovoga geteera... zaista ga ne zali![]()
Evo neke nove scene sa ovog shoutinga, stvarno je ken ludjak
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
wrc i f1 vozaci su klasa za njega... dzaba mu ovo sprduckanje po parkingu
On I wrc vozi. Malo na fb gledaj petter Solberg profil I gledaj tabele I juce I prekjuce je bio medju prva 3 pa neka je los. A f1 pff isli su ti vozaci u rally bilo koje vrste pa su izjavili da je teze masu nego formula. Ken Block No.1
Sent from my digitron
Kako god da uporedjujes...pffff gtr izuva. Pa aventador je jeedan od najbrzih auta danasnjice jadan! Em je 15 puta skuplji od gtr-a.
700ks VS 700ks
Sto je problem?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Problem je sto Aventador ne moze protiv jednog Nissana, stock vs. stock imaju isto ubrzanje do 100...a ovaj kosta 4 puta manje.
TAKUMI
To je start zato sto Porsche i Benz imaju zadnju vucu, a Lambo ima 4X4.
Aj sad pogledaj ubrzanje jednog i drugog (Aventadora i GTR-a) pa mi javi.
TAKUMI
A pogledaj 4X4 katapult:
TAKUMI
Sto se tice poredjenja, prvi komentar sve objasnjava: You can tune a 1980 civic to 1000hp if you really wanted. Whoopde doo!! These cars are so much more than just all out performance. They are super models. A skyline is a cheap hooker by comparison.
Steta sto lambo nema bolji menjac. Za sebe bih odabrao lfa bez razmisljanja.
niujedne mi gace lastike nema
I ja isto...
TAKUMI
novi 911 turbo
![]()
rm -rf /
Zamisli, ovu oznaku pozadi imaju sve Bube sa 1.8T...i to kompletno u stilu 911.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks