Lose nam se pise![]()
Pojeftinjenje dizela gotovo sigurno naredne nedelje. Fino pise u clanku kojeg je fabio postavio.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Lose nam se pise![]()
TAKUMI
Fabia testiram ovaj avio dizel pa javljam rezultate.. Sto se tice vuche nikakvu razliku nisam osjetio naspram dizla sa castelane. Vidjecemo za kilometrazu..
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ja ti garantujem da neces osjetit nikakvu razliku, jer je nema...
TAKUMI
Ja mogu da dodam da plin sa Vuk petrola uopštw nijw loš. A još je jeftiniji 4 centa.
Eko, Vuk, Plinara i jos jedna pumpa imaju potpuno isti plin.
TAKUMI
Znaci da se skokne do Kokota po taj plin? 4 centa. Malo li je?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Na Eko je plin sasvim OK, mnogo bolji nego na bonus... inace mi je bonus najmrznija pumpa ikad, jedan radnik na 6 onih pištolja, i još mora na kasu da se plaća ako se nema sitno, užas živi
Last edited by ^^0LIvEr_QuEeN^^; 22-05-12 at 15:32.
zato ja sam sipam![]()
Originally Posted by my name is ...
A jbg, ja sam na plin, nisam nikad probao sa onim da rukujem![]()
Info, nije marketing...
INA gorivo u Podgorici na pumpama Dak Petrola.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
17 Al-Isra, 37:
Olivije sipa uvijek do cepa, ali npr. ako imas 100 eura onda moras do kase jer radnik nema da ti vrati.
TAKUMI
BMB 98 je 1,43EUR
BMB 95 je 1,39EUR
Eurodizel je 1,30EUR
ura...je li ko testirao ovaj aviodizel,je li gov*o kao sto bi trebalo,a sve oko njega je marketinski trik?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
majke mi nije los za nofe dizele nimalo ja ga probo na dci ima razlike zeru cistije tj mirnije ljepse avto radi ;p a qmax smece aditivi ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
DA su šefovi marketinga pošteniji i iskreniji to bi otrpilike ovako glasilo:
Do sad smo vam prodavali tečni ćumur. Sad imamo neke jade bolje prečišćeno gorivo, i dalje nije kao Europsko, ali je 2X čistije nego ovo te ste do sad sipali i moramo Vam ga izreklamirat da je čisto ka djevičanska suza i da liječi sidu koliko je dobro :mrgreen:
ko vozi dizel a bi uzeo na burad imam dobru kombinu za gorivo![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Imamo svi neku kombinu za gorivo, al je sve to udarano
Npr kod onoga u zagoric kad usuh gorivo predjoh 570km, a sa ovim sa jugopetrola 650km
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
cuh nedje pricu o strakanju..sto ako straka? tako krade?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks