Upravo, i taj isti Dejo neznalica je doveo reprezentaciju kroz jako tesku grupu na korak od Eura. Sjetite se da nas ima 600k, a da svi u Evropi igraju fudbal.
Ako cemo tako i Brnovic steluje tim, pa cemo vidjeti kako ce ga nastelovati. Ne mozes mu suditi na osnovu baraza, uostalom isti taj Brnovic je vodio reprezentaciju u toj kljucnoj utakmici protiv Engleske kad smo izborili baraz.
Upravo, i taj isti Dejo neznalica je doveo reprezentaciju kroz jako tesku grupu na korak od Eura. Sjetite se da nas ima 600k, a da svi u Evropi igraju fudbal.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Nema on tu shta da shteluje , on je dobio nashtelovani tim , sve mu je servirano na tacnu , ova limitirana (nazalost smo limitirani na vecini pozicija , pogotovo vezni red dje se kunemo u Simona koji ne pepeli eo 3 godine i ovo forsiranje izdushenog Drincica) ekipa je stvorena da igra tvrd i defanzivan fudbal , na kontre makar da se branimo pa napadamo , drugachije ne mozemo.
Ne mislis valjda da ce on da izmisli neki 16ti tip igre koji ce ovi momci moc da igraju? Bila je pricha igracemo ala Barselona tika-taka pa sad dodjosmo do stare taktike 8 tigrova i gore Mirko i Stevan.
E da je postavio ekipu u Pragu kao shto je to uradio u Podgorici u revansu ili kao protiv Engleza odje , onda bi sad bili na EP.
Protiv Engleza nas je sreca pogledala , on je uradio jedino ono shto je mogao da uradi kad smo gubili da sve da na napad i da probamo da damo gol koji nas vodi dalje i dodjosmo do toga , nije on zbog toga Murinjo , uradio je jedinu stvar koja mu je bila preostala , zadnja karta. Neshto kao Mancini sad kad je ubacio Dzeka i Balotelija u ovoj paklenoj utakmici protiv QPR-a , nije to prevelika filozofija.
Sve mu je nastelovano? Kako da ne, posebno nemamo problema sa bekovima, a i sredina nam je ekstra ne zna se ko je bolji. Srecom pa imamo dosta dobar napad tj. Mirka i Stevana koji prakticno sami dobijaju utakmice. Svatam ja tvoju ljutnju zbog toga sto nismo otisli na EP ali ima jos dosta da se steluje u nasu reprezentaciju. Sto rece gore Prekidi_stvarnosti ne mozemo svi znat bolje od selektora, a on ce za svoje rezultate biti pohvaljen ili ce biti smijenjen.
Imao je sve ono sto je imao i Kranjcar , sve isto , tako da je suvishno prichat o tome ko nama fali i na kojim pozicijama , fali nam na svakim mimo stopera i spiceva.
Selektor prije reprezentacije nije vodio ni FK Drezgu , tako da nemoj velichat njegovo trenersko znanje , nije svaki bivshi fudbaler dobar trener , pogotovo ovi bez grama iskustva shto od prijatelja dobijaju ovakve poklone.
O smjeni sam prichao u nekom od proshlih postova , nadajte se da ce ga smijenit ako ne bude rezultata , kao shto je Dushko do sad opstao zahvaljujuci rezultatima i uspjesima sa mladom selekcijom , upisa im je Dejo kurs , samo ne odoshe u 3cu ligu u regije ili u drugu , nego ladno na chelo mlade i A reprezentacije.
U svijet nas nema ovako ludih i avetnih.
Nemojte ljudi da se sprdate i zajebavate i da mi branite Brnovica.Realno cojek je vec ispuca sve kredite sto je ima.A nece ga Dejo mac ne bojte se,to svi znamo.Tako da nam je sva prica odje zaludna.Velim po stoti put,javno treba izraziti nezadovoljstvo.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
pravo da vi kazem sve mi se zgadilo kad vidim sto se radi. Nece da se potrude oko onog kujovica i jos par igraca nego se jade sa nekim prodanim dusama. dejo presro si
Ja ne znam jel neko primijetio da se od referenduma nije ništa promijenilo ni u politici ni u sportu već su se prilično dobro ukopali u pozicije zbog kojih su podržali nezavisnost a evo 6 godina prodje... malo je Kranjčar porametio atmosferu svojim uspjesima i skretanjem pažnje ali je dovoljno brzo hiruški odstranjen a navijačima je prosuta priča kako nije saradjivao
... tako je to kod nas i nema potrebe da se opterećujemo tim stvarima ...
deuscroix
biste li pljuvali deja da nije dao otkaz kranjcaru a ovaj se onda ne uspije plasirati ni u baraz, protiv ceha je presudio onaj jedan gol , jedna jedina nepaznja. zato su momci drugu pokazali sto znaju ali nisu imali srece.
meni licno se ne svidja neke koje je zvao ali mi se nije svidjalo ni cico kad je to radio. odakle vi znate da bi taj kujovic igrao za nas sam je brnovic rekao da su kontaktirali neke igrace a ovi su odbili. ne licitirajmo imenima kad ne znamo.
ja licno bi vesovica zvao i to mu zamjeram jedino mozda i kasalicu umjesto delibasica. za sve ostale ja pojma nemam bili se odazvali a i sami smo pisali o tome kako se nude bosni srbiji i kome stignu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ne mozemo biti sigurni ni za Kasalicu, mozda i on planira da igra za Srbiju. On je i sam rekao prije da moze da bira:
Filip Kasalica za Arenu:
Kakvi su tvoji planovi?
Rano je da ih pravim. Ima vremena. Skocentrisan sam na sto bolje igre, a poslije cemo vidjeti.
A sta ako i ti jednog dana dobijes reprezentativne pozive Crne Gore i Srbije?
Igrao sam za mladu crnogorsku reprezentaciju, ali sada bih mogao da biram. Nijesam o tome razmisljao. Ne znam ni kako bi se izjasnio.
Last edited by filip__pg; 22-05-12 at 11:10.
on bi prihvatio poziv crne gore mada ne bi ni odbio poziv srbije. tako da ce to biti ko ga prije zovne
A zašto ti momci vagaju situaciju ko će ih pozvat ???
Zbog toga jer znaju da ako ga u Srbiju popuše vazda mogu igrat za Crnu Goru ali im je to nije neka satisfakcija...
Takve offshore reprezentacije nikad neće ostvarit neki bolji rezultat a evo su Njemci pravi primjer jer iako dodju do finala nema više da se može osvojit ka što su to radile generacije do 96 godine![]()
deuscroix
Ne bih ja uopste pozivao vise te koji pocnu da vagaju i gledaju gdje ce se vise okoristiti.Reprezentacija treba da je svetinja i da jedva cekaju da obuku dres.
e to je ve c pitanje za njih, vidim ovdje su svi za poziv kasalice a sa njim je takva situacija jer znam njegove tj sa ocem sam mu radio dugo.
mada momku ne mogu sto zamjeriti isto je on rodjen u srbiji, mada su njegovi godinama u cg. mada sam juce procitao sastav srbije i njihovih napadaca tako da mu je bolje tamo da igra. imace vise sansi da zaigra medju onim napadacima nego medju nasim.
ali sve sam to rekao iz razloga sto ovdje licitiramo imenima nekih ljudi i zasto ih selektor ne zove a mi i ne znamo bili ti isti momci igrali za nas.
mopzda su ih i zvali pa su odbili poziv. receno je da su zvali jos neke igrace ali su odbili poziv ali nece da licitiraju sa imenima da ne bi igracima dizali cijenu ili pravili sapunicu kao kod volkova.
tako da ne treba prozivati za neke igrace koji ni sami ne znaju dje bi igrali, pa taj kujovic bi igrao i za bosnu i za nas i za svedjane. kasalica za nas ili srbiju. pa svi oni vagaju a mozda su i odbili poziv.
znaci to je sto je pa da vidimo kako ce ih ovaj posloziti ili nece
Odakle ti znash ko bi dje igrao i za koga , te priche si dobijao od bosanskih i srpskih medija , ne od svedskih.
Druga je stvar shto se svi primate na njih , za mene dok igrach sam ne kazhe shto je bilo i kako , ne putem ovih lijevih novina , nego kad prelomi/donese odluku onda to prihvatam kao konachnu stvar , a da se ja sjekiram oko nekih medija iz okruzenja sto svako malo potenciraju te price , ako cu pomamio se.
I neka batale i ovi iz saveza tu prichu zvali smo ali su odbili , daj imenujte te shto su odbili pa ako ne demantuju , znachi odbili su 100% i precrtani za stalno i kraj priche. Lakshe im je ovako zmurke da igraju i da pod*ebavaju.
Vidim lepetanac i dalje ne posustaje na ovom topiku. Svaka čast! To se zove patriotizam
Izdrži Brna!!!
Vala ako branite Brnovica svaka vam cast. Ne bi mi trenirao Petnjicu, a ne reprezentaciju.
Kao sto sam ranije pisao, evo i zvanicnog saopstenja, nek ide na obraz savezu i Miljenovicu. Dupla kruna.
NIKŠIĆ – Na vanrednoj konferenciji za novinare, Jovan Gardašević, sportski direktor, Brajan Nenezić, direktor omladinske škole i Žaro Drašković trener omladinske selekcije izrazili su nezadovoljstvo zbog toga što se nijedan igrač Sutjeske nije našao na spisku omladinske reprezentacije, putnika za Englesku.
Gardašević se zapitao, zašto nema nijednog igrača iz omladinaca Sutjeske na spisku Aleksandra Miljenovića za Elitnu rundu kvalifikacija, kada se zna da je riječ o generaciji koja je u zadnje tri godine, bez konkurencije u Crnoj Gori i čijih devet igrača već odavno nosi Sutjeskin prvoligaški dres.- Dva igrača iz ove selekcije ukupno imaju 50 prvoligaških utakmica, Nemanja Kosović 26 i Nikola Stijepović 24. Kapiten Igor Ćuković ima deset prvoligaških nastupa i bio je svim akcijama omladinske reprezentacije, ali ga sada nema na spisku putnika za Englesku. Ne znamo koji su kriterijimu za pozivanje igrača u nacionalni tim. Počinjemo da sumnjamo da postoje neki nefudbalski kriterijumi prema kojima se pozivaju igrači u nacionalnu selekciju. Kako da objasnim našim igračima, zašto nijedan od njih nije pozvan i šta oni još treba da urade da bi neko obratio pažnju na njih. Ako su najbolji u svom godištu u Crnoj Gori i ako čine polovinu prve prvoligaške ekipe Sutjeske, što im još treba za omladinski nacionalni dres. Ne želimo da se selektoru miješamo u posao, ali zar nije mogao ovoga puta, makar jedan igrač Sutjeske biti na njegovom spisku – rekao je Gardašević.Sličnog mišljenja je nikšićka fudbalska legenda Brajan Nenezić, koji je podsjetio da je ova selekcija lider na tabeli, osvajač Kupa srednje regije i pobjednik nedavnog turnira u Podgorici gdje su igrale četiri najbolje crnogorske omladinske selekcije.- Omladinci Sutjeske su na pragu osvajanja duple krune, osvajaju turnire i u odličnoj su formi. Zato mi je neshvatljivo zašto ih nema na spisku selektora Miljenovića – rekao je Nenezić.Žaro Drašković se takođe zapitao, kakvi su to fudbalski kriterijumi i kako objasniti njegovim igračima zašto nijesu pozvani, a gotovo je izvjesno da će osvojiti ovogodišnju duplu krunu.- Ja sam im govorio, igrajte i budite prvi u omladinskoj ligi i bićete nagrađeni pozivom u reprezentaciji. Prvenstvo je gotovo osvojeno i u polufinale Kupa su. Nažalost nijednog poziva nije bilo. Od kada je vodim ovu selekciju Sutjeske, selektor Miljanović se nije pojavio ni na jednoj utakmici. I pored velike nepravde koja nam je nanešena, iskreno navijamo za omladinski nacionalnu selekciju, želeći joj uspješan nastup u Engleskoj – zaključio je Drašković.
Ž.Šapurić
Tekst je preuzet sa: http://www.pobjeda.me/2012/05/22/sut...eprezentaciju/
Mislim da se u istoriji fubala nije desilo da klub saziva pres,zato sto mu igraci nisu pozvani u reprezentaciju.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Bruka zbog fudbalera Sutjeske stvarno...
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks