View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemanja Nikolic? OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG lol
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne svidja mi se ovaj trend trazenja igraca po drugim drzavama,kopanje po porijeklu...Ne samo kod nas,nego uopste u svijetu.Pozivaj ono sto imas i sto je stvarno tvoje pa uspjeh kakav bude...Hocu kad navijam, da navijam za momke koje znam i koje sam pratio i ranije.To je moje misljenje.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

To Brna nastavljaj tako pravi tim za 3 cnogorsku ligu!! Tuga i jad ? Nemanja Nikolic....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mogli bi sada Purovica pozvat umjesto Jovetica

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Lalevica

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Puno ime: Nemanja Nikolić
    Broj na dresu:
    Datum rodjenja: 01/01/1988
    Mesto rodjenja: Valjevo, Srbija
    Nacionalnost: Srbin
    Visina: 184 cm
    Srećan broj: 23
    Nadimak: Bin
    Omiljeno jelo: Sarma
    Omiljeno piće: Voda
    Ne jedem/ne pijem: Krompir i guste sokove
    U frižideru uvek imam: Hladna voda i Koka kola
    Omiljena boja: Plava
    Glumac/glumica: Robert de Niro, Vesna Trivalić
    Pevač/pevačica: Toše Proeski
    Omiljena pesma: Pratim te
    Omiljena knjiga: Da Vinčijev kod
    Omiljeni film: Kum 1, 2, 3
    Omiljeni crtani junak: Tom i Džeri
    Voleo bih da upoznam:
    Vozim : Reno
    U slobodno vreme:
    Omiljeni saigrač: Perović
    Protivnik:
    Imam strah od: Velike brzine
    Sanjam da: Uspešan fudbaler
    Omiljena životinja: Pas
    Kućni ljubimac:
    Najvažnija osoba : Cela porodica
    Fudbalska filozofija: Svaki rad se isplati
    Porodica:
    Od prve plate sam: Častio drugare i najbliže
    Omiljeni sport: Tenis
    Poruka navijačima: Vi ste nam najveći motiv
    U horoskopu sam:
    Zvezda je za mene: Najveći srpski brend

Nemanja Nikolić počeo je da trenira fudbal 1997. godine u FK Budućnost iz Valjeva. Sve do 2003. godine, nasupao je za petliće i pionire ovog kluba, kada je usledio poziv Crvene zvezde i kada priključen našim kadetima. Odgirao je za kadete dve sezone, kao i jednu za Omladince.
    Nikolić je nakon toga, poslat u Zlatibor Vodu na jednogodišnju pozajmicu, gde je igrao Srpsku ligu.
    Posle godinu dana provedenih u Subotici, dobio je poziv iz Crne Gore, tačnije od prvoligaša Grblja. Odigrao je čitavu sezonu na visokom nivou, kada je njegov tim završio na odličnom četvrtom mestu.

Nemanja je posle odličnih partija u dresu Grblja, dobio poziv od Mlade reprezentacije Crne Gore za koju je zabeležio dva nastupa, jedan u zvaničnoj i jedan u prijateljskoj utakmici.

:lolblue: :lolblue:

Ali ovaj intervju mi je najjači.
    Last edited by Vlado; 21-05-12 at 14:38.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vlada Jeknica u odbranu

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Boskovica da odigra X na poluwrijeme

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Dje smo ljudi na trening da protestujemo dje smo pitam ja vas.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bih od svih ovih momaka sto uzimaju nase drzevljanstvo najradije pozvao Ivicu Jovanovica. On je najbolji igrac lige, bez konkurencije, poslije odlaska Orahovca. Mada i Adrovic je zasluzio da mu se ukaze prilika, i u mladoj repki je, dok je igrao za Sutjesku, fenomenalno igrao i davao golove. fakin nemanja nikolic.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ako su vec imali u planu da postede Jovetu zbog povrede mislim da ga nisu trebali pozivati nego pruziti sansu nekom drugom...Npr. Adrovicu, Igumanovicu ili nekom ko zasluzuje sansu,a nije nastupao ranije.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

kolko god filipović nije imao rezultate bar je napravio bazu igrača koja se do sad skoro nije mijenjala, čak imao i nekih sjanih pokušaja da vrbuje nove igrače kao npr subotić. ovo sad mi potpuno čudno - nit se u prijateljskim isprobavaju novi igrači, a zovu se neki kao nikolić koji od utakmice koju je odigrao u A timu dok je još bio u cz nije, bar po meni, ničim zaslužio da opet bude pozvan. osim toga, vidim da sve ekipe igraju bar po 3 utakmice do početka kvalifikacija, neke i 4 a mi samo dvije. ne znam što je bio problem da se u zakazala neka utakmica i sa nekom od lošijih reprezentacija da se proba 5-6 novih - iz mlade, domaće lige nekih novih ko kujović.
    prvi put ne znam da li je bolje da dobijemo ili izgubimo utakmicu - nešto nisam siguran da smo trenutno na pravom putu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma dzabe momci mi odje raspravljamo , oni i sve da izgube utakmice do pocetka kvalifikacija trenera nece mijenjat , zivi bili pa vidjeli.

Ostace tu , izasrace se na ovu trenutnu generaciju , novu nece proizvest i to je to , vidim Mirka kako se oprashta od repke poslije ovoga ciklusa i Stevanu ako se bude igrali mozda ce igrat...s obzirom da ce mu saigrachi bit Nemanja Nikolic , V.Bozovic i slichna kompanija kojima puca q za reprezentaciju , igraju da bi sebi digli cijenu i bolje se prodali.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Ma dzabe momci mi odje raspravljamo , oni i sve da izgube utakmice do pocetka kvalifikacija trenera nece mijenjat , zivi bili pa vidjeli.
    Mislim da si skroz u pravu.Ajde da je Brnovic napravio uspjeh u barazu kao Di Mateo u LS,pa da mu se nema obraza uzeti posao,ali ovako ako zelimo neki rezultat u kvalifikacijama moramo imati ozbiljnijeg selektora,neko zvucnije ime sa iskustvom...Ovako ne vidim da se moze ista napraviti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a momci da malo podrzimo trenera, pa da vidimo kako ce krenuti sa rezultatima, sad kad nije prevelik pritisak i kad ima vremena da pripremi ekipu onako kako on hoce, pa da mu sudimo po rezultatima?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    a momci da malo podrzimo trenera, pa da vidimo kako ce krenuti sa rezultatima, sad kad nije prevelik pritisak i kad ima vremena da pripremi ekipu onako kako on hoce, pa da mu sudimo po rezultatima?
    Sam je sebi presudio u Pragu , dozivotna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Što se mene tiče, ne bi me srećnijeg bilo da se ispostavi da se tu rađa novi u Murinjo i da sam ja izio *****.

No ako je sudeći po ovome što smo do sad viđeli, mrka kapa od toga.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja isto mislim da nije fer da mu se sudi samo po toj utakmici. Evo ja prvi nijesam prezadovoljan onim sto je uradio do sad, al daj barem da sacekamo jos malo, mozda ispane i nesto dobro iz svega ovoga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedan Ancelotti je izgubio dobijeno prvenstvo, pa to ne znaci da je los trener. Od prvog dana mu se zvizdi, ne razmislja se racionalno i svima je on 100% sto nijesmo na evropskom. Nece niko da prizna da je ta Ceska kompletnija reprezentacija od nas, i da ima igrace na svim pozicijama. Mozda je moglo drugacije da se zavrsi, a mozda i ne. Ja cu uvijek davati podrsku svakom nasem treneru, i ne mogu da mu okrecem ledja nakon jednog poraza. Nije on kriv sto je doveden tu dje je, ako se nekom zvizdi, nek zvizdi savezu. Ako Brna zasluzi nek dobije otkaz, ali dajmo mu barem sansu da spremi ekipu onako kako on hoce.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja isto mislim da nije fer da mu se sudi samo po toj utakmici. Evo ja prvi nijesam prezadovoljan onim sto je uradio do sad, al daj barem da sacekamo jos malo, mozda ispane i nesto dobro iz svega ovoga.
    Ja lichno ne mogu nishta u zivotu da ochekujem od njega ako je choek uspio onako da se isprosipa u Pragu i unishti zajedno sa Dejom i smjenom Cicovom (da se ne vracemo na tu temu) shansu ove nam prosjechne reprezentacije koja je sastavljena od prosjechnih ali srchanih momaka , koji igraju po ruskim , poljskim , madjarskim , cvajti i ko zna kakvim drugim tresh ligama , vecina chak i ne igra trenutno za svoje klubove , neki bash ne zapinju i sa svim tim se napravila shansa da se podje na to EP i ostvari ogroman uspjeh u CG sportu i dodje struchnjak i odigra sa pola veznog igracha i 10 spiceva , protiv Cheshkih fizikalaca koji su ga naravno posrali i izveli 5 igracha na sredini , dje je jedan zaboravljeni Tomash Rosicki vrtio koliko je idje moga nashe momke i proigravao saigrache kako god je htio , dje bi svako normalni stavio flaster na choeka i zavrshio svu rabotu sa raspalim Chesima...To nije bilo neiskustvo , to je bilo samoubistvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedan Ancelotti je izgubio dobijeno prvenstvo, pa to ne znaci da je los trener. Od prvog dana mu se zvizdi, ne razmislja se racionalno i svima je on 100% sto nijesmo na evropskom. Nece niko da prizna da je ta Ceska kompletnija reprezentacija od nas, i da ima igrace na svim pozicijama. Mozda je moglo drugacije da se zavrsi, a mozda i ne. Ja cu uvijek davati podrsku svakom nasem treneru, i ne mogu da mu okrecem ledja nakon jednog poraza. Nije on kriv sto je doveden tu dje je, ako se nekom zvizdi, nek zvizdi savezu. Ako Brna zasluzi nek dobije otkaz, ali dajmo mu barem sansu da spremi ekipu onako kako on hoce.
    Vjerovatno ce je on sam sastavljat mozhda El prezidenteu bude dosadno , nikad se ne zna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Ja lichno ne mogu nishta u zivotu da ochekujem od njega ako je choek uspio onako da se isprosipa u Pragu i unishti zajedno sa Dejom i smjenom Cicovom (da se ne vracemo na tu temu) shansu ove nam prosjechne reprezentacije koja je sastavljena od prosjechnih ali srchanih momaka , koji igraju po ruskim , poljskim , madjarskim , cvajti i ko zna kakvim drugim tresh ligama , vecina chak i ne igra trenutno za svoje klubove , neki bash ne zapinju i sa svim tim se napravila shansa da se podje na to EP i ostvari ogroman uspjeh u CG sportu i dodje struchnjak i odigra sa pola veznog igracha i 10 spiceva , protiv Cheshkih fizikalaca koji su ga naravno posrali i izveli 5 igracha na sredini , dje je jedan zaboravljeni Tomash Rosicki vrtio koliko je idje moga nashe momke i proigravao saigrache kako god je htio , dje bi svako normalni stavio flaster na choeka i zavrshio svu rabotu sa raspalim Chesima...To nije bilo neiskustvo , to je bilo samoubistvo.

ja mislim da sa cicom ne bi ni stigli do baraza, al opet to je samo pretpostavka. Mene nervira sto se odje sve dozivljava kao debakl, i samo se ceka da se zvizdi po repki i deju, i ako ni meni svi njegovi potezi nijesu mili. Stalno ocekujemo da smo favoriti, svi smo bolji treneri, direktori, predsjednici. Pustite ljude da malo rade svoj posao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa i Cico izgubi od Albanije(2 puta), Makedonije i Norveske pa ga opet niste ovoliko pljuvali. Polako ljudi da vidimo sto ce biti, imamo 2 prijateljske do kvalifikacija a onda nas u septembru i oktobru ocekuju kljucni mecevi. Moze se i u toj utakmici protiv Letonije u avgustu probati neki novi igraci. Ja sam takodje nezadovoljan sa Brnovicem ali treba sacekati i kao sto rekoh nedje prije siguran sam da ce biti smijenjen ukoliko budemo imali lose rezultate.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja mislim da sa cicom ne bi ni stigli do baraza, al opet to je samo pretpostavka. Mene nervira sto se odje sve dozivljava kao debakl, i samo se ceka da se zvizdi po repki i deju, i ako ni meni svi njegovi potezi nijesu mili. Stalno ocekujemo da smo favoriti, svi smo bolji treneri, direktori, predsjednici. Pustite ljude da malo rade svoj posao.
    Koji posao? Ove kucne vizite , gledanje dal nam trener popije cashu vina ili dvije , jel zapalio cigaru , jel sprcnuo neshto , jel im to posa' bio?
    Te priche za malu djecu , pice i pjanchenje i Dejo sa njegovim tripovima samo neka su zdra'o.
    Ja njega poshtujem zbog njegove fudbalske karijere i vrhunskog fudbalera kakav je bio , pa chak eto i ovo shto je uvatio da se rva odje sa svakakvim seljacima kao predsjednik FSCG-a , ali ovo shto je napravio od reprezentacije pred barazh to mu nikad necu zaboravit i zbog toga je kod mene izgubio veliko postovanje kakvo sam imao prema njemu , ponasha se kao da mu je ovo privatno preduzece a ne fudbalski savez jedne zemlje , dje se smije chut samo njegova rijech i koja se obavezno mora poshtovat , retardirano kao i sve u ovu zemlju mrchenu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Pa i Cico izgubi od Albanije(2 puta), Makedonije i Norveske pa ga opet niste ovoliko pljuvali. Polako ljudi da vidimo sto ce biti, imamo 2 prijateljske do kvalifikacija a onda nas u septembru i oktobru ocekuju kljucni mecevi. Moze se i u toj utakmici protiv Letonije u avgustu probati neki novi igraci. Ja sam takodje nezadovoljan sa Brnovicem ali treba sacekati i kao sto rekoh nedje prije siguran sam da ce biti smijenjen ukoliko budemo imali lose rezultate.
    Cico je shtelovao tim i gubio prijateljske , ovaj mu je bio pomocnik i izgubio je BARAZ , nije izgubio prijateljske nego baraz, za prijateljske mi puca q bukvalno , one sluze za isprobavanje igracha i taktika i chuda a ne da se gleda pozitivan rezultat , svakako da je uvijek dobrodoshla pobjeda ali nije obavezna , dok u barazu znamo shto se deshava poslije dvomecha.

Ja mu prvi nishta ne bi zamjerio da je choek izveo normalnu taktiku bez kurcobecanja u Prag , onako kako mi jedino mozemo da igramo tvrdo na kontre neki klasicni 4-4-2 , uglavnom normalna taktika a ne onu smijuriju shto je napravio u prvom mechu protiv Cheha.
    Ali usrat onakvu shansu sa nekom dimosevi taktikom (koju je btw gledao sa klupe u Velsu kako nije uspjela i uprkos tome je ponovio, nije pazio na chasovima) je kriminal i jednostavno ne mogu niti zelim da ochekujem ishta vishe od njega.
    Last edited by Tz-ObeLiX; 21-05-12 at 23:44.

Page 1014 of 2255 FirstFirst ... 14514914964100410101011101210131014101510161017101810241064111415142014 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)