Frende, imas li slucajno overshit gauge?
Gledam sad, previse sranja ovdje.
Pa da, bile su oko toga velike rasprave u Venecueli. Ali je Cavez iscerao po svome.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Frende, imas li slucajno overshit gauge?
Gledam sad, previse sranja ovdje.
TAKUMI
Nemam, nisam onaj link zapamtio. Daj nadji ga zivotati i postavi sliku 3 puta.
Evo je:
Sad ce baba da se zali administraciji.
Da nije ovaj u kakvim pregovorima sa Ferrarijem?
http://totalf1.com/full_story/view/4...k_says_Petrov/
A pazi intervju:
http://totalf1.com/full_story/view/4..._Felipe_Massa/
TAKUMI
Petrov je obicna njunja, koja samo daje izjave kako nista nije ok, i uvijek se zali na nesto. Dok je bio u Renol prvo se zalio da ga tretiraju kao dijete, pa da ne inoviraju bolid, dok su testirali sad u Mugelo zalio se kako staza nije bezbjedna i td.... Njegove izjave vise ne citam.
A Massica...svaki intervju mu je isti. Nego, sad je ogroman pritisak na njemu sa SVIH strana, i ako je dobar u necemu jeste u tome da podnosi ovaj pritisak, jer uvijek djeluje smiren. To sam primijetio.
Pa ne smije da se zali ili da bude bezobrazan, zna da leti van, kao Prost 1992e.
TAKUMI
http://blog.gsmarena.com/rovio-prepa...eikki-webgame/
hahaha šta se radiJudging by Caterham's performance it will some kind of moped simulater where Heikki has to cling on as he's driven back to the pits after another DNF![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
GAZDA je bas optimistican pred Monaco, prvi put da ga vidim takvog ove sezone, obicno je umjeren na dosadasnjim najavama.
E sad, DRS-a nema, konfiguracija ne odgovara mnogo Benzu, a ima i 5 pozicija kazne, pa mi nije jasno bog cega. Ali rekao je da su svi u timu odradili hard work za ovu trku.
Ocekujem da se im super soft, koje cemo prvi put vidjet ove godine, trajat 3 kruga normalne, i 7 krugova *****ste voznje.
Ih ima da omunji Monako, ka sve dosad. Njemu je najbitnije da bude bolji od Rosberga, ako je bolji to mu je kao da je pobijedio.![]()
Sto radi Schumacher na trku Moto GP u Le Mans? Bolje mu je da se drzi dalje od motora.
Release Yourself
Ali kakva trka danas u Moto GP i kakav okršaj Stoner Rossi .... uživanje ... a djeluje da je majstor konačno ukrotio Ducati ali prekasno za bilo što ...
deuscroix
Novi otvori... za sta su samo oni znaju...
They can put milions of them, but they're still slow and rough.
TAKUMI
TAKUMI
Komentari su ti tako dubokoumni... zamalo da se zamislim.
Mislio sam da je on jedini NON-KAISER normalan.
TAKUMI
ponesi onda 3-4 para naocara ovima iz FIA-e :grief::grief:
koga god sad da dovedu u losh bolid, bez testiranja mimo onih pred samu trku, bi samo odvozio jos losije od Mase. Sjeti se samo kako su ga "dobro" mijenjali kad mu je ona spirala zavrsila u vugla
cuo sam da vec skupljaju pare da podnesu zalbe u Strazburu, Hagu i Opstinskom sudu u Rozajama, i da mu se umjesto kazne upise TROSTRUKA POBJEDA! :miserable::miserable:
cetvroznamenkasto zadovoljan!:cupcake:
eto vidis, i u mercedes ga mrze i u ferari ga mrze! Svi mu podmecu i oce da ga izbache iz tima, znaci da je nula coek! Evo i juce potvrda da oce da ga odjebu:
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2...-mercedes-fry/
kao fora "ako nastavi da vozi ovako ocajno, trebao bi sam da batali, ne da mu mi crtamo da je odsvirao svoje" :02.47-tranquillity:
dva boda, hoces da kazes da je to malo?a normalno da ga svi mrze, kad je najbolji i samo objasnjava. A najvise od svih ga mrzi Pirelli :redface:
3 nova ugovora da raznosi mlijeko po shvabiji i statuu u kinder jajce![]()
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks