View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Insua View Post
    Evo jedna Sci-Fi zelja.Oto Rehagel je sinoc ispao sa hertom iz bundes lige.

Jedan od rijetkih njegovih neuspjeha,mada mislim da ih nije od pocetka vodio.Inace,jedne godine je kajzerslautern uveo u prvu ligu,pa naredne osvojio bundes ligu.Sa Grckom je osvojio EURO.Vele nezasluzeno,a na otvaranju je dobio domacina Portugal,i u finalu isto.Covjek Sci-Fi pretvara u realnost.
    Siguran sam da ne bi uzeo neke pare,s obzirom da ima dosta godina.Ne pije,mozda uz rucak casu vina,pusi pola kutije cigara dnevno,redovno uzima tablete za pritisak.

Ovo cisto pisem,ako slucajno neki strucnjak iz fscg mozda svrati na forum...
    a don Fabio?

što će nam rehagel? zamisli da osvojimo neko prvenstvo ka grčka..

bolje da ostanu brna i duško, sa sve savom miloševićem u "stručnom" štabu..

FILE VRATIIIIIIIII SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE............

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bravo, bravo, ajmo malo naučne fantastike, što da ne? Bolje nego horor koji sad imamo na repertoaru

Kad smo već kod tih naučno fantastičnih želja, zar ne bi bio Kapelo logičnije i realnije rješenje?? Dobro zna što znači igrati u Podgorici i kakva je atmosfera, upoznat je sa kvalitetom igrača, naročito golmana Božovića a i dobar je (valjda) sa Savićevićem još iz doba velikog Milana. Bez posla je trenutno, napunio se para vala do sad da *ebe oca i neće mu to bit problem, a izazov mu je da neku malu reprezentaciju vine u visine

Ima dobrih *ičaka po Crnoj Gori, priroda nam je fenomenalna, voli naše vino priča se, a i žena mu nije ljubomorna, a izrazila je želju da dođe u Montenegro kojeg nije mogao da dobije u prethodnim kvalifikacijama.

A sad neka me neko uštine da se probudim ili da sanjam malo Brnu i Deja, sam ću se iz košmara probudit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da se vratimo u realnost. Procitah da ce Simon izgleda da napusti Blekburn, zainteresovan je kao Dinamo Zagreb za njega. Neka ide bilo dje samo da ima sto vecu minutazu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Da se vratimo u realnost. Procitah da ce Simon izgleda da napusti Blekburn, zainteresovan je kao Dinamo Zagreb za njega. Neka ide bilo dje samo da ima sto vecu minutazu.
    Koliko njemu furi promaja u glavu , ne bi me chudilo ni ovamo da ga ne zaigrava poslije prvih 5-6 utakmica...

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ne pratim domacu ligu, ali cujem i ovaj trener Sutjeske forsira mlade dosta, shto je pohvalno.

U svakom slucaju, Brano bi tim momcima bio autoritet, dobar je motivator a i solidno pravi igrace, posebno sredine i napada, a tu smo najvise u deficitu (sredina). Mislim da bi mlada reprezentacija sa Bojovicem, Kecojevicem, Bakicem, Janjusevicem, Djordjevicem, Shahmanom...i Branom kao trenerom bila tim za velike domete, i, shto je mnogo bitnije, odlican materijal za A selekciju.
    Ti si ladno spojio generaciju 1988 i 1995
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://sportal.rs/news.php?news=74324

Mislim da bi decko napravio gresku ukoliko je tacna ova vijest...

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    http://sportal.rs/news.php?news=74324

Mislim da bi decko napravio gresku ukoliko je tacna ova vijest...
    Ako je suditi po ovom dijelu "PSV iz Ajdnhovena, mogao bi da posle Luke Đorđevića ostane bez još jednog planiranog pojačanja.

Mladi crnogorski fudbaler je u poslednji čas odabrao Zenit iz Sankt Peterburga, a sličnu odluku bi mogao da donese i Marko Bakić
    ." vijest nema veze sa mozgom jer je Đorđevićev transfer odavno završen (preko pola godine).
    A što se tiče eventualne greške oko izbora kluba, nadam se da njegov menadžer zna što radi. To je menadžer Stevana Jovetića, inače. Ponovilo se, dabogda
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stevanov jes ali isto tako i tone drugih igracha koji se ne vide nidje

Odbiti PSV zbog Partizana ( i onda navedu ovu ludaci da PSV igra LE a Partizan LS , sve i da je izbori , PSV mu je bolji izbor 100x , nece poslije grupa LS napravit transfer ka' Savic to moze da bude siguran , no mu predstoji dobre 3 sezone jakog rada) je preglupo , PSV pravi i izgradjuje igrache , za Stevana se znalo da ce bit klasa i on je poshao ranije chini mi se.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Kao što sam već rekao. U samoj vijesti postoji glupost u vezi sa Đorđevićem, tako da mi se to poklapa sa logikom da je bolje igrat kvalifikacije za Champions League sa timom koji ima vrlo male šanse da prođe dalje nego sa sigurnim učesnikom Europa League a uz to o renomeu klubova je smiješno i raspravljat.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Moram da kažem ponešto vezano za Đorđevića i Zenit s obzirom da izuzetno pratim rusku ligu evo već dvije sezone.
    Nisam siguran da je Luka baš pronašo tim u kojem bi mogo da ima minutažu. Zenit je, naročito od kad ga je uzeo Spalletti, paklena mašina. Bili su u tijesnoj trci sa CSKA ali su ih pred kraj prvenstva oduvali. Što se ekipe tiče, tu jednostavno nema lošije pokrivenog mjesta. Ono što je očigledno je da Zenit i Spalletti ne daju šansu mlađim igračima, bar je ove sezone to bio rijedak slučaj. U ekipi od 27 igrača se nalaze samo 5 koji su mlađi od 26 godina. Od njih 5, jedino je napadač Kanunikov igrao ove sezone (10 mečeva), ostali - niti jednom.
    Za sad niko nije najavio odlazak iz Zenita, a samo pogledajte ta imena - Danny, Širokov, Zirjanov, Fajzulin, Semak, Denisov, Aršavin, Bistrov, Lazović, Buharov, Keržakov.
    Moram da priznam da me iznenadio potez Zenita da dovodi ovako mladog igrača. Njihova ekipa je među najstarijima u ligi, i to se svakako neće promijenit u sezoni u kojoj su obezbijedili direktan plasman u LŠ.
    Međutim, Rusi imaju omladisku ligu koja se igra paralelno sa ovom seniorskom. Iako se zove omladinska, to je praktično liga rezervi, i tu igraju i igrači sa preko 30 godina. Nešto nalik engleskoj ligi. Na primjer, Andrej Voronjin je odigrao poslednjih par kola za rezerve, tako da se tom prvenstvu i tim igračima posvećuje baš velika pažnja.
    Nesumnjivo je da će Luka naučit baš mnogo, jer je tim prepun vrhunskih igrača, ali se bojim da ga na tv nećemo gledat. Što je najbitnije za njega, sigurno će bit u formi zbog mečeva u ligi rezervi, a s druge strane vjerovatno će se obezbjedit finansijski za do kraja života.
    Last edited by Mad_dog_KO; 16-05-12 at 21:20.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Slažem se Mad dog. Gotovo je nemoguće da ćemo ga iduće godine gledati na TV-u, ali samo neka gura dobro u ligi rezervi i ne bi trebalo da bude zime za njega.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uh kakva imena...

Viltmots pozvao 26 „đavola(Fers)

Privremeni selektor Belgije Mark Vilmots pozvao je 26 fudbalera za prijateljske utakmice sa Crnom Gorom 25. maja u Briselu i Engleskom 2. juna u Londonu.
    Spisak nekadašnjeg napadača Šalkea i reprezentacije Belgije otrkiva zašto “crveni đavoli” nezvanično važe za najbolju reprezentaciju koja se nije plasirala na Evropsko prvenstvo, te zašto će Crna Gora narednog petka na stadionu “Kralj Boduen” u Briselu imati težak zadatak.

Svi pozvani fudbaleri su članovi renomiranih evropskih klubova poput Mančester sitija, Atletiko Madrida, Ajaksa, Evertona, Porta, Bolonje, Fulama, Lila, Čelzija, Zenita, PSV-a, Bajerna, Arsenala...
    Najveće zvijezde u timu su 26-godišnji defanzivac Mančester sitija Vinsent Kompani i supertalentovani vezista Lila Eden Azar.
    Na spisku su golmani Kurtoa (Atletiko Madrid), Žile (Bolonja) i Minjole (Sanderlend), defanzivci Aldervireld (Ajaks), Kompani (Mančester siti), Lamberts (Zenit), Odoi (Anderleht), Van Bujten (Bajern), Vermalen (Arsenal) i Vertongen (Ajaks), vezisti Šadli (Tvente), Defur (Porto), Dembele (Fulam), Felaini (Everton), Žile (Anderleht), Azar (Lil), Mertens (PSV), Naingolan (Kaljari), Simons (Nirnberg) i Vicel (Benfika), te napadači Benteke (Genk), De Kamargo (Menhengladbah), De Kule (Lokeren), Lukaku (Čelzi), Miraljas (Olimpijakos) i Fosen (Genk).

http://www.vijesti.me/sport/viltmots...a-clanak-74060

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kad ih oderemo pokazaće se koja je najbolja reprezentacija od onih sto se ne plasirase

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bojim se da ne primimo petardu lagano..
    1908.

Thanks Thanks Given 
    9,671
    Thanks Thanks Received 
    6,007
    Thanked in
    2,291 Posts

Ne bi bilo loše i da primimo... Da se otvore za kakvog selektora dobrog...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A onda će bit da su igrači umorni, kraj je sezona i to.

A ovi će belgijski naravno bit odmorni, jer ne igraju niđe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vitsel,Felaini,Hazard vezni red...blago nama
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opet se dize graja oko djordjevica i bakica. Djordjevic mimo lige poput Holandije nidje nece moci da igra. Evo zivi bili pa vidjeli kroz par godina. Majstor jeste, ali je velika kukavica na terenu, a i takve je konstitucije da ga svako u duelu raznosi. Ima strasnu brzinu i solidnu tehniku. Mozda i napravi osrednju karijeru, al od njega se previse ocekuje.

Sto se bakica tice, zavrsice poput Zarubice kojeg su najavljivali na sva vrata.

Nego eto, neka ih guraju, ali neki drugi momci ce biti nosioci reprezentacije uskoro. Obratite malo paznju na malog Stjepovica iz Sutjeske. Ubjedljivo najbolji bek lige.. 93 godisnte..
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    Opet se dize graja oko djordjevica i bakica. Djordjevic mimo lige poput Holandije nidje nece moci da igra. Evo zivi bili pa vidjeli kroz par godina. Majstor jeste, ali je velika kukavica na terenu, a i takve je konstitucije da ga svako u duelu raznosi. Ima strasnu brzinu i solidnu tehniku. Mozda i napravi osrednju karijeru, al od njega se previse ocekuje.

Sto se bakica tice, zavrsice poput Zarubice kojeg su najavljivali na sva vrata.

Nego eto, neka ih guraju, ali neki drugi momci ce biti nosioci reprezentacije uskoro. Obratite malo paznju na malog Stjepovica iz Sutjeske. Ubjedljivo najbolji bek lige.. 93 godisnte..
    Ja ne znam što očekuješ od momka koji još nema 18 godina? Da raznosi igrače oko sebe? Kakvu će karijeru napravit stvarno ne znam niti iko od nas, ali očigledno da su ovi iz Zenita prepoznali potencijal.

Što se tiče ovih iz Sutjeske, što misliš o Jovoviću?
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aj ja cu ti odg,kad vec procitah ovo.Mislim da od njega moze biti nesto,odigrao je odlicnu utakmicu sad protiv Mladosti,bio jedan od najboljih na terenu.treba mu malo jacine cini mi se,ali mislim da se mozemo nadati necemu vecem od vjecnog Sutjeskinog talenta...
    mada kao sto on rece,ovaj mali Stijepovic je nekako u sijenci,a decko je 93 godiste,svaku je vrlo dobar na lijevom beku,ne skrece puno paznje na sebe,skroman i tih cini mi se.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Djordjevic je veliki potencijal,al mislim da je prevelika stepenica iz mogrena u zenit,jer kad se preskoce stepenice desava se onda da te posalju na pozajmicu po izraelu i iranu u te "razvijene" fudbalske zemlje,cist primjer tome je petar grbic...

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    Aj ja cu ti odg,kad vec procitah ovo.Mislim da od njega moze biti nesto,odigrao je odlicnu utakmicu sad protiv Mladosti,bio jedan od najboljih na terenu.treba mu malo jacine cini mi se,ali mislim da se mozemo nadati necemu vecem od vjecnog Sutjeskinog talenta...
    mada kao sto on rece,ovaj mali Stijepovic je nekako u sijenci,a decko je 93 godiste,svaku je vrlo dobar na lijevom beku,ne skrece puno paznje na sebe,skroman i tih cini mi se.
    Hvala. Jovović mi je zapao za oko u Podgorici protiv Budućnosti. Na njegovu žalost, malo je igrao jer je napravio glupost dobivši dva banalna žuta, ali ono što sam vidio od njega mi se jako sviđelo.
    Interesantno je da je Miljenović za pripreme za elitnu rundu kvalifikacija na širi spisak U19 selekcije iz Sutjeske stavio samo Ćukovića, a nije npr Stijepovića ili Kosovića (Nemanju) koji su u odnosu na njega odigrali 5 puta više utakmica ove sezone. Nema ni Zorića iz Čelika od prijateljskih mečeva sa Italijom, a momak je pozivan i kod one nesreće od Vlaisavljevića. Čudan mi je malo taj odabir, ali vjerujem u Miljenovića i sigurno zna što radi kad forsira kostur ekipe koja je izborila ove kvalifikacije.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Ti si ladno spojio generaciju 1988 i 1995
    Mlada je Under 21, tako bjeshe? Znaci ovaj shto je 88 otpada ali zato ovi ostali svi mogu da upanu...
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Mlada je Under 21, tako bjeshe? Znaci ovaj shto je 88 otpada ali zato ovi ostali svi mogu da upanu...
    Kecojević i Bojović su iz prethodne generacije under 21 (1988 ), dok će ovi ostali moći da igraju i u narednom ciklusu Bakić i Šahman (1993), a Đorđević i Janjušević (1994) čak još dva ciklusa pored ovog koji se sad igra. U narednom ciklusu pravo igranja imaju i igrači 1992 generacije.
    Pogriješio sam, nijesi pomenuo nikog iz 1995 generacije
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Kecojević i Bojović su iz prethodne generacije under 21 (1988 ), dok će ovi ostali moći da igraju i u narednom ciklusu Bakić i Šahman (1993), a Đorđević i Janjušević (1994) čak još dva ciklusa pored ovog koji se sad igra. U narednom ciklusu pravo igranja imaju i igrači 1992 generacije.
    Pogriješio sam, nijesi pomenuo nikog iz 1995 generacije
    Aha, pretpostavljao sam da je Bojovic u pitanju, a mislio sam da je Kecojevic mladji... U svakom slucaju, superjaka omladinska, ako se Dushko makne, naravno. Ako ne, primace 5 od Azerbejdzana.
    Deserve's got nothing to do with it.

Page 1011 of 2251 FirstFirst ... 11511911961100110071008100910101011101210131014101510211061111115112011 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)