Sta se desilo? Rafa je vodio 5-2 u trecem setu kad sam se iskljucio?
napokon da ga verdasco dobije,a vala je zasluzio to prva pobjeda protiv nadala.koliko je samo puta izgubio a nije zasluziomilo mi je mnogo sto je izgubio
![]()
Mozhe da izgleda da je sore loser, ali Nadal je apsolutno u pravu. Ova podloga je katastrofa, kao da igraju na shljaci koja je poprskana vodom na temperaturi -5. Uzhas.
Deserve's got nothing to do with it.
Večeras Federer - Ferer i da je bilo koji drugi teniser osim Top 3 Ferer bi sigurno pobijedio ali očekujem da ga majstor odradi tako da mu trka ne može pomoć
ps: Ferer mi djeluje kao neki Gate-Man u ovom ATP karavanu i ko njega pobijedi ima velike šanse da bude u VRH![]()
deuscroix
Almagro hit more winners today than Nadal and Djokovic combined in the Wimbledon final.
Toliko o podlozi...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ne znam ljudi ewo ja gledam ovu plawu podlogu , i imam osjecja ko da gledam podlgu na US open, ko da je twrda podloga, al pricat da radi boje podloge ne igras dobro je preglupo .Sad ove godine niko vise ne oskace svako svakog moze dobiti mislim na top 4 ovi posle petog mjesta tesko kojeg od ova prva cetri .Evo je djokovic blizu gubitka velikih poena , a imajuci u vidu sto sve brani u drugom dijelu sezone vidjecemo .Nadam se da Rogg ovo osvaja i da dobije samopouzadnje za Roland Garooss
bravo Nole!
milo mi je sto je ispao, al ne od koga je ispao...najvece tele savremenog tenisa. smuci mi se kad pogledam atp listu i njega medju prvih deset.
nadam se da fedex osvaja ovo....
e Fedeks sad već blizu drugog mjesta. Sto se tice podloge cini mi se da je glavni problem klizanje a ne brzina. Takođe sve prepravke sto se desavaju tokom turnira sa dodavanjem jos jednog sloja sljake uticu da se igraci ne mogu naviknuti da valja!
Glupo mi je što je Djoković ispao zbog polufinala nego se tek sad vidi koliko je Federeru značio onakav prvi meč i uvod u turnir da izdominira ove ostale protivnike!!!Tipsarević ga je već dobijao ali večeras nema ni promil šanse dok će mu finale bit težak meč ko god da dodje![]()
deuscroix
Fedex drugi
Prekidi, nije problem u winnerima, nego u klizanju. Podloga je uzasno klizava.
plava sljaka veliki promasaj...steta zbog rafe i novaka da ispadnu onako...mada kada se bude igralo u rim na normalnu sljaku bice to druga prica...(da je raonic dobio fedexa onu noc mozda bi osvojio madrid![]()
bas mi je milo zbog federera...
nazalost nisam mogao da gledam mec, al po rezultatu mi je sve jasno.
mislim da ce i finale bit rutina.
kad se sjetim kako su ga pojedini "strucnjaci" bili odpisali, zaboravivsi da je covjek ponio nezvanicnu titulu najboljeg igraca tenisa u istoriji te igre.
ako nastavi ovako ni povratak na prvo mjesto do kraja godine nije nemoguc...
Raonić je već igrao šljaku u Barselonu prije ovog turnira i pobijedio Mareja a u polufinalu izgubio od Ferera a kad pominješ Federer-a on je za tvoju informaciju pobijedio Djokovića u vrhuncu forme na RG pa mu vratio za ono kad je on jurio Samprasa i rekord tako da oće bit druga priča u Rim neka ostane neizvjesno makar![]()
deuscroix
Prati li ko ovoga Federera,sto se desava te ga ovako lagano dobi prvi set?
fedex vodi drugi set 5:2, i ladno berdih stize na 5:5
Who let the dogs out
E ovo je kriminal,jos neka ga izgubi sad...
Dobro dobi Federer, samo mi je jos danas falilo da on izgubi.
Više sreće nego pameti. Berdych je bio odličan ali se izglupirao više nego Federer koji je takođe igrao dobro. Dva identična seta. Nevjerovatno. Sad bi valjalo zadržat to drugo mjesto do Roland Garrosa i izbjeć Rafu i Novaka prije polufinala, ali teško će to ići jer je šljaka u Madridu tradicionalno spora za razliku od ovog leda u Madridu. Napokon pobjeda ofanzivnog tenisa. Da mi je neko rekao da ću to doživjeti da gledam na šljaci, pa još plavoj teško da bih povjerovao![]()
Dick Laurent is dead!
Ova Ana je dobro smrsala od kad je zadnji put vidjehMnogo ljepse su joj noge sad...
zašto? Federeru je dosta polufinale da ostane drugi jer brani manje od 100 bodova. Koliko sam vidio u zrijebu do polufinala nema nikoga, Monfis ili Ferero, Tipsarević ili Vavrinka, laganicaInace kako je juce Berdih udarao drugi servis Federera ono je bilo sramotno, svaku lopticu u penjanju kao da nema nimalo spina, cudo, bas sam se iznervirao !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks