Page 271 of 863 FirstFirst ... 171221261267268269270271272273274275281321371771 ... LastLast
Results 6,751 to 6,775 of 21573

Thread: Serije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

tako sam i mislio.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

The walking dead je nevjerovatno retardirana serija, posle svake epizode si sve gluplji i gluplji... jes da sam milion puta to rekao, ali ne mogu da izdrzim da ne kazem, jer zasluzuje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    The walking dead je nevjerovatno retardirana serija, posle svake epizode si sve gluplji i gluplji... jes da sam milion puta to rekao, ali ne mogu da izdrzim da ne kazem, jer zasluzuje
    Ali kako kad ima ocjenu 8.7 na IMDB?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Word.

Sve sve, ali uspjeli su onakvu cicu kakva je Lauren Cohan da uchine da izgleda kao lik iz Puta za Ejvonli. :dlanlice:
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Ali kako kad ima ocjenu 8.7 na IMDB?
    500.000 glasova od 1. mrtvih ljudi
    2. kupljene licne karte
    Quote Originally Posted by my name is ...
    izvini oli mi rec kako da neciji post stavim u signature ?

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Bravo, svaka cast. Formiras misljenje putem IMDB-a. Znaju li ti majka i tata za to?

Evo sta meni konkretno smeta u seriji. Da ne bude da lupam, ili ne daj boze da se bacam IMDB ocjenama.

Likovi se ponasaju potpuno neprirodno i donose idiotske odluke koje su jedini izgovor za napredak onoga sto prolazi za radnju u ovoj seriji. Ne postoji gluplja zena na svijetu od Rickove zene ni gluplje dijete od njegovog sina. A i Rick je dosadna budaletina. A TO SU CENTRALNI LIKOVI U SERIJI. Skoro svi likovi su jednodimenzionalni i potpuno predvidivi (Daryl je jedini lik da jos uvijek valja). Shane je u pocetku bio interesantan ali je i on u drugom dijelu druge sezone postao potpuno predvidiv.

Pisci blage veze nemaju o tome kako se ljudi ponasaju u kriznim situacijama. I prije nego sto pokusas, nije vazno da li je kriza neki realan dogadjaj ili zombi apokalipsa. Ljudi su ljudi i svako ko je dva dobra filma o prezivljavanju pogledao bi trebalo da zna ponesto o tome. A tek profesionalni pisci! Svaki dijalog izmedju likova je toliko forsiran i glup kao da ga je pisao Tommy Wiesay pod temperaturom 39 sa 5 pijan i drogiran. Zaplet nema blage veze sa mozgom. Svi su zarazeni virusom, ali postaju zombiji ako ih zombi ujede cak i ako rana nije smrtonostna? Serija se bavi samo sa 2-3 lika. Sto ne bi bilo lose kad bi znali sta da rade sa njima. Pisci mora da su operisani od talenta kad ne mogu 3 lika da napisu da valja. Ostali samo tumaraju unaokolo taman kao zombiji, kao onaj jadni debil T-Bone koji je imao 1 prostu i jednu prosto-prosirenu recenicu cijelu sezonu. I naravno, moj omiljeni detalj - pumparica sa beskonacno municije i oruzje bez trzaja.

Ajde da su barem scene sa zombijima napete. Ali ne mogu da budu napete nikako kad su svi likovi tiliko glupi i dosadni da sve sto pizeljkujem je da zombi ujede onog Rickovog idiota i da ga Daryl pogodi strijelom kroz oko dok jos nije postao zombi. A onu Lori treba zivu zapalit. Bez najave. Samo da je poliju benzinom i da je zapale u sred epizode bez razloga, bez ikakve price. E to bi vec bio progres.
    vanja, imas li the avengers u 4k, ili barem 1080p, da ti je rodjo iz AmerikU poslao, ko onomad Ironmana?

serija je bazirana na jednoj od najboljih grafickih novela ikad, i... ma ne mogu, smorih se. Samo mi javi na PM za The Avengers :mrgreen:
    Quote Originally Posted by Voidgp View Post
    vouvouovuovuououovouo, nemoj Person of Interest da mi stavljas u isti kos sa ovim serijama
    jaka mi serija... kad vec pricamo o jednodimenzionalnim likovima...
    Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    500.000 glasova od 1. mrtvih ljudi
    2. kupljene licne karte
    hahahhahaha
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imdb ocjena kao argument. To je josh smijesnije od same serije.
    Mislim, to each his own, ali meni je Walking Dead jedna od loshijih popularnih serija koje sam gledao. Ne znam jel gore napisana ili odglumljena. Ne sjecam se serije u kojoj nijedan jedini lik nije makar zanimljiv, ako vec nije likeable.
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

imdb ocjena nije apsolutni pokazatelj, ali je vrjednija od misljenja jednog forumasa (ili 2 ili 5). Opet pitam: navedite mi neke odlicne serije sa ocajnim imdb ocjenama? Ja recimo ne podnosim Seranove, LZN, sve vampirske serije, sve medicinske serije (racunajuci i Hausa), latinoamericke i turske, al ipak ne dolazim odje da ih pljujem, tvrdeci da su objektivno loshe, jer se meni ne svidjaju.
    Sto se tice zanimljivih likova, ako niko, evo bar 1: http://www.imdb.com/name/nm0005342/
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa ko tvrdi da su objektivno loshe? Valjda ne treba svaki put da naglasavamo da je to nase subjektivno misljenje? Imdb je skup misljenja, kao sto je i forum. Subjektivnih misljenja. Ako bi popularnost uzimali kao pokazatelj kvaliteta, onda bi mogli da se povucemo i ostavimo ljubiteljima Ljovisne i Dzrzi Shora da preuzmu medije, socijalne mreze, internet uopste

Sto se tice zanimljivih likova, ako niko, evo bar 1
    Meh. Poor man's Sawyer.
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

ja i ti ne moramo da naglasavamo, ali ako neko odje dodje po savjet da li da gleda nesto, a onda mu se kao objektivno stanje stvari servira da serija boba ne valja, i da zasluzuje ocjenu izmedju 0 i 0.1, sta reci vise? Sto se Sawyera tice, to bi kao trebalo da znaci da LOST treba uzeti kao reper za nesto? Ako je treba uzeti kao reper, to je mozda prije svega kao los nacin da se serija zavrsi, jer je vecina ljudi dozivjela zadnju sezonu kao antiklimaks i ne bas sjajan nacin da se rasplete sve sto se kuvalo u prvih 4-5 sezona. Vecina serija nema neki sjajan kraj, ali od ekipe koja je rekla posle sezone 3 "potpisali smo za jos 3 sezone, jer sad tacno znamo sta zelimo da ispricamo, sta ce se desiti i kako ce se sve zavrsiti", stvarno sam ocekivao vise, a i vecina fanova vjerujem. Pored sve price, opet je ispalo zbrzano i vjestacki nakalemljeno. A taj luksuz potpisivanja za 3 sezone unaprijed ja ne pamtim da je jos neka serija imala...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne, Sawyera sam naveo kao prvog tough-guy cinicnog juznjaka u serijama koji mi je pao na pamet. Obicno volim takve likove, iako ih ima milion, ali ovaj u WD mi je, kao i citava serija, loshe napisan, usiljen, preglumljen.
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Mene samo zanima gdje sam to rekao da je moje misljenje o TWD objektivna cinjenica? Ne pijem niti se drogiram tako da sigurno nisam pod uticajem nekih supstanci to izjavio. A prilicno sam siguran i da nemam Alchajmerovu bolest.

To sto je serija bazirana na "jednoj od najboljih grafickih novela ikad" ne znaci da je serija dobra. Ja sam se potrudio da objasnim sta mi se ne svidja u seriji a tvoj argument je ocjena na IMDB i kvalitet originalnog materijala. Zar nije ironicno sto neko kome je nick verbalni_fajter ne moze da nadje bolji argument za svoj stav? Osjecam se kao da diskutujem sa setogodisnjakom.
    Last edited by VanjaTheMan; 13-05-12 at 14:22.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

ako sam ja sestogodisnjak, ti onda imas tLi godine

da pogledamo jos jednom sta si rekao:
    Valja samo prva epizoda prve sezone. Mada prva sezona nije ni toliko losa kad je uporedis sa drugom. Ne zna se koja epizoda druge sezone je gluplja. Jedini "zombie apocalypse" scenario u kojem navijam za zombije jer su svi likovi potpuno retardirani.
    sve puca od objektivnosti :roll: Kad neko odje pita valja li sta neka serija koja mene licno ne zanima, ili mi se ne svidja, a znam da je masu ljudi gleda, ja se ne pravim pametan, pa ulecem prije svih u roku od 10 sekundi da se pokakim na seriju...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    sve puca od objektivnosti :roll:
    Jesi li stvarno toliko glup ili se pravis? Kad sam rekao da je moje misljenje o TWD-u objektivno? Kako bi moglo da bude objektivno kad je moje?

da pogledamo jos jednom sta si rekao
    Cini mi se da ti gledanje ne ide bas najbolje.

Kad neko odje pita valja li sta neka serija koja mene licno ne zanima, ili mi se ne svidja, a znam da je masu ljudi gleda, ja se ne pravim pametan, pa ulecem prije svih u roku od 10 sekundi da se pokakim na seriju...
    Ne, ti ulijeces da branis cast serije rejtingom sa IMDB-a. Mozda je vrijeme da podjes na ljetovanje da se presaberes malo.

Mozes li ti da srocis nekih desetak recenica u kojima bi objasnio nama gresnicima zasto je TWD dobra serija? I kumim te kapicom nemoj da pominjes IMDB i originalni materijal.
    Last edited by VanjaTheMan; 13-05-12 at 18:57.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Mozes li ti da srocis nekih desetak recenica u kojima bi objasnio nama gresnicima zasto je TWD dobra serija? I kumim te kapicom nemoj da pominjes IMDB i originalni materijal.
    Iskreno, ovo i mene interesuje, samo sto razlog "jedna od najboljih grafickih novela" ili tako nesto, ne priznajem Prva sezona mi je kol'ko tol'ko bila uzbudljiva, bar prva polovina prve sezone, sve posle toga, blaga katastrofa... od zombijia koji se gegaju a opet su brži nego ljudi koji trče, sve do puški sa infiniti municijom, katastrofalnih dijaloga, glume, odluka koje se donose... bilo je tu jos mnogo mnogo gluposti, nego se treba sjetiti svega kad se svaki čas pojavljuje nova

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Meni the walking dead uopšte nije bila toliko loša, druga sezona je u početku bila bzv ali niste imali živaca da gledate do kraja pretpostavljam. Zato ja jedva čekam treću sezonu .

Skinuo sam touch, k a t a s t r o f a. Pročitao sam ovdje negdje da je dobra, odlgedao 4 epizode i ostalih 4 su mi u kompu ali stvarnooo nemam volje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Anyhoo, jel gledao iko Girls i Veep, nove HBO komedije? Veep mi se dosta vise svidja. I Girls su ok, iako sam samo 1 epizodu pogledao, ali nije mi bash nesto specijalno. Veep je super [serija o potpredsjednici US of A], preporucujem.
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Molio bih da oladi malo ova rasprava o TWD, da ne radi batina.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Pali li još nekog ona polovnjača iz prve epizode ? ili sam samo ja u pitanju
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    Anyhoo, jel gledao iko Girls i Veep, nove HBO komedije? Veep mi se dosta vise svidja. I Girls su ok, iako sam samo 1 epizodu pogledao, ali nije mi bash nesto specijalno. Veep je super [serija o potpredsjednici US of A], preporucujem.
    vala ako im je Vreme posvetilo 2 strane, posveticu im i ja par gigabajta http://vreme.com/cms/view.php?id=1051596
    zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    746
    Thanked in
    340 Posts

\\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Genijalno. Pa baš genijalno. Kako sam se napalio sad, sve je smiješno. U jun počinju, je li?
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Uh, jedva cekam.

Thanks Thanks Given 
    4,445
    Thanks Thanks Received 
    8,580
    Thanked in
    3,300 Posts

Odlicna 3. sezona Modern Family i 8. sezona The Office. Definitivno upadaju u top 5 komedija.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Odlicno finale sezone Person of Interest

Page 271 of 863 FirstFirst ... 171221261267268269270271272273274275281321371771 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)