The walking dead je nevjerovatno retardirana serija, posle svake epizode si sve gluplji i gluplji... jes da sam milion puta to rekao, ali ne mogu da izdrzim da ne kazem, jer zasluzuje![]()
tako sam i mislio.![]()
The walking dead je nevjerovatno retardirana serija, posle svake epizode si sve gluplji i gluplji... jes da sam milion puta to rekao, ali ne mogu da izdrzim da ne kazem, jer zasluzuje![]()
vanja, imas li the avengers u 4k, ili barem 1080p, da ti je rodjo iz AmerikU poslao, ko onomad Ironmana?
serija je bazirana na jednoj od najboljih grafickih novela ikad, i... ma ne mogu, smorih se. Samo mi javi na PM za The Avengers :mrgreen:
jaka mi serija... kad vec pricamo o jednodimenzionalnim likovima...
hahahhahaha![]()
(nečitko)
Imdb ocjena kao argument. To je josh smijesnije od same serije.
Mislim, to each his own, ali meni je Walking Dead jedna od loshijih popularnih serija koje sam gledao. Ne znam jel gore napisana ili odglumljena. Ne sjecam se serije u kojoj nijedan jedini lik nije makar zanimljiv, ako vec nije likeable.
Fire in the hole!
imdb ocjena nije apsolutni pokazatelj, ali je vrjednija od misljenja jednog forumasa (ili 2 ili 5). Opet pitam: navedite mi neke odlicne serije sa ocajnim imdb ocjenama? Ja recimo ne podnosim Seranove, LZN, sve vampirske serije, sve medicinske serije (racunajuci i Hausa), latinoamericke i turske, al ipak ne dolazim odje da ih pljujem, tvrdeci da su objektivno loshe, jer se meni ne svidjaju.
Sto se tice zanimljivih likova, ako niko, evo bar 1: http://www.imdb.com/name/nm0005342/
(nečitko)
Pa ko tvrdi da su objektivno loshe? Valjda ne treba svaki put da naglasavamo da je to nase subjektivno misljenje? Imdb je skup misljenja, kao sto je i forum. Subjektivnih misljenja. Ako bi popularnost uzimali kao pokazatelj kvaliteta, onda bi mogli da se povucemo i ostavimo ljubiteljima Ljovisne i Dzrzi Shora da preuzmu medije, socijalne mreze, internet uopste
Meh. Poor man's Sawyer.Sto se tice zanimljivih likova, ako niko, evo bar 1
Fire in the hole!
ja i ti ne moramo da naglasavamo, ali ako neko odje dodje po savjet da li da gleda nesto, a onda mu se kao objektivno stanje stvari servira da serija boba ne valja, i da zasluzuje ocjenu izmedju 0 i 0.1, sta reci vise? Sto se Sawyera tice, to bi kao trebalo da znaci da LOST treba uzeti kao reper za nesto? Ako je treba uzeti kao reper, to je mozda prije svega kao los nacin da se serija zavrsi, jer je vecina ljudi dozivjela zadnju sezonu kao antiklimaks i ne bas sjajan nacin da se rasplete sve sto se kuvalo u prvih 4-5 sezona. Vecina serija nema neki sjajan kraj, ali od ekipe koja je rekla posle sezone 3 "potpisali smo za jos 3 sezone, jer sad tacno znamo sta zelimo da ispricamo, sta ce se desiti i kako ce se sve zavrsiti", stvarno sam ocekivao vise, a i vecina fanova vjerujem. Pored sve price, opet je ispalo zbrzano i vjestacki nakalemljeno. A taj luksuz potpisivanja za 3 sezone unaprijed ja ne pamtim da je jos neka serija imala...
(nečitko)
Ne, Sawyera sam naveo kao prvog tough-guy cinicnog juznjaka u serijama koji mi je pao na pamet. Obicno volim takve likove, iako ih ima milion, ali ovaj u WD mi je, kao i citava serija, loshe napisan, usiljen, preglumljen.
Fire in the hole!
Mene samo zanima gdje sam to rekao da je moje misljenje o TWD objektivna cinjenica? Ne pijem niti se drogiram tako da sigurno nisam pod uticajem nekih supstanci to izjavio. A prilicno sam siguran i da nemam Alchajmerovu bolest.
To sto je serija bazirana na "jednoj od najboljih grafickih novela ikad" ne znaci da je serija dobra. Ja sam se potrudio da objasnim sta mi se ne svidja u seriji a tvoj argument je ocjena na IMDB i kvalitet originalnog materijala. Zar nije ironicno sto neko kome je nick verbalni_fajter ne moze da nadje bolji argument za svoj stav? Osjecam se kao da diskutujem sa setogodisnjakom.
Last edited by VanjaTheMan; 13-05-12 at 14:22.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
ako sam ja sestogodisnjak, ti onda imas tLi godine
da pogledamo jos jednom sta si rekao:
sve puca od objektivnosti :roll: Kad neko odje pita valja li sta neka serija koja mene licno ne zanima, ili mi se ne svidja, a znam da je masu ljudi gleda, ja se ne pravim pametan, pa ulecem prije svih u roku od 10 sekundi da se pokakim na seriju...Valja samo prva epizoda prve sezone. Mada prva sezona nije ni toliko losa kad je uporedis sa drugom. Ne zna se koja epizoda druge sezone je gluplja. Jedini "zombie apocalypse" scenario u kojem navijam za zombije jer su svi likovi potpuno retardirani.
(nečitko)
Jesi li stvarno toliko glup ili se pravis? Kad sam rekao da je moje misljenje o TWD-u objektivno? Kako bi moglo da bude objektivno kad je moje?
Cini mi se da ti gledanje ne ide bas najbolje.
Ne, ti ulijeces da branis cast serije rejtingom sa IMDB-a. Mozda je vrijeme da podjes na ljetovanje da se presaberes malo.
Mozes li ti da srocis nekih desetak recenica u kojima bi objasnio nama gresnicima zasto je TWD dobra serija? I kumim te kapicom nemoj da pominjes IMDB i originalni materijal.
Last edited by VanjaTheMan; 13-05-12 at 18:57.
Iskreno, ovo i mene interesuje, samo sto razlog "jedna od najboljih grafickih novela" ili tako nesto, ne priznajemPrva sezona mi je kol'ko tol'ko bila uzbudljiva, bar prva polovina prve sezone, sve posle toga, blaga katastrofa... od zombijia koji se gegaju a opet su brži nego ljudi koji trče, sve do puški sa infiniti municijom, katastrofalnih dijaloga, glume, odluka koje se donose... bilo je tu jos mnogo mnogo gluposti, nego se treba sjetiti svega kad se svaki čas pojavljuje nova
Meni the walking dead uopšte nije bila toliko loša, druga sezona je u početku bila bzv ali niste imali živaca da gledate do kraja pretpostavljam. Zato ja jedva čekam treću sezonu.
Skinuo sam touch, k a t a s t r o f a. Pročitao sam ovdje negdje da je dobra, odlgedao 4 epizode i ostalih 4 su mi u kompu ali stvarnooo nemam volje.
Anyhoo, jel gledao iko Girls i Veep, nove HBO komedije? Veep mi se dosta vise svidja. I Girls su ok, iako sam samo 1 epizodu pogledao, ali nije mi bash nesto specijalno. Veep je super [serija o potpredsjednici US of A], preporucujem.
Fire in the hole!
Molio bih da oladi malo ova rasprava o TWD, da ne radi batina.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Pali li još nekog ona polovnjača iz prve epizode ? ili sam samo ja u pitanju
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
vala ako im je Vreme posvetilo 2 strane, posveticu im i ja par gigabajta http://vreme.com/cms/view.php?id=1051596
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
\\OFL•GIC
Genijalno. Pa baš genijalno. Kako sam se napalio sad, sve je smiješno. U jun počinju, je li?
DICIOTTO
Uh, jedva cekam.
Odlicna 3. sezona Modern Family i 8. sezona The Office. Definitivno upadaju u top 5 komedija.
Odlicno finale sezone Person of Interest![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks