PROVJERI DA NIJE OVAJ http://www.imdb.com/title/tt0120604/
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Kao mali film sam nazivao MIROTVORCI. Glavna uloga bijelac, ex-cop. MISLIM da se zove Curtis(u filmu). Ubijaju mu prijatelja,boksera,crnac btw,i on krene u potragu za zlocincima. Nailazi na organizaciju koja trenira buduce PEACEMAKER-e radi zastite ljudi,a u stvari ih koriste samo radi svojih licnih kriminalnih interesa. On se infiltrira,i na taj nacin uspijeva da ih srusi. Ima jedna dobra scena,gdje on polaze kao zadnji test za Miritvorca,i treba da dodje do kraja tepiha gdje ga ceka nagrada,a sa obe strane su likovi koje mora da bije,inace pada test.
Zadnja scena filma je,policija vec dosla,hapsi zlocince(medju kojima je i jedna plavusa,glavna u organizaciji), a on prica sa svojom bivsom partnerkom iz policije. Na kraj kazu jedno drugom:Partner
... Bas stariji film,prije 1999.
Last edited by SpellStealer; 22-02-12 at 21:18.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Trazim jedan film koji sam gledao jednom kao klinac. Sci-fi je u pitanju sa primjesama horora, vjerovatno iz perioda 50-70tih. Kao radnja se desava na nekoj planeti, nalazi se neka istrazivacka baza sa ljudima i onda javljaju kako im se priblizava neki NLO sa sjeverozapada (to sam dobro zapamtio). Zatvaraju neka ogromna debela metalna vrata, medjutim ona pocinju spolja da se tope vjerovatno od nekog kao lasera ili slicno. I tu je frka, panika.
Ima li ko ideju ?
Mislim da sam nasao! Pogresno sam upamtio da se radi o NLO, u pitanju je nevidljivo cudoviste. I ne priblizava se sa sjeverozapada vec sa jugozapada. Vjerovatno sam ima samo 4-5 godina kad sam gleda.
http://www.imdb.com/title/tt0049223/
Last edited by autodijagnostika; 25-02-12 at 09:51.
trazim film stari u kome se radnja odvija izmedju ragbista, ćelavaca i nekih uličnih bandi kao mali sam ga gledao na rtcg, ne mogu da se sjetim imena, ali se sjecam raznih tuča po ulicama i na ragbi terenu... Zna li neko ime?
tutti quanti cantano e bevono per te!
Stariji film, medicinska sestra se zaposljava u bolnici, i otkriva niz ubistava koja se tu desavaju, u podrumu bolnice. Zna li neko?
Da nije Koma sa Ženevjev Bižu?
Mene interesuje film koji sam gledala možda 1993. godine. Čini mi se da se zvao Međunarodna konferencija ili Mirovna konferencija. Ne sjećam se na kom je jeziku bio.
Film govori o ljubavi između mladića i djevojke, koje su roditelji, članovi različitih delegacija doveli na tu konferenciju. Radnja je u 19. vijeku, a taj momak je dijete crnogorskog predstavnika. Film nema srećan kraj, ali prilikom odjavne špice prikazuje glumačku ekipu kako se grle, ljube... Na Imdb ništa nisam našla.
Vec ste vise puta do sad zamoljeni da ne trazite (i ne postavljate) linkove za skidanje filmova (domacih pogotovo). Ubuduce ce pirati bivat kaznjavani, i bice im zao.
I am the one who locks.
Zaboravio sam naziv filma. Kraj drugog svijetskog rata, njemacki zatvorenici putuju duboko u majku Rusiju, i jedan njemacki oficir bjezi. Za njim traga jedan ruski - recimo da je dektektiv, i "hvata" ga na mostu koja prestavlja granicu.
\\OFL•GIC
Neđe sam davno gledao zadnjih petnaestak minuta jednog filma u kome glavni lik svakih pet minuta preskače iz jednog života u drugi i svaki mu se čini normalnim. U jednom je zatvorenik, u jednom je sa nekom ženom... Na kraju se ispostavlja da je živ samo njegov mozak (izvađen iz glave, nije čovjek na aparatima) koji je prikačen na neke elektrode tako da se dosta njegovih sjećanja razvija u posebne živote. Toliko sam i sam bio skapirao. Mislio sam da se film zove Paralelni svjetovi, ali to je neki glupi SF film koji nema veze sa ovim; onda sam mislio da se zove Paralelni univerzumi, ali na imdb viđeh da je to neki film iz 2010. i nije mi sinopsis poznat bio. A i baš sam ga davno gledao, tako da ne mislim da je mogao da bude iz 2010.
Da nije nekome poznato o kojem se filmu radi?
slicna prica je bila kao jedna od epizoda serije Raya Bradburya, pa provjeri da nije to
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Ray_Bradbury_Theater
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
film koji sam gledao prije nekolike godine, ali ne odgledah kraj..
film je o ljudima koji imaju vise srece od ostalih. pri pocetku prikazuju sobu u kojoj je vise osoba, puste neku zivotinjicu da leti i onaj kome sleti na
glavu odnosi pofinu nagradu.. u drugom iskusavanju srece svi imaju poveze na oci i trce kroz sumu zavezanih ruku...
ako ko zna kako se zove film unaprijed hvala![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
ovo je bilo bas brzo
hvala puno
Daleko koliko te noge nose!
Inace je po istinitom dogadjaju. Covjek je dosao kuci 60tih godina, tek ....
To je film koji je "must have" u kolekciji....
Last edited by Knut; 28-05-12 at 08:09.
Mislim da je francuski ili italijanski film... Radnja je u primorskom mjestu, tj u nekom hotelu ili većoj kući u šumi iznad plaže... Kroz maglu se sjećam otprilike da je bio neki mlađi bračni par i da se ovaj prika tamo smuvao sa jednom od gošći... Šetnjice po terasi u bade mantilu, toplesu i sl... Radnja je smještena otprilike u 80im...
Last edited by MeDo_JE; 08-06-12 at 19:37.
#fakenews
Da probam jos jednom sa ovim filmom sto ga se ne mogu sjetit bez zveka...
Radnja se deshava u nekom italijanskom odmaralistu , familija drzi hotel, posao im ne ide neshto dobro, dolaze im rodjaci iz Francuske chini mi se, da ostaju za dz u hotel, josh kilo nekih sprdachina, nekakve zajebancije, zena sa psom, ne znam dal psa slucajno ubiju pa babi podvale drugog, uglavnom neki simpa opushteno film kao komedija... tu nekih zadnjih 10-15 godina, mislim da nije stariji.
Ne znam gdje da pitam ovo, pa nek bude ovdje, jer je rijec o seriji.
Nasa serija, emitovana mozda prije 10-15 godina, nicega se ne sjecam sem da je bio neki bogatas invalid i da mu valjda je pobjegao pas, i da je pas dosao u neko naselje gdje ga je cuvala jedna zena, cak ga je i busem nedje vodila, a njen komsija se stalno ljutio i prigovarao, cini mi se da komsiju glumi Dusan Pocek (tj onaj sijedi lik sto radi u firmi Gavrilovica u Porodicnom blagu).. ali i to mozda.
Uglavnom, kopka me sad ime serije, ne planiram da je gledam.. pa ako neko zna..
Last edited by chloe; 12-07-12 at 20:47.
Sa druge strane straha su sve najbolje stvari u životu.
evo ti lista sve dje je glumio pocek pa probaj tako
http://www.imdb.com/name/nm0687836/
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Bolji zivot, Eva Ras je ta komsinica.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Mislim da se ovaj film davao nekoliko puta na RTCG i nikad nijesam stigao da ga odgledam... Uglavnom, radnja se odvija za vrijeme Drugog svjetskog rata, mladi njemački oficir dolazi u neko selo u Francuskoj, i onda ga smjeste u kuću kod neke mlade cure koja živi sa ocem/đedom, i ta cura se naravno zaljubi u njega... Nešto sam romantičan ovih dana, pa dako se ko sjeti...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks