mislio sam da se sprdas...
strašan film![]()
mislio sam da se sprdas...
Ako neko ima torrent...
Tu es mon héro!
Film dje onaj kosarkas postaje vukodlak srednjoskolac ovo onoka mladji sam obozava film a nzm kako se zove
![]()
treba mi pomoc, ne mogu da se sjetim imena... 2 ili 3 kultna filma su u pitanju a jednom od njih je 'wolf' u imenu ako se dobro sjecam. gotski trileri/horori (vukodlaci, vukovi...) ali ne sra*a poput Underground-a i sl. stari oko 7, 8 godina, mozda i vise.
Da li je neko gledao, (neposredno posle novogodisnjih praznika) na nekoj od lokalnih televizija, Rumunski film koji raspravlja da li se desila revolucija u Rumuniji 1989. godine. Film je citavo vrijeme sniman u TV studiu sa par aktera ... voditelj i dva aktera "revolucije"....????
Ako neko zna kako se zove film ili ga ima na pozajmicu/kopiranje ...
Last edited by Interpol; 19-01-12 at 15:01.
e ovako...
Film se zove nesto kao "hladni vjetrovi" ili slicno. Americki , star mozda 3-4-5 godina...
Dvoje su krenuli nekom precicom po snijegu, sletjeli su sa puta, jedno je tesko povrijedjeno, drugo je ok, smrz je totalni, pada snijeg, putem niko ne ide, nema signala za mobilni, sablasni radio pusta neku pjesmu koja kad krene krecu uzaci, obilazi ih i policajac koji je odavno mrtav tj njegov duh. Ja sam se isprepadao solidno kad sam ga gledao na tv jos ranije i pogledao bih ga opet al nema trika da se sjetim kako se zove...
zvuci zanimljivo![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
http://www.imdb.com/title/tt0809407/ lako ti ga je skinut, ako se ne snađeš narezujem ti ga, samo javi.
Treba mi ime filma, italijansko/francuski film chini mi se, neko odmaralishte drzhi ova familija, neko turisticko mjesto, plaze, more, hotel, pa im dolaze ovi gosti iz Francuske okle li, pricha oko te 2-3 familije i nekih turista, lagani neki film...
Ne rekoh vam puno, ali dako se nadje neko da zna.
Jedini kultni serijal sa vukodlacima za koji znam je The Howling. mada je stariji od 6-7 godina
Last edited by Rakun; 09-02-12 at 00:46.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Možda Wolf sa Nicholsonom iz 94., ili Wolfman iz 2010. sa Del Torom i Hopkinsom, a možda i An American Werewolf in London iz 81. i An American Werewolf in Paris iz 97. Mada teško da bi se bilo koji od njih mogao nazvati kultnim. Možda Wolf Man ali iz 1941. sa Lonom Chaneyem Jr. (ovaj novi je rimejk ovog filma).
A vjerovatno je neki ono manji budzet tv film i te zajebancije, moguce josh da je sin od jedne familije doveo tu ovoga svog gej partnera, nekoj babi shto li su pazili neko pasche ili tako neshto, ovima iz Francuske okle li vec su valjda bili rekli da ne dolaze zbog teske finansijske situacije, a ovi ipak dodjoshe pa kako da im naplate, uvrijedishe se, ne znam ni ja bez tebe
Ne mogu se sjetit nekih normalnih stvari bez zveka...a simpatichan filmic bjeshe.
Gledao sam prije par godina film o nekom starijem covjeku koji zivi na selu u Engleskoj. Kao II svjetski rat, bombardovanje Londona, vlast salje djecu po selima da ih spasu od bombardovanja i nekog djecaka proslijede ovom starom liku.. On prvo nesto ga nije podnosio pa ga zavolio sta li.. Znali li neko naziv tog filma?
ne ne, nista nalik ovome.
nije.
nas'o sam jedan od ta 2, 3: Brotherhood of the Wolf (2001). dakle nesto slicno ovome...
Odličan film ali tu nema vukodlaka.
Možda je jedan od filmova koje tražiš Full Eclipse(1993).
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
trazim crnogorski film lol
Radi se o valjda posljednjem filmu ili tv drami TV Titograd iz osamdeset i neke. Tip je bio u zatvoru zato sto nije spijao guzonjinog sina i film krece se njegovim izlaskom napolje
Last edited by Arion; 21-02-12 at 23:05.
Nada poda me separar da amor de deux
Trazim film (vjerovatno njemackog govornog podrucja) dje u jednoj prostoriji nekoliko njemackih oficira raspravlja o "jevrejskom problemu".. Predlagan je na predloge daaavno ali ga sad ne mogu nac ...
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks