Mogli bi počistit ove oglase đe prodaju karte za rukomet. Ljudi su čekali i izvisili za kartu koja je besplatno davana a oni po 10komada prodaju za 40e po komadu.
Hoću li micat' onu sliku zbog koje 'odležah' 7 mjeseci?
Mogli bi počistit ove oglase đe prodaju karte za rukomet. Ljudi su čekali i izvisili za kartu koja je besplatno davana a oni po 10komada prodaju za 40e po komadu.
Trudimo se......stvarno nije fer....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Sto se desava sa forumom? Bas koci...
I meni sad cu vidim....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Code:http://www.youtube.com/watch?v=Eks9yq4tfXQ![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Ja mislim da je ovo moje jedini nacin. (neka me neko ispravi ako grijesim)
A rezultat dobijas obicnom [code] komandom. Imas je cak i kad pises poruku (advanced mode) kad kliknes na tarabu, prije php ikonice.
Do Not Disturb.
Zao mi je ....mislim da smo sa kodom koji obradjuje youtube klipove obradili sve moguce varijante da bi se vidjeli kako se vide.....
Goro, ol mi rec, sto ti reputacija stoji na 15, a ja sam ti davao prvi reputacije, s namjerom da vidim oce li se povecati, zasto si disable-ovao to?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Zato sto nije normalno da pise reputacija covjeku koji moze da stavi koji god hoce broj. U svakom slucaju bi bilo komentara je li ili nije ako ti je interesantno mogu da ti na PM posaljem pravi broj.
Sa cime se ti sve bavis.....
A bavim se, sto znam, prckam nesto privatno s nekim strancima, ima posla uglavnom, to mi je glavna preokupacija...
A necu ja broj pointsa, nego da ti power stoji,a svi mi znamo da ti nisi takav pa sad nesto da izmisljas brojeve i stavljas, niko nije rekao da bi ti to radio, odma se branis od nas forumasa, nismo svi mi neotesani gadovi, koji oce nesto da podmetnu, ovo ono
I nisam zidar, ali eto
Svo zlo ovoga foruma lezi u opciji "reputacija". Kad administracija to pokapira CDM ce opet biti s' andjelima a do tada...
Mogu da ti kazem da je tvoj broj u mnogome veci. A radije i dalje ne bih....pokazivao mogu da kazem i da sam samo jednom dobio negativne poene djavo je ponio kakva je....sada sam se slatko ismijao.....nijesam to nikada gledao...
I meni su se nadavali negativnija, nadju se coce uvrijedjeni nekim mojim izjavama, pa udri po disapprove, zamisli.
A kad cete ugasit reputracije stvarno? I postoji li neki limit koliko neko moze da ima max power?
I nisam zidar, ali eto
Znaci aposlutno je svacije pravo da to ugasi ako vam se ne svidja u profil i KLIK i nema.
Lagano.....probaj ...opusta...
je li sat na ovaj forum malo naprijed? ili to ja opet kasnim sa vremenom...
Jes koji minut.. Al' i moj vazda zuri pa mi to taman dodje![]()
Do Not Disturb.
Settings,
General Settings,
$trekiraj opciju Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default
cheers,
B
RSS feed na fudbalu je postavljen u poseban PDF da ne bi smetao onima koji zele da pisu o prvenstvu. ON ce ostati aktivan sve dok ne zatvorim taj cijeli PDF. Kome smeta neka ne cita. Zato je i izdvojen.
Zelim samo da vam najavim mnogo tjesniju vezu izmedju foruma i portala sa postavljanjem RSS fedova na raznim PDFovima.
Molim vas da se naviknete na to da vas necemo konsultovati na temu kako cemo da vodimo forum i kako ce forum da izgleda.
To vam otprilike dodje kao novine, kada vam se ne svidjaju onda ih ne kupite. Zao mi je sto moram ovako da odgovaram jer mi nije u prirodi takvo ponasanje ali vidim da neki daju sebi slobodu koju ne mogu imati dok sam ja administrator. Kada neko drugi kupi ovaj forum sa njim cete moci da dogovorite da ga vi vodite kako vama odgovara.
Mislim da sam vam odgovorio na pitanja.
I samo zbog komentara Mad_dog_KO koji sam obrisao. JA vrlo pazim kao i svi moderatori i admini na to kako se ponasamo i vrlo pratimo to sto misle svi oni koji dolaze ovamo. Upravo je zato ovaj forum najveci u ovoj regiji i sto god neko mislio postojeci staff vrlo dobro radi svoj posao. A vrlo smo svjesni da je forum ovdje zbog ljudi ne zbog nas nekoliko. Ili nekih drugih nekoliko.
Last edited by Goran69; 16-05-12 at 21:45.
Ok Gorane, mogu li onda da zamolim da se euro fantasy tema prebaci iz tog podforuma ili bar stavi kao sticky da je ne bi tražili po moru vijesti... Takođe mogao bi i zaključati taj dio, pa da izlaze samo vijesti sa fedova... I ako je moguće kako srediti duple teme...
Ne mora sve odmah, al bi valjalo da se poradi na tome kad budeš imao vremena... Ne priča niko od nas ođe jer ne volimo admine i sl, već procentualno najviše vremena provedenog na forumu smo u tom dijelu, pa je logično da smo malo bolje upoznati sa stanjem od onih koji tamo rijetko zalaze...
#fakenews
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks