hahahahha goPro means do it like a pro!
nemam komentara...stvarno.
Originally Posted by my name is ...
hahahahha goPro means do it like a pro!
sto mislite o ovoj spravici
http://www.hahnel.ie/index.cfm?page=...s&id=65&pId=65
PS: oce li ko onaj blic?
Last edited by mihael; 03-05-12 at 17:01.
Zna se za sta je GoPro i ko to koristi..
--------------------------
Do Not Disturb.
Trile, uzmi ako imas para 7d ili 60d, a ako nemas uzmi 600d. Objektive vazda od mene mozes da iznajmljujes![]()
prvi put cujem za to...svakako, isti djavo![]()
Originally Posted by my name is ...
Pardon me, ne znam da se na goPro recimo moze stavit objektiv 50mm 1.4 WOW koja glupost. Go pro je za, 'kacit ga na kacigu,motor,volan,bla bla. To je fenomenalna spravica za 'sportise' avanturista i tu klijentelu. Momak nije to trazio.
.addiction
kupio bih neki Canonov SLR, filmas, bilo kakav samo da je kompatibilan sa EF staklima. Ako ima neko neki takav aparat da mu kupi prasinu, javite mi u p.m.![]()
POKLANJAM casopise vezane za fotografiju.
U pitanju su makar 6 brojeva Srbijanskog 'REFOTO'-a i nekih 4-5 brojeva Hrvatskog 'FOTO MAG'-a.
Inace su casopisi iz 2005/2006 ali oni koji zele nesto da nauce nece mariti za godinu jer ce naci dovoljno korisnih informacija, testova odredjenih aparata i objektiva, reportaza itd.
Ukoliko neko trazi konkretno test/ocjenu odredjenog objektiva ili aparata moze da napise pa cu ja da prelistam i potrazim, nije mi tesko.
Do Not Disturb.
Uzimam ja Fidel![]()
Da neće ko da se menja nikon-m42 adapter za neki filmas...bilo kakav rus ili sl. samo da je ispravan.
http://nebojsacelebic.b0x.me/
Ja ponavljam oglas od prije:
Prodajem punjač za Canon 400D + dvije originalne baterije za isti aparat, jedna malo korištena, samo da mi ne bi sve to sjedjelo kući, po cijeni od smiješnih 25 eura za sve!
Ovo prodajem jer mi je ranije crkao CMOS senzor na Canon-u.
Meni lezi jedan Canon A-1, sa jednom manom, koji bih zelio da zamijenim za nesto para. Fotkacu ga detaljno ovih dana.
\\OFL•GIC
da nema koz iz PG da bi posudio bateriju za D90 ili moze od D300 D80 jer su iste valjda,na 5 dana?
Je li ko koristio ovakav ili slican difuzer?
![]()
Iskljucenje mozga samo osta.
podsjeca na sholju![]()
Nisam ja koristio ali sam gledao mnoge koji jesu. Ako se ne varam, ima i Veri cak nesto slicno..
U svakom slucaju, dobro se izgleda pokazao..
Do Not Disturb.
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks