Ne bih zelio da koristim fd staklo na eos sitem. Mozda eventualno 85mm f1.2L![]()
ja sam prije par godina trgovao fd mount za canon eos. . . oko 30ak eura kosta samo adapted.
i to na rugift.comtrebalo im je 2 mjeseca da mi dostave
![]()
Stone the crow
Ne bih zelio da koristim fd staklo na eos sitem. Mozda eventualno 85mm f1.2L![]()
\\OFL•GIC
Prodajem punjač za Canon 400D i dvije originalne baterije, polovne.
Razlog prodaje je što mi je prije crkao senzor na aparatu a baterije i punjač ostali...
![]()
24-35mm L?
\\OFL•GIC
Sigma EF SG 530 SUPER u odlicnom stanju. Nije mnogo koristen jer pored njega imam jos dva blica.
http://www.digitalslrphoto.com/DSLR_...er_review.html
u fotodiskont cijena mu je 225e
prodajem ga za 150e..nije fiksno
Nikon D90, uz GGS optical screen protector,baterija,punjac za bateriju,Remote control za bezicno okidanje,i torba. Nova cijena 450 eur.
.addiction
i dajem u ponudu d90 sa 18-200vr-om,busterom i dvije bat.cijenu dogovaramo u pm,nije preko 900![]()
Mijenjam canon 7d sa sigmom 30mm 1,4 sve u perfektnom stanju za odlicno ocuvan 5d2
http://www.ebay.com/itm/Canon-FD-100...item231c336984
Sta mislite oce li skotici cijena na 200$?
\\OFL•GIC
Cijene najviše skaču u poslednjih par sati, zatim par minuta, i na kraju u zadnjih par sekundi... Zavisi koliko je ljudi zainteresovano... Mislim da će završiti negdje u rangu 150-200 dolara...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Pretpostavio sam da ce biti tako. I pored toga, ako bude 200$ to je i dalje jeftino. Cijene 100mm f2.8 se krecu oko 150-200$. Vidjecu sutra vece situaciju, procijenit da li je pametna kupovina.
\\OFL•GIC
malo me brine gornji lijevi dio stakla - jesu li ogrebotine na njemu ili su fleke, ili je do aparata kojim je snimljeno. . .
srecna trgovina i ako uzmes, cuven je objektiv po kvalitetu definitivno.
Stone the crow
Manual focus? Odlicno mi je to za zezanje, ali iskreno, nevidjeno smara...
Originally Posted by Nk-001
Gore sam napisao da mi nije poenta da koristim fd staklo na eos tijelo, vec trazim neki srednji zum za filmasa, kojeg mi je Incognito izdejstvovo iz inostranstva i iljadu mu zahvalnica dugujem. Jos se neckam dal da uzmem jedan all araunder ili stotku.
\\OFL•GIC
Ja citam samo po zadnja 3 posta... Prastaj...
Originally Posted by Nk-001
ako nekoga zanima, prodajem nikon AF-S 18-105 mm 3.5-5.6G ED, cijena 150 eura... i nikon AF-S 35mm 1.8G, cijena 130 eura... castio sam sebe sa d700 pa su mi ovi objektivi suvisni...
Last edited by goalkeeper; 02-05-12 at 10:58.
mjerkam 550d...ili cak 600d cisto zbog lcd-a koji se izvlaci i rotira (jer pretezno aparat koristim za snimanje).
Do sad sam samo gledao fotodiskont.rs i svidja mi se komplet EOS 600D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II ( sa stabilizacijom ) + SD 16GB CLASS 10 HD VIDEO + LP-E8 + dSLR Digicase torba #2390L + LCD Zaštita za EOS 550D + UV 0 58mm = 735 eura
Ima li nedje boljih opcija/ponuda/akcija itd, ili mozda neko odavde da ga prodaje?
napomena : ovo mi je prvi dslr![]()
Originally Posted by my name is ...
Dje si ga uzeo?
Isto dje i ti planiras, u fotodiskont preko Stosica...
ipak cu nekako zavrsit onaj iz bgd (fotodiskont, stosicev je fotoizbor) .. razlika je preko 100 eura
hvala u svakom slucaju
btw, koju memorijsku imas i koliko moze da snima full hd video? jer vidjeh da ne moze 'sporija' kartica preko 10 sekundi klipove da pravi![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks