View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

ima li nas 30.000 navijaca ? da skupimo po 10e , to je 300 000 i poklonimo savezu da dovede nekakvoga trenera. neka dodaju jos toliko i u trgovinu

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Kakvih crnih 30 000 navijača, nisam siguran da nas ima toliko mentalno zdravih u Crnoj Gori, a ne...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da je ovaj volkov ipak pun pogodak, kad se zanemari nacin na koji je stigao. ne moze milan jovanovic jos dugo, plus ne igra ni u klubu, a zaisto ne mogu ni bozovic ni pejovic. mislim da ako se volkov dobro pokaze u naredna 2-3 meca, da pejovic i bozovic nece nikad vise biti pozvani. i da cemo se polako po lijevoj strani oslanjati na volkova i balica..
    promasaj je po meni to sto vesovic nije pozvan da odigra mjesto sava ovu utakmicu.
    po meni pod hitno treba ubacit njega bakica i djordjevica,ako ko misli na buducnost fudbala.. ovu dvojicu drzat na klupu i pustat ih da se kale u manje bitnim mecevima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Prije bih rekao da je ovo autogol za našu reprezentaciju nego pogodak. Pa sve da je najbolji na planeti na način koji je došao je sraman pa još uvijek priča kao kad ga već ne zove njegova Srbija onda daj što daš,nemam riječi za Brnja i ostale koji su ovo uradili,sram neka ih bude.
    Bojkot!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Prije bih rekao da je ovo autogol za našu reprezentaciju nego pogodak. Pa sve da je najbolji na planeti na način koji je došao je sraman pa još uvijek priča kao kad ga već ne zove njegova Srbija onda daj što daš,nemam riječi za Brnja i ostale koji su ovo uradili,sram neka ih bude.
    Bojkot!
    a cus bojkot, a ne no bidon...sad cemo a reprezentaciju bojkotovat radi selektora...vazi..ja od utakmice do utakmice gledam po you tube-u snimke utakmica, i zivim za sljedecu, i sad cu kao neku da propustim...kako ne
    ako dje treba da se reaguje, to je mlada reprezentacija, i za to sam i ja bio..
    ja ne bih kao neki volio da nas belgija napuni 5-0 jer je to nenormalno. sto ako mi njih nakantamo, i na startu kvalifikacija uzmemo 10 bodova,sto onda? ocete li jos bojkotovat

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,667
    Thanked in
    1,043 Posts

Mogućnost za takav scenario je 0.001%
    Istu ste priču bačali i kad su Cica poćerali pa se usrasmo u ekipu,igru itd.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by Da$a View Post
    a cus bojkot, a ne no bidon...sad cemo a reprezentaciju bojkotovat radi selektora...vazi..ja od utakmice do utakmice gledam po you tube-u snimke utakmica, i zivim za sljedecu, i sad cu kao neku da propustim...kako ne
    ja ne bih kao neki volio da nas belgija napuni 5-0 jer je to nenormalno. sto ako mi njih nakantamo, i na startu kvalifikacija uzmemo 10 bodova,sto onda? ocete li jos bojkotovat
    oćemo, sve dok bagra ne ode iz saveza
    Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    nemoguce je da dobar covjek ne vjeruje u Boga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Da$a View Post
    Oću ja,sve dok ne sklone ovoga "vola"..i ostale..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

`srecom` stadion nam ne prima 50000, pa se vas izostanak nece primijetit. obicno se do sad trazila karta vise, pa vjerujem da ce tako i u buduce biti.
    zivi bili pa vidjeli!

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,667
    Thanked in
    1,043 Posts

A da čuš, tražila dok je selekcija dobro igrala i onda kad dolaze Englezi,Italijani. Sjeti se Filipovića i kako je bio pun stadion.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ma to će da bude navalica samo da ne fali karata..zar ti stvarno misliš da samo ja tako mislim?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma to će da bude navalica samo da ne fali karata..zar ti stvarno misliš da samo ja tako mislim?
    nisam ni ja za njega. i ja bi volio boljeg ali necu moju reprezentaciju bojkotovat sigurno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a samo da dodam, ne puni stadion engleska, nego rezultati, tako da ako krene dobro, ti tvoji istomisljenici, ce se predomislit

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,667
    Thanked in
    1,043 Posts

Samo suludno optimističan čovjek može vjerovat da će dobro krenut i da je Brnović novi Gvardiola ili sličan talenat trenerski. Ka što rekoh, i posle Kranjčara je bilo treba pružit podršku pa završismo u aut. Brnović se ne pita sa timom,Savićević to sam sastavlja.
    A najbolja stvar je u tome što će u toku kvaifikacija počet da zove nove igrače. Umjesto da sad proba i uvježbava on se oslanja na igrače čije su karijere pred krajem i od kojih većina nije u formi. Poraz od Belgije bi sa te strane bila dobra opomena,dako se neko mrdne. Al ni to mi nije vjerovatno, Vlaisavljević godinama daje otužna opravdanja i sve je super.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ja ne mogu bojkotovat reprezentaciju pa sve da ce 11 volkova igrati za nju, sto se njega tice po meni nije promasaj mada kao sto sam prije rekao moglo je i bez te sapunice. jedino mi je krivo (blaga rijec) sto nije zvao neke mladje sto igraju a ove sto nisu ni na klupi da odmori malo. to mu ne mogu oprostiti nikako.
    a sta da se nadas i da bude poraz kad se dusko drzi godinama tu dje jeste , a da mjenjamo savez smjesna prica.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sacekajte ljudi mozda ovaj volkov i bude fino odigrao,nije on toliko los igrac kao sto vi pricate,meni je samo krivo sto jedan stranac zauzima mjesto nekog naseg,al vjerovatno nemaju u planu nekog naseg da bi mogao sad trenutno da odigra na lijevog beka,jer stvarno onog bozovica je tuga gledati po onoj lijevoj strani jer ja ne vidim na osnovu cega on igra za reprezentaciju...
    Onda za Djordjevica i Bakica,ne osporavam da su veliki talenti,mislim da je glupost reci da se oni pozovu za A selekciju,previse ih dizete,polako neka se pokazu za B pa bice vremena,uvijek treba ic stepenicu po stepenicu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne bojkot ljudi,niti bih volio da izgubimo 5-0 ali znamo svi da ovo ne vodi nicemu dobrom.
    Nemojte da se lazemo.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

pa ne vodi nicemu dobrom ali ne smjenjuje se to tako lako, pa pogledajte srbiju sa onakvim igracima dje ih je predsjednik doveo. ako cemo realno nas kvalitet je trece mjesto i to da se bijemo nogom u dupe. pa sem vucinica jovetica i base koji to nas igrac odskace kvalitetom?? savic jos nije u tom rangu, nije vise ni u rezerve a svi znamo kako je znao kiksati za city, ostali su rezerve ili na tribinama poljske, madjarske i slicnih liga.
    malo smo poletjeli previse i jedino sto nas vadi to je timski duh. pa svi pljujete damjanovica i drincica a obojica su plakali kad smo izgubili od ceha. meni to dovoljno govori sa koliko ljubavi igraju za ovaj grb.
    jedino sto zamjeram brmovicu to je nepozivanje vesovica i kasalice a za onog iz turske odakle znamo da ga nije zvao a ovaj odbio. ima tu vise stvari negosto mi mislimo , nije to tako aj zovni ga i on dolazi. pa sam on se nudio i srbiji i bosni i nama, pa veci je on placenik od volkova koji je odmah pristao za nas pa ga izpretiskali od kluba do saveza , prijetili i sl.
    Last edited by lepetanac; 12-05-12 at 13:51.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

Na svakom ćošku u CG treba da se vidi plakat, pritisak na savez! Moramo micat ovu bagru
    Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    nemoguce je da dobar covjek ne vjeruje u Boga.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Trenutno stanje ni malo ne uliva povjerenje - imamo selektora početnika sa krajnje čudnim taktičkim zamislima (neke nerealne ofanzivne varijante), koji iako je svjestan (valjda) da nam je većina igrača već u zrelim godinama ne poziva nove mlade igrače (ako ne ove iz domaće lige onda bar vešovića, kajevića...), ne pokušava se boriti za igrače kao kujović, kasalica i sl da bar debituju,kako bi se osigurali za neki kasniji period ( mada ni sad ne bi bili na odmet da su tu). kad se tome dodaju i uglavnom loše sezone gotovo svih igrača koji su na spisku teško da se možemo nadati dobrom razultatu protiv vjerovatno najperspektivnije evropske reprezentacije - kompani,vermalen, azar, felaini, vitsel, kurtoa, vertongen,defur, lukaku...
    pošto do početka ovog ciklusa za SP sigurno neće bit njegove smjene, ostaje da se nadamo da će igači naći klubove u kojima će igrat standardnije, a on "posložiti kockice" i počet kvalifikacije bar slično prošlom selektoru... mislim da bojkot, prozivanja i slično nisu dobra rješenja jer samo još dodatno mogu narušiti stanje u reprezentaciji.
    za duška već nema nikakve nade, ako se misli dobro novoj, za sad talentovanoj generaciji 92 i mlađi (mugoša, radunović, kaluđerović, bakić, đorđević, kosović, boljević...)jesen ne smije dočekat kao selektor mlade

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Ne bojkot ljudi,niti bih volio da izgubimo 5-0 ali znamo svi da ovo ne vodi nicemu dobrom.
    Nemojte da se lazemo.
    ovo su vise razocarani komentari nego bojkotovanje isl.
    nije ni meni banja gledat da nas neko krka, ali je realna opasnost da nas u kval pometu sa ovim trenerom. aj da vidimo sto ce bit u belgiju i kako ce to da izgleda ne terenu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam za bojkot i sigurno necu bojkotovati reprezentaciju, jer kao sto rece neko jedva cekam svaku narednu utakmicu. Ni meni se ne svidja kako Brnovic vodi reprezentaciju niti citava ova sapunica oko Volkova ali sigurno necu zbog toga bojkovati te momke koji maksimalno rade kako bi se nasa reprezentacija plasirala na neko veliko takmicenje. U slucaju slabih rezultata Brnovic ce sigurno biti smijenjen u to sam siguran jer Dejo ne smije dozvoliti da nam se reprezentacija u kvalifikacijama bori za 4-5 mjesto.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bojkot!
    Montenegrino, razumijem da si bijesan na Brnovica i Savez, vjeruj mi, i ja sam. Ali precerujesh. Na kraju krajeva, nije jedini porijeklom iz druge drzave koji ce igrati(igra) u nashoj selekciji.

A iskreno, valjda ga treba vishe cijeniti jer je covjek ispricao istinu od pocetka do kraja. I o pritiscima, i zashto igra za CG.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    U slucaju slabih rezultata Brnovic ce sigurno biti smijenjen u to sam siguran jer Dejo ne smije dozvoliti da nam se reprezentacija u kvalifikacijama bori za 4-5 mjesto.
    Evo je dozvolio sebi da nam usere baraz i EP , tako da ne vidim shto je problem ako se budemo borili u ove kvalifikacije od 3 do 5 mjesta?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sa bojkotom se ne moze nista napravit, nego na stadion pa pjesme, parole...

Page 1008 of 2251 FirstFirst ... 850890895899810041005100610071008100910101011101210181058110815082008 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)