Lose lomljenje. Lomiti lose.
Lose lomljenje. Lomiti lose.
Last edited by Jakuza; 10-05-12 at 18:22.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
"Breaking Bad" je termin koji označava iznenadni sukob s autoritetima, konvencijama i standardima. Kod nas bi se reklo "Manitanje".![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Prohujalo sa vihorom... Ili
Zaneo ih vetar (bukvalno jedan od zvanicnih prevoda)
Last edited by verbalni_fajter; 10-05-12 at 21:03.
(nečitko)
da skratimo diskusiju, cita'te:
http://www.urbandictionary.com/defin...rm=Break%20bad
i nazad na temu: Magic City 4+![]()
(nečitko)
i sto bi?ko dobi na breaking bad?
1993-2020
American Horror Story. Baš mi se dopada serija.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
odgledah 11 epizoda Person of Interest. nEje losa ali me skripta nervira. nerijetko konverzacija izgleda glupavo a i predvidljivi su pomalo. imao sam jos nesto da kazem no zaboravih...
Pogledah prvu epizodu Californication-a i jedva sam docekao kraj, bas mi je bila dosadna...Nastavlja li se u istom stilu ili ce bit bolje?
Upravo sam zavrsio sa Entourage-om pa mi mozda i zbog toga ovo djeluje gore nego sto jeste...
Meni su obje bile uzasno dosadne, s tim sto mi je Entourage ipak grdji.
Nego, Community dobio josh jednu, doduse skracenu sezonu! Yay!
I Good Wife definitivno dobila josh jednu sezonu. Ova treca se pred kraj dramaticno popravila.
Fire in the hole!
zavrsen fringe s4sreca pa nije kraj serije, jer bi ove zadnje 2 epizode bile blijede za jedno series finale...
(nečitko)
valja li sto ova 'walking dead'?
Valja samo prva epizoda prve sezone. Mada prva sezona nije ni toliko losa kad je uporedis sa drugom. Ne zna se koja epizoda druge sezone je gluplja. Jedini "zombie apocalypse" scenario u kojem navijam za zombije jer su svi likovi potpuno retardirani.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
obozavam kad neko svoj subjektivni stav namece ostalima kao cinjenicu
http://www.imdb.com/title/tt1520211/
ocjena 8.7![]()
(nečitko)
ne nego je mjerilo kad dodje neko i kaze "valja samo prva epizoda, ostale su njesra", jer se njemu ne svidjaUostalom, navedi jednu odlicnu seriju, a da na imdb-u ima ocjenu ispod... aj neka bude 6?
(nečitko)
kako moze bit misljenje vecine, kad je ocjena 8.7? :mrgreen: No, nevermind, ako cu se ubjedjivat sa bilo kim... Ako vam je dno, nemojte je ni gledat, ja ne gledam serije koje su meni dno
PS "vecina" se odje odusevljava sa serijama tipa Touch, Person of interest, Lud, zbunjen, normalan i sl
PPS Otkazan Awake![]()
(nečitko)
Bravo, svaka cast. Formiras misljenje putem IMDB-a. Znaju li ti majka i tata za to?
Evo sta meni konkretno smeta u seriji. Da ne bude da lupam, ili ne daj boze da se bacam IMDB ocjenama.
Likovi se ponasaju potpuno neprirodno i donose idiotske odluke koje su jedini izgovor za napredak onoga sto prolazi za radnju u ovoj seriji. Ne postoji gluplja zena na svijetu od Rickove zene ni gluplje dijete od njegovog sina. A i Rick je dosadna budaletina. A TO SU CENTRALNI LIKOVI U SERIJI. Skoro svi likovi su jednodimenzionalni i potpuno predvidivi (Daryl je jedini lik da jos uvijek valja). Shane je u pocetku bio interesantan ali je i on u drugom dijelu druge sezone postao potpuno predvidiv.
Pisci blage veze nemaju o tome kako se ljudi ponasaju u kriznim situacijama. I prije nego sto pokusas, nije vazno da li je kriza neki realan dogadjaj ili zombi apokalipsa. Ljudi su ljudi i svako ko je dva dobra filma o prezivljavanju pogledao bi trebalo da zna ponesto o tome. A tek profesionalni pisci! Svaki dijalog izmedju likova je toliko forsiran i glup kao da ga je pisao Tommy Wiesay pod temperaturom 39 sa 5 pijan i drogiran. Zaplet nema blage veze sa mozgom. Svi su zarazeni virusom, ali postaju zombiji ako ih zombi ujede cak i ako rana nije smrtonostna? Serija se bavi samo sa 2-3 lika. Sto ne bi bilo lose kad bi znali sta da rade sa njima. Pisci mora da su operisani od talenta kad ne mogu 3 lika da napisu da valja. Ostali samo tumaraju unaokolo taman kao zombiji, kao onaj jadni debil T-Bone koji je imao 1 prostu i jednu prosto-prosirenu recenicu cijelu sezonu. I naravno, moj omiljeni detalj - pumparica sa beskonacno municije i oruzje bez trzaja.
Ajde da su barem scene sa zombijima napete. Ali ne mogu da budu napete nikako kad su svi likovi tiliko glupi i dosadni da sve sto pizeljkujem je da zombi ujede onog Rickovog idiota i da ga Daryl pogodi strijelom kroz oko dok jos nije postao zombi. A onu Lori treba zivu zapalit. Bez najave. Samo da je poliju benzinom i da je zapale u sred epizode bez razloga, bez ikakve price. E to bi vec bio progres.
Last edited by VanjaTheMan; 13-05-12 at 00:37.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks