Pogodih danasnje teniske meceve i odigram sa malo vecim parama i sitno takodje nesto,i na 10 tiketa me baci Tipsarevic H1 za 550e. brukaa.
Pogodih danasnje teniske meceve i odigram sa malo vecim parama i sitno takodje nesto,i na 10 tiketa me baci Tipsarevic H1 za 550e. brukaa.
Kako je vristala cijela kladionica nocas.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
http://www.rezultati.com/utakmica/hr...talji-utakmice
2 - kvota 4.00
But if you never try, you'll never know..
juce me veoma raspolozeni golman Madrida stuko na tikete.. sta da se radi.
da vidimo danas:
hertha 1 (1,90) - procitah da Dusseldorfu neigraju dva veoma bitna igraca, prvi je iskusni napadac i najbolji strjelac ekipe Sasa Rusler koji je odigrao 34 utakmice ove sezone i postigao je 16 golova uz 11 asistencija.Dok je drugi Maximilian Beister koji neigra zbog zutih kartona ,on je ove sezone odigrao 33 utakmice postigao je 11 golova uz 13 asistencija. Tu je jos i prednost domaceg terena, tako da bi ovo trebalo da uleti kec.
ac oulu 2 (1,70) - gosti su zapoceli sezonu nesto bolje od domacih koji iz 2 utakmice imaju 2 poraza uz 6 primljenih i 1 dat gol. dok gosti imaju nerjesenu i poraz uz svega 2 primljena i jedan dati gol. sudeci po ovom kolko tolko boljem pocetku sezone gostiju tipujem na dvojku, a i vidim da kvota na keca raste a na dva pada (juce bila 1,95). prosle godine Oulu je pobjedio u gostima.
Valur 3+ (1,55) - odje se pominje neki prelaz 2-1, mada cisto sumnjam, ali nije nemoguce takva kombinacija sve u svemu, jer obije ekipe su sezonu zapocele pobjedom, Valur je na 3 mjestu a Selfoss na 1. meni je odje najsigurnije na golove igrat, iako je kvota malecna. Svaki duel do sada ove dvije ekipe je zavrsio sa tri ili vise golova, i nevidim razloga da tako nebude i danas.
----------------------------------
edit: malmo 1 (1,80) - ovo nadjoh vezano za ovu utakmicu: Malmo je sto se tice finansija najmocnija ekipa u Svedskoj i njihovi igrac su najskuplji prema transfermarket-u.
Tako da i prema strucnjacima bili prvi favoriti pred pocetak ove sezone. Za sada to nisu opravdali i trenutno je Elfsborg daleko ispred njih. Ali tek je osam kola iz nas i u Malmu jos vjeruju da mogu nakon jedne godine pauze ponovo biti sampioni. A njihov problem su definitivno igre na strani gdje imaju skroman skor 1 1 2. Tradicionalno su dobar domacin, a tako je i ove sezone (3 1 0) i samo jedan primljeni gol.
Helsingborg dosta losiji nego lani i odbrana titule je samo pusta želja. Blijeda i neefikasna igra (samo 7 golova u 8 meceva) je ono sto ih "krasi". Danas ce biti i dosta oslabljeni, posebno u defanzivi. Atta(DF 5/0), C Andersson(DF 6/0) , Baffo(DF 3/2) i Krafth(DF 3/0) propustaju ovaj mec, tako da ce stopersko mjesto morati popuniti mladi 17-ogodisnji finski stoper Uronen i pitanje je kako ce izlaziti na kraj sa odlicnim napadacima protivnika kakvi su Ranégie i Daniel Larsson.Osim navedeneih defanzivaca gostima ce nedostajati i veznjak Gashi (8/0).
edit2: stjarnan 3+ (1,50) - na utakmicama izmedju ove dvije ekipe tradicionalno pada dosta golova, pa da se proba i danas 3+ iako je kvota "skromna". takodje moze da se proba i kec odje (1,65), domaci su na posljednje tri utakmice na svom terenu pobjedili, s tim sto su prosle sezone pobjedili u oba meca.
Last edited by Shadow'91; 10-05-12 at 22:04.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Herta 1
Lyon ppX
Genk gg
Den boch gg
Malmo 1
Anderlecht 2
Twente 2
Kv. 84.79
Sent from my SPORET NA DRVA
Sahtjor 1i4+ 1.90 - ovo vidjoh u rio(sporting) maloprije, poklon...
edit: 23 suta, 3 gola, nista, steta.
Last edited by mr.bobby; 10-05-12 at 18:45.
Denver-Lejkersi 2 (2.10 kvota)
obavezno.
glupa herta ... no comment
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Herta za 135 evra. Od subote svaki dan samo jedna me izbaca. Milan, Okser, Herta... Na nervno cu otici.
Tu es mon héro!
Kakav dan!
Ovako bih ga opsiao:
![]()
Nisam neki expert za kosarku ali moj drug kao kosarkaski sudija tipuje na pobjedu CSKA protiv PAO-a danas i ja mu vjerujem. Kvota je 1.5
Spremi pjesmu, pa uzmi gusle.
onaj osjecaj kad saznas da je vlado bozovic postigao autogol u 90om,i mene rapid izbaci za pare..vlado,znas sta ti zelim..
niko nista za danas
ja stavig besiktasa gg pp
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Jos placem zbog Herte glibave.
Tu es mon héro!
bari-bresha 2 kvota preko 3
edit:
lustenau 1
levski 1
sedan 1
monako 1
cordoba d2+
wexfor-fin 2/1
Last edited by dr dn; 11-05-12 at 16:10.
Ima li dobrovoljaca da mi u inbox detaljno objasne,kako da otvorim nalog i dje,za online kladjenje
Izvadio sam VISU electron u Prvu banku.
Hvala unaprijed![]()
besiktas 3+ (1,80)
bromm. 3+ (1,80)
reims 2 (1,75)
----------------
andra 2 (2,00)
gais 2 (1,95)
sedan 1 (1,55)
20:00 Vannes-FC Rouen 1 (2,05) 9/10
Amiens-Reims 2
Bastia-Nantes 3+
Besiktas-Trabzonspor pp1
Stevenage-Sheff Utd GG
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks