Problem ce rijesiti auto lakirer u subotu u Bar,sad sam sve dogovorila,rekla sto ste mi rekli,tako da slikacu kako je ispalo...hvala vam svima puno i od sad jelkica stoji gdje i treba,u prodavnicu![]()
ma neka joj neko stavi foliju preko.mat ili nesto.
f6
Problem ce rijesiti auto lakirer u subotu u Bar,sad sam sve dogovorila,rekla sto ste mi rekli,tako da slikacu kako je ispalo...hvala vam svima puno i od sad jelkica stoji gdje i treba,u prodavnicu![]()
Dok sam radio s CASE MODINGOM! I te kako se ljushtila ona iz spreja i nisam bas bio zadovoljan!!!
I to sam sve iz sprejeva radio po PSu! i prajmer i sloj boje i sloj bezbojnog laka. Jednostavno - to nije to![]()
Sto moze bit kad ocu da ga presaltam u trecu pa nece ono fino da upane, znaci ne cuje se nista kad ga presaltam i to ali nece ono lijepo da upane, nego moram ono bas fino da namjestim mjenjac da bi ga presaltao u trecu? U pitanju je auto Renault Laguna 2003 dizel.
Lose ulje u getriebe.
Kupi novo ulje, 75 90 pa ces da vidis.
TAKUMI
Aha, znaci da uzmem to ulje 75 90. Jer to je samo problem kad ga u trecu ubacam, ostale brzine normalno.
Pa tu je nesto drugo problem ali novo ulje, ovo, pozeljno bi bilo Valvoline Syn Power ce ti poboljsat to.
TAKUMI
Ajd da pitam ponovo....
Postoji li nova 6 serija BMW sa 4 vrata?
Vidjeh na šlepu prije neki dan, (mora da su ih vraćali sa sajma nautike u BD i TV) pošto je bio i novi X3 na prikolici.
Ovaj crni BMW je imao 4-oro vrata, ali je imao zadnji dio kao kod kupe auta...ako znate na što mislim...od pozadi mi je ličio na 6-cu, pa zato i pitam...
E bas ti fala....
Postoji samo nisam sigoran je li jos pocela u prodaju
http://www.theblogismine.com/wp-cont...picture-01.jpg
Nema baš u potpunosti veze sa kolima.. Gdje u PG ima dobar farbar i koliko bi odprilike koštalo da mi se ofarba jedan ram od bicikla? Mislim da ga ja izšmirglam, samo njegova farba i ruke.
Treba mi jedan savjet od onih koji mi mogu pomoc. Izgrebana mi je malo plastika u unutrasnjost auta, i interesuje me postoji li neka krema ili sprej sa kojim bih prekrio te ogrebotine, i gdje ima da se kupi?
Daj sliku...
TAKUMI
Pa ako te ogrebotine nisu duboke onda sprej moze pomoc. U suprotnom ce se vidjet fashe. Mada ja to ne bih dirao, opet ces kad tad nekako (ti ili neko drugi) necim zakacit i samo da se sjekirash..
Dajte mi broj i lokaciju onog sto radi tokarenje (ili kako vec) diskova za 5e po disku. I skida li on diskove ili mu ih ja moram nagotovo ponijet?![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ja bih probao mat sprejem.
TAKUMI
odlijepio mi se krov (platno) na passata 4, cime da zalijepim to, zna li neko adekvatno resenje?
Upravo tako, ja sam isto uradio i eto ga kao novo. Samo bi bolje bilo da kupis novo platno.
Rekose da ima platno kod male pijace da se uzme.
Pitanje: Vuce mi auto u lijevu stranu. Bilo na reglazu, stavljene nove gume, prednji trap sredjen, ista stvar. Ko i kako da napravi ?
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks